Zeer vriendelijk en goede vakvrouw

Zoals ik had verwacht

Ik heb al een aantal jaren ervaring met Mondzorg Woensdrecht en ben zeer tevreden over de behandelingen die ik heb moeten ondergaan voordat ik mijn klikgebit kreeg.

Zeer vriendelijk. En goede zorgen .

vriendelijk, profesioneel

Aardige dames die hun best doen (en mij geruststelde,, en goed werk afleverde !! Ik kan nu weer n tandje bij zetten. ( - ;

Prima behandeld en super eindresultaat

Fijne tandarts

Bij deze mondzorg kun je goed terecht Vriendelijk personeel Behulpzaam en goede uitleg

Goede behandeling te weinig informatie

De behandeling prima, maar had graag van te voren geweten dat de aangeboden verdoving dmv een crème mij € 35,00 extra kost. Nieuwe mondhygieniste met natuurlijk een eigen manier van werken. Behandeling is nooit fijn, aangeboden verdoving best fijn, maar of ik die keuze had gemaakt als ik had geweten dat ik hiervoor 4 maal € 8,34 moet betalen. Denk het niet. Dit is een behoorlijk bedrag extra op de € 69,00 voor de behandeling. Ik ben hier behoorlijk van geschrokken.

zoals gewoonlijk: goed!

Ik word daar altijd heel goed behandeld. Geen enkele klacht.

Goede uitleg, vriendelijk.

Goede uitleg, vriendelijk.

Was goed

Was goed

Ik ben goed behandeld,geen pijnklachten.

Goed behandeld.

Heel aardig en behulpzaam

Prima geholpen, duidelijke uitleg en goede vervolgafspraak ingepland.

Vriendelijk en goed geholpen

Altijd vriendelijk personeel en wordt aandacht besteed aan de patiënt

Vriendelijk, de tijd nemen voor de patiënt en goede uitleg.

Oké

Aardig personeel en kundig geholpen

Na een aantal uren bellen met orthodontisten i.vm. een spoedgeval, konden wij gelukkig dezelfde middag terecht bij Mondzorg Woensdrecht. Hier werden wij kundig geholpen door vriendelijk personeel. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over wat er gedaan gaat worden. Het personeel straalt het plezier in hun vak uit.

Bijzonder professioneel.

Met behulp van een assistente werd alles nauwkeurig genoteerd in de computer. De tandarts legt tijdens het onderzoek ook precies uit wat hij gaat doen. Tevens worden er ook tips meegegeven ter preventie.

Vriendelijk en kundig personeel.

Werd tussendoor snel en vriendelijk en goed geholpen

Ben heel tevreden

Heel goed

Correcte behandeling en goede informatie

Fijne rustige mondhygieniste.

Hele fijne mondhygieniste die sinds juni in de praktijk werkzaam was. “ Behandel je patiënt zoals je zelf ook behandeld zou willen worden” was haar motto. Dat heeft ze zeker waargemaakt. Fijn persoon. Naam vergeten, heeft zich wel voorgesteld.

Goed en gespecialiseerd personeel

Geen lange wachttijd, goed behandeld door vriendelijk en deskundig personeel. Nuttige tips gekregen .

Tot de laatste afspraak (vandaag) ben ik zeer tevreden.

Vanaf de dag dat ik onder behandeling ben geweest, ben ik zeer tevreden over de behandelingen.

Prima zorg

Prima zorg

Heel lief en bezorgd geholpen bij het trekken van mijn 2 tanden.

Bij het trekken van mijn tanden zijn ze heel voorzichtig te werk gegaan. Maar het bitje dat veranderd was. Er waren 2 tanden bij gezet paste niet goed. Nu mag en kan ik niet met het bitje eten en moet ik wachten tot maandag dan wordt er pas nagekeken. De tandarts kan hier niks aan doen. Ik heb zaterdag wel een afspraak waar ik naar toe wil en waar eten bij is. Dus dat is jammer. Ik hoop dat het maandag verholpen kan worden maar dat zal niet direct kunnen denk ik. We wachten het af er zit niks anders op.

Hebben geen benul van tijd en afspraak

Welke tijd of afspraak je ook maakt ....men heeft er geen boodschap aan. Maar mocht jezelf 5 minuten te laat komen dan zwaait men al met een factuur terwijl de tijd van de klant net zo belangrijk is. Kort gezegd waardeloos dus! Behandeling op zich is prima.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!