Positief en vriendelijk

Goed advies . Vriendelijke uitleg.

Goed,wordt ook vertelt wat het allemaal gaat kosten

Snel en goed behandeld

Prettige ervaring

Zeer goede en vriendelijke service

vlotte en vriendelijke behandeling

Zeer tevreden!

Zorgzame mondhygiëniste en vriendelijke tandarts,prima!

verbazingwekkend

Tevreden

Aardige mondhygiëniste en tandarts. Duidelijke uitleg. Tevreden dus!

Vriendelijk

Afspraken lopen altijd goed! Soms een langere wachttijd door een tussenkomende spoedgeval. Altijd vriendelijke bij de balie en altijd een luisterend oor. Bij de tandarts zelf altijd vriendelijk, een praatje( als er tijd voor is) en meedenkend. Leg altijd alles goed uit! Neem de tijd voor controle,s of behandelingen. Stelt je op je gemak en vertelt ook de conditie over je gebit, wat ik heel fijn vind.

Zeer patiënt vriendelijk; toegankelijk

Zeer patiënt vriendelijk, behulpzaam. In omgeving Noord Antwerpen zijn tandartsen quasi onbereikbaar, ofwel patiëntenstop, ofwel lange wachttijden. Het is dan een verademing als er een praktijk is waar je wel geholpen kan worden, op een zeer vriendelijke manier. Grote pluim!

Correcte en vriendelijke behandeling

Uitermate vriendelijk zodat je zo volgende week weer terug zou willen voor een vulling. En daar zit dan ook gelijk de teleurstelling: een afspraak daarvoor moet je dan weer 2 maanden op wachten PS Als u bij de afspraakbevestiging ook zet bij welke tandarts het is had ik dat hieronder in kunnen vullen

Slecht

Voor de zoveelste x heen omdat een eerder gemaakte vulling weer los komt. Ik blijf het bijzonder vinden. Voorheen nooit geen problemen gehad. Een vulling moet toch niet na een paar weken/maanden weer gevuld worden.

Gewoon goed zoals je ook mag verwachten

Werd goed geholpen

Ik werd goed geholpen

Goede klantenservice

Correcte benadering van klant en goede hulp

Ontspannen

Wordt goed geholpen en op mijn gemak gesteld

De zorgverlening is professioneel, klantgericht en erg sympathiek.

Natalie heeft alles in zich om een voorbeeld voor de zorgverlening te zijn: enerzijds gedreven en professioneel, anderzijds een empathisch oog voor de ongemakken van de patiënt.

Steeds na een behandeling ik problemen op andere plaatsen ondervind.

Steeds moeten aangeven herhalen; - ik maak veel speeksel aan tijdens behandelingen - Ervaar ik als enorm vervelend tot achter in de keel tot brakend toe - Verdoving moet als meer dan gemiddeld worden behandeld, in tegenstelling tot vroeger zonder verdovingen. Regelmatig moet er extra verdoofd worden, maar wordt/ is aangegeven. Geld overigens ook in het ziekenhuis. Medicijngebruik wordt aangegeven, echter kan de vraag ook gesteld worden welke zijn gewijzigd, i.p.v. steeds dezelfde vragen te stellen. ook Data is daarvoor handig. De laatste tijd moet ik vaak terugkomen en/of herhalings afspraak maken dat er steeds iets belemmerd. Als personen verdoofd zijn en de vraag wordt gesteld even knarsen op het markeringsviltje, hoeft dat nog geen waarheid te zijn! maar er wordt wel een terugkom factuur gestuurd. Daar ben ik het niet mee eens! Dit vind ik enorm bezwaarlijk. Want enkele dagen later ligt de factuur al op de mat. Dus wellicht ook hiervoor meer aandacht. Graag meer 'inlezings' aandacht voordat patient binnenkomt.

Goed geholpen

Als is goed gegaan

zeer goede ervaring

Deskundig, vriendelijk, duidelijke uitleg

vriendelijk en correct

Duidelijke uitleg en personeel die weten waar ze mee bezig zijn.

Volgens ons is dokter Bettens een uitstekende tandarts.

Minstens even belangrijk voor ons is zijn vriendelijkheid en empathie.

Prima geholpen

Ben heel goed geholpen, mijn gebid zit heel goed,ben er blij mee

ik werd in alle rust behandeld. De wachttijd was kort.

Professioneel

Geruststellende manier van werken

Veel wisselen van personeel

Hopelijk blijf ik nu onder behandeling van vaste tandarts.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!