Deskundig advies en behandeling . Rustgevende en vriendelijke begeleiding

Kundig, duidelijk en vriendelijk

Vriendelijk en deskundig

Was mijn eerste ervaring met deze tandartsenpraktijk. Geen wachttijd We werden Goed en vriendelijk geholpen Houden zo

goed behandled

Goed behandled

al meer dan 30 jaar plezierige tandartsen in Swifterbant en deze groep heeft het uitstekend 'doorgez

niet alleen de technische kant is kwalitatief belangrijk maar zeker ook de esthetische kant van mondzorg. In Swifterbant is dat absoluut het geval.

Goed en professioneel behandeld

Goed en professioneel behandeld met vriendelijk mensen

Gewoon goed, geen bijzonderheden!

Dit was mijn eerste bezoek aan een mondhygiënist in 58 jaar, ik heb dus geen andere ervaringen. Op zich is de behandeling goed bevallen, ik heb geen verdere bijzonderheden.

Hele fijne tandarts

Hele lieve fijne tandarts! Heel betrokken en met kinderen heel erg geduldig en goed!

gewoon vertrouwd

gewoon vertrouwd en als altijd

Goeie service

Top heel mooie service met behulpzame medewerkers

ik werd goed geholpen de dames waren vriendelijk .

nou nogmaals de dame was goed

Zeer goed geholpen.

Dus meer dan tevreden.

Begripvol, top!

Prima ervaring

Prima ervaring , goede uitleg als er een behandeling plaats vindt .

Op tijd bij de mondhygiëniste werd mijn tandvlees verdoofd met een pasta dit was een zeer welkome er

Duidelijke uitleg

Behandelingen worden duidelijk toegelicht. Personeel is zeer vriendelijk.

Top tandarts!

Net als zovelen ben ik ook geen fan van de tandarts en stel ik het zo lang mogelijk uit maar ineens knapt er een stuk kies af dus moet je wel. In de stoel werd ik gelijk op m'n gemak gesteld en er werd verteld dat, mocht er wat zijn, gelijk hand opsteken en alle werkzaamheden werden gestaakt. Ook tijdens de behandeling werd me meerdere keren gevraagd of het allemaal goed ging dus ik kan niet anders zeggen dan dat het een toptandarts is dus dikke pluim !! Ps Ik weet overigens niet zeker of Hanien Abdelzahra me behandeld heeft

Fijne mensen en prima zorgverleners.

Goede geholpen

Goede uitleg

zeer zorgzaam

Vriendelijk. deskundig.

slecht

Ik ben erg ontevreden over de laatste behandeling. Geen communicatie, geen toelichting en erg veel pijn. Tot op vandaag, het is woensdag de behandeling was maandag, heb ik pijn in de mond. Ik heb dinsdag verzocht om een andere behandelaar, want ik heb dit nimmer op deze manier meegemaakt. Ik ben nog maar kort klant bij uw organisatie, dit is zeker geen fijn begin.

Tevreden ! 8

Ik ben tevreden , goed geholpen met afspraak maken, met de behandeling, geweldig!

niets op aan te merken

wat je van een bezoek aan de tandarts mag verwachten

Deskundig personeel

Deskundig personeel dat alles duidelijk uitlegt, meedenkt en luistert naar wat je klachten en eventuele wensen zijn

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!