Snelle handeling

‘s ochtends gebeld en dezelfde dag nog geholpen

Groot pluspunt is dat controle en afspraak bij de mondhygiënist achter elkaar gepland waren.

Hele rustige en duidelijke tandarts

Keurig geholpen

De preventieassistente Nathalie was super vriendelijk en legde goed uit wat ze ging doen. En wat ik prettig vond is dat de tandarts op dezelfde behandelkamer langskwam voor controle. Voor de klant is dit erg prettig

uitstekend

Prima zorg

Netjes op afspraak geholpen.

Netjes op afgesproken tijd de jaarlijkse controle gehad.

Een prettige eerste ontmoeting met nieuwe tandartspraktijk.

Spannend om na 40 jaar de vertrouwde praktijk die wij hadden, te moeten ruilen voor een nieuwe. Daar is serieus over nagedacht en uit praktische overweging dichtbij gezocht en gevonden. Na ons eerste bezoek, zijn wij blij naar huis gegaan, in de veronderstelling een juiste keuze te hebben gemaakt, gezien de ontspannen en vriendelijke ontvangst. Wij hebben alle vertrouwen in deze praktijk.

Top geholpen

Mijn vulling was afgebroken, ik had geen pijn. Een week later kon ik komen, en werd ik snel geholpen. Duidelijke en goede behandeling.

ondanks enkele stoornissen Prima

Enkele keren voor niets naar de praktijd gegaan.

Snel geholpen

Kon snel komen en probleem aan tand werd verholpen

Euvel snel verholpen na helaas half uur wachttijd

Ondanks half uur wachten was ik erg blij dat het euvel waarvoor ik.kwam snel verholpen was.

goed geholpen

prima zorg

Goede behandeling.

Ik word altijd vriendelijk ontvangen door tandarts Koen. Hij gaat ook professioneel te werk en na de controle doet hij mijn gebit ook nog schoon maken. Top.

Vriendelijk en deskundig

Hele goede ervaring was erg benauwd had slecht gebit . En tandarts Coen nam alle tijd en legde alles uit wat hij ging doen . Zo rustig dat ik me er op mijn gemak bij voelde . Viel alles mee.Boven tanden getrokken en gelijk prothese. Ben daarna nog 2 keer terug geweest omdat er wat drukpunten waren . Bellen en kon gelijk bij Sabine komen . Top team .

Ben perfect geholpen .

Naar de tandarts gaan is natuurlijk van niemand de leukste bezigheid ,is toch altijd een beetje een ongemakkelijke spanning vooraf . Het isme weer 100 % meegevallen en ben zonder pijn , zelfs zonder verdoving behandeld . Chapeau voor de tandarts en assistente !

Snel en efficiënt - zorgzaam

Snel - efficiënt - zorgzaam

Zeer goede behandeling gehad.

Een tandarts die zijn vak verstaat!

prettig ontvangen en zeer professioneel

zeer goed

Het gebit is terug ok.

Het gebit is terug ok, maar ik ben wel geschrokken van de kosten. Ik hoop een deel terug te recupereren van het ziekenfonds. Het onthaal was zeer goed.

De juiste aandacht

Zelfs nadat ik iets te laat aankwam vanwege file toch direct geholpen

Altijd klantvriendelijk en behulpzaam

Zeer content

Vakkundige en snelle behandeling

Hele fijne tandarts, die je geruststeld en snel en vakkundig behandeld, in mijn geval een spoedje dan ben je blij dat je geholpen bent.

Goede service. Vriendelijk personeel. Goed geholpen.

Top!

Supersnel geholpen op een zeer vriendelijke vakkundige wijze

Raadhuisstraat 98

4631 NH Hoogerheide

Over Mondzorg Woensdrecht

Bij Mondzorg Woensdrecht in Hoogerheide zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!