Vriendelijk en netjes behandeld. Duidelijke uitleg.

super fijne ervaring

mijn eerste bezoek is heel goed verlopen, vriendelijk en een hele goede uitleg over de komende behandeling, zeker aan te raden

Ervaring bij mondhygiëniste was niet fijn

Zonder uitleg werd een rubberen ring in mijn mond geplaatst en werd een vloeistof in mijn mond gespoten ( blijkbaar om tandplak zichtbaar te maken) . Tijdens tandsteen verwijderen kreeg ik zoveel water in mijn mond dat ik een verstikkend gevoel kreeg, mede door de ring. Ik raakte een beetje in paniek, waarop de ring verwijderd werd. Daarna heeft ze gelukkig verder handmatig gewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat deze methode bij veel mensen werkt, maar voor mij een nare ervaring.

Mijn ervaring is uitstekend. Deskundig, vriendelijk en alles gaat in goed overleg. Ik ben heel tevreden met deze praktijk. Rob van den Dungen

Rommelig

weer 2 nieuwe behandelaren, weer geen communicatie, geen 2 losse afspraken maar de een komt tijdens de behandeling van de ander zijn ding doen.

Gewoon perfect

Keurig op tijd en netjes geholpen

Keurig geholpen

Afspraak maken is eenvoudig, nette zaak en geholpen door professionele mensen

Zeer tevreden over de behandelingen

nvt

Goede communicatie

Gewoon goed zo het hoort

Mijn ervaring was zoals ik bij een tandheelkundige praktijk zou verwachten

Zeer goede behandeling gehad.

Mijn behandeling was tandsteen verwijderen. Ik werd zeer vriendelijk en zeer goed behandeld. Top !!

Kan beter

9 van de 10 keer wordt mokn afspraak verzet. Dit is nist handig voor de mensen die hun werk moet afzeggen voor een afspraak of vervanging zoeken. Net bij weer een nieuwe hygeniste geweest..ze praat bijna niet, mijn hele gezicht krijgt een douche van het aparaat en ze liep gewoon weg na de behandling toen ik nog in de kamer stond. Mijn momd vol bloed en rotzooi. Iedere keer een andere tandarts dus je kan geen band mee maken. Nu heb ik aangegeveb om een de zelfde bij te blijven. Niemand vindt het leuk om naar de tandarts te gaan dus een glimlach, vriendelijkheid en goede uitleg helpt het minder spannend te maken.

goed geregeld

goed geregeld

Duidelijk en vriendelijke medewerkers.

Mijn eerste ervaring was goed met de receptioniste en de tandarts. Ze namen de tijd voor mijn vragen en er werd ook gelijk actie ondernomen.

Vriendelijkste en op je gemak stellende tandarts ooit.

Ook zo knap dat hij altijd informatie van mij weet te onthouden. Al is het maar simpel maar zo fijn en geduldig. Ik denk dat het Koen Cleeren is. Maar in ieder geval. De vriendelijke Belg.

Goede controle

Rust, vertrouwen

Bij binnen komst wordt je.al vriendelijk ontvangen. Als je de kamer in mag bij tda en ass is de sfeer gemoedelijk. Neemt alle tijd voor. Legt uit wat hij ziet. Verteld wat er moet gebeuren.

Prima.

Altijd vriendelijk personeel en duidelijke instructies voor tijdens en na de behandeling.

Vriendelijk en vakkundig

Zoals altijd vakkundig en vriendelijk behandeld . Tevreden cliënt

goede zorg - open mind.

Door tandtechnieker (dame) goed behandeld - we hebben een open en eerlijk gesprek gehad.

Slecht bereikbaar

De zorg die is verleend is zeer fijn tot op dit moment. Maar als je contact op wil nemen met de receptie is vaak moeilijk.

goede ervaring

ik werd op de afgesproken tijd behandeld en ben tevreden over de behandeling.

gewoomzeer goed

volgens mij een kundige belg,die zijn beroep goed kent.

Goed geregeld , alles op tijd . Goede voorlichting en alles uitgelegd ,

hele aardig gerust stellende tandarts, neemt de tijd en legt alles goed uit.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!