prima ervaring

vlot en vriendelijk geholpen

Prima geholpen, en heel vriendelijk en begripvol

Fantastisch geholpen ondanks dat er meer tijd nodig was dan gepland

Prima behandeling ondanks dat het alleen maar reinigen en controle was.

Behandelt door Astrid uit Peru, ondanks dat zij nog maar net in Nederland is was de behandeling prima

het was gewoon goed

ik ben tot nu toe altijd tevreden geweest over jullie

Prima!

De laatste keer bij Anja… jammer dat ze weggaat! Ze helpt altijd heel goed en is vriendelijk. Hopelijk gaan ze een goede opvolger vinden! Succes met je nieuwe baan Anja!

Ik had heel veel pijn en dacht dat de tand er moest Gelukkig hebben ze hem schoon gemaakt en kon ik de tand behouden

Correct

Behandeling volgens verwachting.

Snel geholpen.

Goede ervaring.

Heel goed en vriendelijk geholpen.

Prettig en efficient

Niet prettig

Vanaf het allereerste begin dat ik bij jullie ben gekomen heb ik me niet thuis gevoeld. Ik heb daarom vorige week mijn dossier ook opgevraagd om over te stappen naar een andere praktijk. Maar zoals verwacht heb ik dit nog niet mogen ontvangen.

Professionele uitstraling en behandeling.

Alle stappen tijdens een behandeling worden uitgelegd. Ook wordt er tijdig besproken wat te doen bij ongemak en er wordt altijd overlegd over de mogelijkheden. Nog niet eerder zo tevreden geweest bij een praktijk.

Eerste kennismaking was prima

Prima eerste kennismaking. Goede indruk in elk geval. Binnenkort het vervolg.

Ik ben goed geholpen.

Bij controle kreeg ik het advies een mondhygieniste te raadplegen.

Netjes

Geen behandeling gehad.

Geruststelling en duidelijk wat ze gaan doen

Brengt geruststelling over op de patiënt

Zeer vriendelijk. Kundig. Alles wordt duidelijk uitgelegd

Zeer vriendelijk. Kundig. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

goede voorlichting en deskundig

zeer tevreden

Goed en vlot behandeld. Zeer goede uitleg en nazorg

Communicatie bij vervanging mondhygiëniste

Bij vervanging bv. Mondhygiëniste wordt de patiënt niet op de hoogte gebracht. Bij mij was dan mijn afspraak die al lang stond, bij preventie. Terwijl zij niet de behandeling mag doen. Moest daarom een nieuwe afspraak maken. Ben benieuwd of ik ook 2 rekeningen zal krijgen. Maar daar ga ik niet mee akkoord. Behandeling is wel goed en degelijk uitgevoerd.

Efficient

Controle en schoonmaak in 1 afspraak. Supersnel en efficient. Weinig wachttijd

Met zorg mijn gebit gemaakt

Gewoon goed

Werd redelijk op de afgesproken tijd geholpen - tandarts (koen?) gaf meteen de reden voor de vertraging - de klacht is professioneel, kundig en bekwaam verholpen

Je afspraak is altijd weer later als gepland..das weer jammer. voor de rest prima praktijk, helaas voor mij vaak geweest..

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!