Heeft een totaal van 1.842 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
Positief sentiment89%
De meeste beoordelingen prijzen de vriendelijke benadering en heldere communicatie. Patiënten voelen zich op hun gemak en vertrouwen op de deskundigheid van het team. De praktijk wordt alom geroemd om kwaliteit en een prettige sfeer.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Deskundige medewerkers
Gebaseerd op 120 reviews
Goede behandeling en advies
Prettig ontvangen en goed behandeld
Advies omtrent poetsen en tandsteen voorkomen prima.
Opvolging ivm volgende afstook uitstekend
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
17 September 2026
Prima geholpen
Vriendelijke tandarts en assistent en goed geholpen.
Goed geholpen
Goed geholpen doen ze altijd en voor je vragen ook staan ze altijd klaar.
anoniem
Was goed maar uutschoonmaak iets beter aub
Mijnntanden werden schoongemaakt maar aan eind iets tesnel afgewerkt
Goed vriendelijke mond hygiëniste
Aardig en behulpzaam
14 September 2026
Deskundige mensen.
Deskundige mensen. Alleen blijven ze proberen dat je moet overstappen met mondhygiënist. Dat geloof ik nu wel. Heb zelf een prima mondhygiënist ergens.
12 September 2026
anoniem
Het is een prima praktijk.
Ik kan altijd terecht en wordt prima geholpen.
11 September 2026
Korte wachttijd, snel ruimte om een afspraak te maken
Korte wachttijd, snel ruimte om een afspraak te maken
Goed en snel geholpen
Prima geholpen. Was lang niet bij tandarts geweest omdat ik het vervelend vond steeds een andere tandarts te krijgen. Dit was ik echt beu. Nu prima geholpen door Coen. Hoop dat ik in het vervolg steeds door hem behandeld kan worden.
Ik zal hier zeker op aandringen
anoniem
Goed geholpen snel en zeer professioneel
Onpersoonlijk
Onvriendelijk
Gehaast
Rommelig
Druk
Voelde me niet welkom en zeker niet op mn gemak gesteld
Totaal dus niet als prettig ervaren helaas want waa van plan aanbte melden
anoniem
vriendelijke en professionele medewerkers !
reeds klant van bij tandartspraktijk Koen Cromheecke....
anoniem
Vriendelijk en duidelijk en kundig
Zie boven
9 September 2026
anoniem
kundige tandartsenpraktijk waar je op een prettige manier wordt geholpen.
Er worden goede afspraken gemaakt over een behandelingsplan, waarbij de keuze bij jezelf ligt. Kundige tandartsen en een prettige omgeving om in geholpen te worden.
9 September 2026
Heel goed.
8 September 2026
Klantvriendelijk
De medewerkers staan meteen en geduldig voor je klaar
6 September 2026
Goed en ervaren geholpen
een gaatje in mijn kies vakkundig gerepareerd. Moest helaas wat wachten, maar dat kwam door een spoedgeval. Kan gebeuren.
5 September 2026
Prima tandartsenpraktijk
Ga er altijd ontspannen heen omdat ik me daar op mijn gemak voel.
5 September 2026
Vriendelijk behulpzaam professioneel
Professionele behandeling erg aardig en vriendelijke mensen
anoniem
Ik ben echt blij mee met de dienst
Vakkundig
Het team is vriendelijk en luistert goed naar je. En handelt er ook naar. Ik wordt altijd vakkundig en vriendelijk geholpen
anoniem
voor mij is het complete stress
5 minuten in de behandelkamer geweest voor controle, ben de hele dag depresief geweest, niemand begrijpt mijn probleen, de complete mondstress krijg ik aan niemand uitgelegd, als er geen oplossing komt dan hoeft verdere mondzorg niet meer en laat ik al mijn tanden en kiezen trekkenm , men heeft gemerkt dat ik af aan het afzien was nadat ik zonderkauwgum een gesprek probeede te voeren, mijn mond is een behoorlijk groot probeleem,sta ingeschreven bij de nvve en dan begrijpt men dat ik radeloos ben omdat niemand mij de juiste hulp lan bieden, heb ook enkele keren 113 gebeld, voel me niet meer dan een proefkonijn in deze belabberde gezondheidszorg
Snel en goed geholpen
Vriendelijk en snel geholpen
anoniem
Hebbe´ me goed geholpen. En nog goede raad gegeven
Hebben me raad gegeven omtrent de onkosten terug te krijgen via ziekenkas.
Erg goed
Vriendelijk en professioneel.
Heel goed geholpen
Het is een fijne praktijk met veel expertise in huis en luisterend naar patiënt! Denkt mee in mogelijkheden. prettig binnenstappen ook. En heel vriendelijk. Een aanrader.
1 September 2026
Review overzicht
Positief sentiment89%
Heeft een totaal van 1.842 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Over Mondzorg Woensdrecht
Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!