Tevreden

Tevreden goede uitleg en zeer deskundig en vriendelijk

Goede behandeling.

Vriendelijk ontvangen en de behandeling is ook goed.

Goede ervaring

Vriendelijke vrouw en goed behandeld

Alles was helemaal prima

Goede communicatie en zorgen van de tandarts zijn verdwenen. Graag kom ik hier vaker

Ga al jaren naar deze tandarts ben nog steeds tevreden.

Vriendelijk personeel.

Ik ben altijd tevreden over het contact en de behandeling.

Zoals ik bij de vorige opmerking al heb gemeld dat ik heel tevreden ben.

Vriendelijk behandeld.

Wordt altijd duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren en hoe ze het aan willen pakken

goed geholpen op gewenste tijdstip

Afspraken zijn goed te maken en behandeling is op tijd en goed.

Professionele, vriendelijke behandeling

Kundige medewerkers

Ik heb geen minpunten

Op de afgesproken tijd geholpen. Aardige mensen en duidelijke uitleg Prima dus

Prima geholpen

Deskundige mensen

Fijne tandarts

Tandarts cleeren is erg betrokken en behandeld je ook heel persoonlijk ipv een nummer

Dit keer iets minder

Ik had een afspraak bij mond hygieniste en daarna tandarts. Nu was het 2 in 1 Vond dit niet prettig het schoonmaken ging snel en gaf geen prettig gevoel. Normaal gaat dit goed

Professionele vriendelijke contolebehandelingen.

De mondhygiëniste was erg aardig en professioneel met aandacht voor mij en mijn gebit. Gaf mij voortdurend de ruimte om evt. pijn / irritaties bij het reinigen van ‘t gebit aan te geven. De co. bij de tandarts voelde eveneens professioneel en grondig. Met ook de nodige aandacht en tips voor mond en tandvlees. Beide waren erg vriendelijk en correct !

Netjes gehandeld en behandeld

Prima ontvangst door de baliemedewerkster. Bij de mondhygiëniste Nathalie ben ik heel goed geholpen. Alles netjes uitgelegd.

Klantvriendelijk

Ik word steeds prettig en klantvriendelijk geholpen

Netjes, vriendelijk en volgens afspraak behandeld.

Zie bovenstaande.

Prima vervanger van mijn oude tandarts.

Door het stoppen van mijn oude tandarts, kwam ik uiteindelijk terecht bij Mondzorg Hoogerheide. ook omdat zij nog nieuwe klanten aannemen. Na intake en snelle controle, en al een behandeling van de mondhygiënist, bleek Mondzorg een goede vervanger. Wel duidelijk, dat twee receptionisten eigenlijk een must zou moeten zijn. Eén is duidelijk te weinig, omdat er best wel veel gebeld wordt, zodat de klant aan de balie moet wachten. Keurige spreekkamers en de behandelaars netjes met haarkapje, mondkapje en handschoenen. Zeker aardige mensen.

Spoed reparatie van kies.

Correct, zeer snel en professioneel geholpen.

Rustig in wachtkamer, geen lange wachttijd, geen bijzonderheden

Geen opvallende plus of minpunten; vond wel dat tandarts verbazend vlug de controle had uitgevoerd. In de wachtkamer lag een medicijnpilletje op de grond.

Dank je wel

Geen

Geen nvt

Niet goed behandeld!

Zie mijn bericht via het contactformulier.

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!