Zeer vriendelijk, behulpzaam, duidelijk en vlot geholpen.

Bij de intake al zeer duidelijke informatie gekregen. Uiteindelijk 4 ipv 2 inplantaten gekregen op adviesvan de inplantoloog. Duidelijke uitleg bij de behandeling.

Tot nu toe goed

Goed geholpen, deskundig advies. Net nieuw bij deze tandarts. Dus nog even afwachten mbt toekomstige behandelingen.

Fijne communicatie met tandarts en personeel en tevreden over tandzorg

Fijne communicatie met tandartsen en personeel en tevreden over de tandzorg.

is zoals vorige bezoeken prima.

Net zoals bij eerdere behandelingen is de kennis en voorlichting met betrekking wat de mogelijk heden zijn en ook het behandel traject vlot verlopen .

Goed en netjes behandeld

Goede en nette behandeling, goed advies, zelfs op financieel gebied.

prima ervaring

Je wordt er netjes en uitstekend geholpen

het was gewoon goed

goede ervaring

Correct en kundig geholpen

Een goede tandartsenpraktijk waar je op je gemak voelt

Ondanks bezoek aan een tandarts relaxed behandeld.

Relaxed en duidelijke communicatie over wat er gedaan wordt. Positieve houding t.o.v. patiënt.

Aardige mensen, goed geholpen.

Zeer goed geholpen, ik ben echt bang voor een tandarts behandeling normaal.

Vriendelijk en een zorgvuldig.

26 november ben ik bij de Mondhygiënist geweest. Zeer vriendelijk en de behandeling is zorgvuldig verlopen.

ik ben nog nooit zo goed geholpen dank jullie wel

Zeer goed en netjes behandeld Met uitleg en goede zorg

Ondanks mijn angst voor tandartsen toch altijd weer een goed gevoel als het achter de rug is

Ik ben altijd ontzettend bank als ik naar de tandarts moet... erg onaangename ervaring in het verre buitenland (jaren in Jakarta gewoond als expat) moet ik heel eerlijk toegeven dat ze er alles aan doen om de ervaring zo pijnvrij en aangenaam mogelijk te maken. Na afloop toch telkens weer de opluchting dat het heel erg is meegevallen. Dank jullie wel voor het begrip en de deskundige behandeling en de empathie die jullie toch telkens weer kunnen opbrengen.

Prima ervaring, rust en professionaliteit die uitgestraald worden geeft rust voor de b ehandeling

Prettige ervaring

Afspraak op korte termijn Prettige omgeving Aardig personeel

Zeer goed en snel

Zeer prettig

Prima, zoals gewoonlijk

goed en vriendelijk

goed en vriendelijk

Deskundige, vriendelijke tandarts

Prima praktijk. Vaste tandarts, kan terecht wanneer nodig, mooie pratijk en deskundige mensen. Alles onder 1 dak.

Prettige en efficiënte mondzorg

Altijd goed en efficiënt geholpen, geen overbodige acties. Prettige communicatie. Betaalbare mondzorg

Uitstekende service

Keurig op tijd en prima verzorgd.

Gebitscontrole was super

Ik was direct aan de beurt. Nog voor ik officieel de afspraak had stond ik al weer buiten. Alles zag er prima uit.

Altijd goed

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!