Goede service en snel klaar

Mijn prothese s 'morgens binnen gebracht en om 4 uur was ze terug klaar

Aandacht voor client

In de behandelkamer is er voldoende aandacht voor de cliënt. Je wordt op je gemak gesteld.

Heel goede bediening

Heb wel een afspraak om een offerte van implantaten die ik die dag zou gekregen hebben.Was er niet zou hem per é-mail krijgen.Nog altijd niet?????????????????

Pijnloos

Pijnloos verzorgd

Goed geholpen

Goed geholpen en nemen de tijd, vriendelijk personeel

Zeer kundig geholpen.

Het is niet mijn favoriete tijdsbesteding maar dit keer werd ik buitengewoon vriendelijk en kundig geholpen, alles werd goed uitgelegd en ik fietste weer terug naar huis zonder het gevoel dat al mijn tandvlees aanvoelde als rauwe tartaar.

Op een rustige en nette wijze gholpen

Fijn dat de tijd wordt genomen

Goede zorg

De tandarts neemt je mee in de behandeling.

Professioneel, rustig, kindvriendelijk, aardig

Blij zo'n leuke tandarts in de buurt te hebben.

Goed hoor

Alles volgens afspraak

Altijd fijn ontvangen door Anja voor de behandelingen en inplannen van nieuwe afspraken. Zeer vriendelijke preventie assistente Carly en tandarts Ming.

Uitstekend!

In een woord Perfect!

Ervaar klantvriendelijke bejegening en goede expertise.

Vriendelijk ontvangst. Vragen hoe het met me gaat. De mogelijkheden bespreken. Tijdens de behandeling de stappen mededelen.

Mijn halfjaarlijkse controle is goed bevallen

Door de deskundige controle kan ik er weer een half jaar tegen.

Ik ben goed geholpen

Er is een oplossing gezocht voor mijn kaakprobleem. Inmiddels gestart met fysiotherapie.

Fantastisch

Werd een jaar lang prima behandeld en heel vriendelijk geholpen.

Altijd vriendelijk en correcte behandeling

Mijn ervaring is altijd bevredigend en correcte uitleg en behandeling

uitstekend

Altijd onmiddellijk verder geholpen mag altijd tussendoor bellen indien nodig

Rustig legt alles fijn uit wat ze gaat doen

Goed!

Helemaal goed!

afspraak maken , andere dag al een plaats .

Fijne kundige tandarts

Fijne kundige tandarts, die verstand heeft van zijn vak.

heel goed

Tandtechnicus en tandarts weten waar ze mee bezig zijn

goede in relaxte sfeer behandeld

prima uitleg en dito behandeling

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!