Ondanks dat het een nogal grote onpersoonlijke praktijk lijkt is het een hele goede en prettige tandarts, mondhygiënist en afspraken balie. Zeer tevreden!

Prima behandeling

Fijne tandarts en tandartsassistente. Niets overhaast. Namen de tijd ervoor.

Snel en efficient

Prettig

Zeer professionele en vriendelijke controle

Duidelijke uitleg over status en verdere opvolging, vriendelijke tandarts en assistente.

Ze heeft het heel nauwkeurig schoon gemaakt.

Jammer dat ik telkens iemand anders heb. Deze dame heeft het volgens mij heel goed gedaan. Ze moet alleen nog aan haar Nederlands werken. De basis woorden die ze nodig heeft voor haar werk. Had ze onder controle. Soms heb ik ook lang moeten wachten. Nu was het niet aan de orde. Ik was misschien haar 1ste klant.9.15 uur Ik weet haar naam niet.

Dat kniemand kreeg voor behandeling dan was afgesproken

Aks je maanden vooraf een afspraak maakt met een bepaalde persoon, is het prettig als je dan van te voren hoort, dat die persoon er niet is, maar dat je iemand anders krijgt. Ik had graag geweten, na zoveel jaren door haar behandeld te zijn, dat Anja weg was. Dan had ik op zijn minst haar kunnen bedanken. De nieuwe mondhygiëniste was best wel goed hoor, maar ik had dat graag vooraf willen weten.

snelle reaktie na mijn telefoontje.

nvt

Goede ervaring

Ben heel prettig en snel geholpen

Ik werd de zelfde dag nog geholpen

Ik kon de zelfde dag geholpen worden.... Heel fijn.

Prima Maar ik vind dat ik altijd lang moet wachten. Z,n drie kwartier is normaal. En er was niemand in de wachtkamer. Dat vind ik niet kloppen. Jammer hoor.

Goede vriendelijke tandarts

Liep wel erg uit maar de tandarts is super vriendelijk heeft alle tijd ook super met onze kinderen, dus dat maakt het wachten absoluut waard.

Prima behandeling.

Zie boven vermelde.

Ik werd zeer vriendelijk en correct geholpen.

Ik werd zeer vriendelijk en correct geholpen.

Heel goed

Super aardige mondhygiëniste! Zorgvuldig gemeten, in januari terug voor het schoonmaken.

Afspraken goed ingepland en goede behandelingen

Afspraken goed ingepland en goede behandelingen

Primaire

Zakelijke benadering

De mondhygiënistes zijn heel aardig en doen hun werk goed. De tandarts idemdito

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk en zeer duidelijke uitleg

Niet voldoende informatie aan de balie.

Geen medewerkster aanwezig tijdens de afspraak. Dus kon geen nieuwe afspraak maken. Dag erna was een erg onervaren medewerkster aanwezig die voor mij weer geen afspraak kon regelen. Over de behandeling tevreden.

Zie hieronder

Hele lieve jonge dame die het schoonmaken van mijn gebit goed heeft aangepakt

Uitstekend tussendoor geholpen

Kreeg plotseling klachten aan mijn voortand uiteraard net voordat je op vakantie wilt gaan. Ik kon worden ingepland en ben meer dan uitstekend geholpen. Mijn compliment Met groet Joost

Fantastisch

Ik kom altijd wel binnen met een vervelend gevoel vanwege een soort jeugdtrauma. Maar ik werd meteen heel vriendelijk toegesproken. Juliette vertelde steeds wat ze ging doen. Ik ging weer blij terug naar huis.

heel fijn ,gelijk nieuwe afspraak gemaakt

goeie uitleg, super

Snel geholpen en vriendelijke service

Toen ik binnen kwam werd ik gelijk geholpen en ook al moest er nog iets gedaan worden ook dat kon gelijk! En dezelfde dag was het al opgelost!

ik ben goed geholpen.

ik ga al jaren naar deze tandarts. Ben dik tevreden.!

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!