Heel tevreden! Zeer behulpzaam en proper

Zeer aangename tandarts, hart voor zijn werk. Geeft duidelijk mee wat hij doet en hoe hij te werk gaat. Aangename sfeer en erg professioneel!

Netjes en correct behandeld,

Ondanks dat ik aan een oor niks hoort en voor de andere oor een inplantaat heb werd er heel netjes gecomiceerd Heel netjes

Heel vriendelijk

Sabina is een hele vriendelijke vrouw ik kom er graag ook al is de tandarts nooit zo fijn maar bij haar wel.

Alles perfect..

Alles sneller en goed aandacht gekregen..top!!!

Gewoon goed

Kies opnieuw laten vullen, goed gedaan

Prima!

Kundig en vriendelijk! Gebit gereinigd door Nathalie.

Zeer positief

Zeer positief

Best prima

Alles in de kliniek verloopt goed op rolletjes. Eerder zijn de factuur emails een beetje verwarrend. Het iBAN nummer dat vermeld word in de email is niet hetzelfde als de iBAN nummer als je op de link klikt in de mail.

Tandarts Koen fantastisch

Ik heb een implantaat laten zetten, dit door tandarts Koen. Prima uitleg over wat er ging gebeuren. Beetje napijn maar dat hoort erbij.

Gewoon goed.

Ben zeer tevreden over de behandeling.

Vertrouwd gevoel.

Met vertrouwen naar de komende behandeling!

Prima geregeld

Gebeld ivm tandpijn, kon andere dag komen voor te laten kijken en ben direct prima geholpen en....weg tandpijn.

Vlotte en vriendelijke behandeling

Zie boven

Ze gaan door tot je zelf 100% tevreden bent.

Snel en goed geholpen

Goed geholpen

Heel wisselend, soms goed, ook heel rommelig

De coördinatie tussen tandarts en tandtechnieker is niet al te best verlopen. Ik heb 2 bezoekjes voor niets moeten afleggen , de ene keer bij de tandarts en de andere keer bij de tandrechnieker omdat niet duidelijk was welke afspraken er eerder waren gemaakt. Omdat het duidelijk werd dat de behandelingen bij de tandtechnieker een aardige rekening zouden opleveren , heb ik in eerste instantie afgesproken dat we den rekening zouden verdelen over 2025 en 2026 En tot mijn verbazing kreeg ik afgelopen week toch een rekening voor de hele behandeling. Ik heb daarop gereclameerd via mail.

Gewoon goed geholpen super

Hele aardige en vakkundige vrouw die mij geholpen heeft

Tand goed gedaan maar tandarts afstandelijk

Ik ben echt blij dat ik nog mocht komen om het afgebroken stukje aan mijn voortand te laten herstellen. Ik vond de tandarts alleen heel afstandelijk, zij zegt niet wat ze gedaan heeft, toen ze klaar was ging ze zonder iets te zeggen naar het computer scherm, ik wist niet of ze nog iets wilde zeggen over de behandeling en of ik kon vertrekken. Het is dat de tandarts assistent zij het is klaar hoor, geen goededag van tandarts alleen haar rug naar mij toe kijken op scherm. Even een goededag en het is klaar hoor zauw al een verschil hebben gemaakt. Weet niet hoe ze heet, was niet de tandarts die ik normaal heb

Zeer goed behandeld

Zeer goed geholpen door de mondhygieniste, zo ook door de tandarts voor de controle.

Implantaten perfect en in alle rust gezet

Voor de plaatsen van twee implantaten had ik vooraf behoorlijk angst. De tandarts Koen Cleeren en assistente Sabina zijn hier echt top mee omgegaan. In alle rust zijn de Implantaten gezet en is de behandeling 100% meegevallen. Achteraf wel iets van de verwachtte pijn gehad, maar ook dit viel erg mee.

Goede en snelle zorg

Fijn,vriendelijk en deskundig

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!