Zeer relaxte indruk

Zeer grondig controle van gebit, goede en rustige uitleg

Slecht.. totaal geen gevoel van betrokkenheid en profesionaliteit!

Dit was mijn laatste bezoek als klant bij Mondzorg Urk.. Ik ben een klant en wil het gevoel hebben ik serieus behandelt word en daar niet alleen ben om mijn geld te brengen en na 15 min weer buiten sta voor 230 EURO. Echt zeer slecht... succes met de praktijk.. ik zal niet de enige zijn die ergens anders naartoe gaat...

Wijk 1 45

8321 EM Urk

Over Mondzorg Urk

Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.