Goedde behandeling gekregen

De behandeling is goed verlopen

Fantastic

Fantastisch

Prima eerlijk advies

Goed op tijd. Duidelijk info

Heel goed

Goede tandarts.

Vriendelijke en professionele hulp met uitstekend resultaat

Ik werd er snel tussengeplaatst vanwege pijn en ben vriendelijk en deskundig geholpen

Er wordt genoeg tijd genomen en komen vakkundig over.

Worden altijd prima geholpen!

Snel geholpen

‘s Ochtends gebeld, kon om 12:00 komen en gelijk de gehele behandeling kunnen doen. Zeer snel geregeld.

vriendelijk en betrouwbare behandeling

Goed, duidelijk, professioneel

Gebitsreiniging en polijsten. Duidelijke uitleg en makkelijker afspraaksysteem

Na bijna een half uur wachten was ik aan de beurt. Vriendelijk ontvangen. Tandarts verwijderde tandsteen en controleerde of alles nog klopte in mijn mond. Over 3 weken een vervolgafspraak. Goed geholpen door de tandarts en zijn assistente.

Leuke en gezellige tandarts

Voel me altijd heel erg op mijn gemak en relaxed!

Klantvriendelijk

Goede tandarts

Zorgvuldig en goed

Prima behandeling

Prima behandeling,alles was goed

Het is goede tandarts praktijk

De sfeer is goed

Fijne praktijk met kundige tandartsen

Wederom prettig behandeld. Deze keer voor controle en reinigen van het gebit

Altijd top aa

Toptandarts

Goed geholpen

Vind het prettig als alles wat de tantarts doet benoemd word dan weet je wat er komt

Goede kwaliteit van dienstverlening

Voor mij nieuwe specialist, heeft ook prima gebitsreiniging gedaan.

Aardige tandarts en assistenten en goede hulp

Klantvriendelijk

Altijd vriendelijk, de tandarts legt uit wat hij doet. Benoemt ook altijd eerlijk de kosten van tevoren, zodat je kunt beslissen of je een behandeling (nu) wilt of niet. Afspraken zonder lange uitlooptijden. Top.

vriendelijk en deskundig

altijd vriendelijk ontvangen en geen lange wachttijd.

Wijk 1 45

8321 EM Urk

Over Mondzorg Urk

Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.