Fijne kundige tandarts

Fijne kundige tandarts, die verstand heeft van zijn vak.

heel goed

Tandtechnicus en tandarts weten waar ze mee bezig zijn

goede in relaxte sfeer behandeld

prima uitleg en dito behandeling

Vriendelijk personeel en tevreden over de behandeling

Dankbare zorgvrager!

Uitstekende , deskundige zorg. Kom inmiddels al jaren bij mondzorg na een langdurig en “pijnlijk” traject van behandelingen. Altijd de beleving, dat jij op de eerste plaats komt maw deskundigheid, uitleg en vriendelijkheid. Vooral ook oprechtheid. Hoop er nog lang gebruik van te mogen maken.

Kon gelijk komen.

Fijn dat ik de zelfde dag geholpen ben.

Uiterst vriendelijke en geruststellende benadering.

Goed gevoel bij een toch wat gevoelige behandeling.

Ik vind het echt een goede mondhygiëniste En ik vind zelf de tandarts heel spannend en daar houden ze goed rekening mee

Goed en vriendelijk geholpen

Ik werd geholpen door een andere mondhygiëniste wat voor een angsthaas als ik weer een extra uitdaging. Ben niet zo op mijn gemak bij de tandarts en alles wat daarmee te maken heeft. Carlie had alle begrip en stelde mij, voor zover mogelijk, op mijn gemak. Ook voor controle door de tandarts kon ik in dezelfde stoel blijven zitten en kon ik snel weer vertrekken. Ik kan er weer tegen voor een aantal maanden.

Carlie/Ming Yin Vriendelijk, deskundig, duidelijk uitleg van behandeling, top!

fijne tandarts

ik heb een hele fijne tandarts. hij bespreekt als er iets gedaan moet worden. ook hoort een fijn babbeltje er ook bij.

Vriendelijk personeel en ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen.

Eerst moest er wat tandsteen verwijderd worden. Haar naam ben ik vergeten. Zoals ik hier boven heb vermeld, werd ik vriendelijk ontvangen. Er werd gevraagd hoe het met me ging en of ik klachten had. Tijdens de behandeling werd uitgelegd wat er ging gebeuren enz. Daarna afspraak bij Denise voor gebitscontrole. Bij haar hetzelfde verhaal, vriendelijk en zeer goede uitleg.

Goed behandeld

Prettig en vakkundig

Goede zorg.

Vriendelijk en vakkundig behandeld.

Afspraak 9.00 uur

Afspraak om 9.00 uur en om 9.23 nog steeds aan het wachten, navraag bij baliemedewerkster en zij gaf aan dat de tandarts in de file stond. Ik had het fijn gevonden als zodra het bekend is gemeld wordt aan mij kan ik er met mijn werk c.q. andere afspraken ook tijdig inlichten.

goed geholpen .

Goed personeel en we zijn altijd goed geholpen.

Goed!

Snel geholpen, aardige tandarts!

prima behandeling gehad.

Weer vakkundig een probleem opgelost!!

Goed en vertrouwd.

Zoals boven vermeld.

Goed behandeld

Reparatie was op tijd terug

ben netjes geholpen.

Everything was very nice and good in Mondzorg Woensdrecht.

I found everything very nice, the docter and the stuff. Thanks Mondzorg Woensdrecht.

Oordelen vlug

Wij konden heel vlug terecht en zijn ook gelijk geholpen op een vriendelijke en behulpzame manier

nu goed heel goed zelfs

mijn eerste prothese gemaakt door hans klopte voor geen meter wat ik nu heb is heel goed gemaakt door jamy ik bedank haar voor de goede afwerking voor 100 % nogmaals mijn hartelijke dank gr

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!