Altijd vriendelijk

Duidelijkheid

Rustig en respectvol behandelt

Respectvol behandelt prima hoor

Vriendelijk personeel.

Ik word altijd vriendelijk ontvangen. De communicatie is duidelijk en mijn vragen worden zorgvuldig beantwoord.

Goed en deskundig

Goed en deskundig geholpen

snel en professioneel

Vakkundig geholpen

Je wordt er goed geholpen

Je wordt er goed geholpen door iedereen

Altijd heel vriendelijk en heel professioneel

Altijd heel vriendelijk en heel professioneel en de behandeling is altijd zonder pijn.

Goede deskundige behandeling

Tijdens het bezoek wordt duidelijk uitgelegd hoe en wat de behandeling inhoudt. Vriendelijke, deskundige medewerkers.

Rustgevend.

Kalm en overzichtelijk.duidelijke uitleg.

Aardige tandarts.

Gewoon leuke man, altijd in voor een praatje, en dingen in goed overleg.

Zeer goed , kundig en vriendelijk

Alles werd goed uitgelegd

Hartstikke goed

Mooi op tijd geholpen en luisteren wat je wel en niet wil

altijd goede zorg

uitstekende zorg en goede uitleg door de tandarts

goed en vrijwel pijnloze behandeling verder uitstekend uitleg door Nathaniel.

Was weer goed. De assistente heeft mijn tandsteen lekker verwijderd. Er werd wel effe gezegd dat de mondhygiënist dat beter kan( maar dat hoeft voor mij niet)

Zeer kundige tandartsen

Heel fijn dat ik snel terecht kon met een gebroken vulling.

Heel goed.

Het was prettig. Voldoende tijd en aandacht voor mij

Zo mooi geworden

Goede uitleg vooraf. Geen pijn gehad.

Ik ben zeer tevreden

Het is een mooie praktijk. Waar ze de tijd voor je nemen en niet zoals mijn vorige tandarts waar je alleen goed was om te betalen. Hier leveren ze goed werk af.

Altijd duidelijk, vriendelijk, vakkundig

Steeds wordt mij duidelijk uitgelegd wat de tandarts gaat doen. Bij keuzemogelijkheden worden de alternatieven duidelijk toegelicht, ook financieel. Behandeling en ook van de assistenten is zeer persoonlijk. De klantvriendelijkheid maakt dat je je geen patiënt voelt.

Wijk 1 45

8321 EM Urk

Over Mondzorg Urk

Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.