Heel goed.

Goede hulp bij de Tandarts

De Tandarts en de Mondhygiënist helpen je altijd goed. Ze brengen je tot rust en zeker als je angst voor de Tandarts zou hebben.

goed behandelt

duidelijk uit leg .

Goed hoor

Aardige meid naam weet ik niet 3

zeer goed

Goed En heel rustig behandeld

Te veel veranderingen in tandartsen

Deze keer weer een andere tandarts. Over de uitgevoerde werkzaamheden kan ik geen mening geven

Verschillende tandartsen, verschillende ideeën.

Inmiddels ga ik al een tijdje naar mondzorg Swifterbant en heb ik al 3 verschillende tandartsen gehad/gezien tijdens controles en/of behandelingen. De eerste tandarts vertelde dat ik een facing kon krijgen, waardoor ik een hele dure tandartsverzekering heb afgesloten, terwijl de tandarts na haar zei dat dit niet mogelijk was. Hierdoor heb ik met een hele dure tandartsverzekering gezeten, waar ik eigenlijk niks aan had. De tweede gaf aan dat ik een klein gaatje had, die we in gaten zouden houden, terwijl de tandarts na haar weer zei dat we het gaatje wel moesten vullen om een grotere behandeling te voorkomen. Kortom verschillende tandartsen en verschillende meningen. Verder zijn ze allemaal wel vriendelijk en respectvol. Mondhygiëniste is wel heel vriendelijk en heeft goede tips om je gebit schoon te houden.

Deskundig

Zeer deskundig. Wachttijden veel te lang. Van weken tot maanden voor een simpele behandeling. Daarom dit cijfer gegeven, helaas.

Snel een afspraak

Nadat er een stukje van mijn tand was afgebroken kon ik de volgende dag al terecht.

gewoon geweldig

Er wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen en wat wel haalbaar is en wat niet. Ik heb niet het gevoel dat ze op veel geld uit zijn.

Bedankt!

Kwam voor een spoedafspraak ivm losgeraakte kroon. Kon snel terecht en tandarts en assistente werken zo goed samen dat het zo weer was opgelost. En kroon zit beter dan ooit.

Klantvriendelijk, vakbekwaam, prettige sfeer

Na volledige tevredenheid geholpen

Goede mondverzorging op loopafstand

Cliënt vriendelijke en vakkundige behandeling in eigen dorp.

Goed en vakkundig geholpen

Prettige ervaring ,tandarts was meedenkend en vriendelijk.

Behandeling goed, vooraf uitleg kosten zeer slecht

Helaas, zeer teleurgesteld in de afhandeling, er wordt vooraf min of meer uitgelegd wat je gaat doen, maar niet uitgelegd wat de behandeling dan gaat kosten, en nu een rekening voor een behandeling van nog geen uur voor €290,- waar ik me letterlijk te pletter van schrok en heel erg boos en teleurgesteld in ben. Persoonlijk vind ik het echt niet acceptabel om zonder het te weten vooraf zo een hoge rekening te sturen. Dit zorgt ervoor dat ik nooit meer een behandeling laat doen.

zeer goed

Fijne tandarts

Gewoon een hele fijne tandarts. Eerlijk, duidelijk en altijd geruststellend, ook voor kinderen. We liggen met vertrouwen in de stoel.

Fijne tandarts en mondhygiëniste

Hopelijk tot over een half jaar, met een schoon en gerepareerd gebit tevreden naar huis. Fatima heel veel Succes in Monnickendam!

Zeer vriendelijk en goede behandeling

Ik werd heel vriendelijk ontvangen op de afgesproken tijd. De behandeling was uitstekend. Ik ben zeer tevreden over de behandeling.

zeer prettig

korte wachttijden en rustige uitleg en behandeling

Goed geholpen en advies gekregen

Oké

Oké

Het was een rommelige afspraak

Was niet goed gegaan met de afspraak Mijn afspraak mondhygiënist was verzet in verband met een uitvaart maar ze hadden ook gelijk de tandarts afspraak er mee verzet En dat was niet de bedoeling Hebben altijd hele familie afspraak

Prettig met aandacht voor klant

Rustige manier van de behandeling nemen de tijd voor uitleg

Noordsingel 45

8255 AD Swifterbant

Over Mondzorg Swifterbant

Mondzorg Swifterbant is een praktijk met een frisse en moderne uitstraling. Omdat de praktijk gevestigd is in een dorp, is het contact met de patiënten zeer persoonlijk en bijzonder. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. De praktijk heeft 4 behandelkamers, een röntgenruimte en een laboratorium, die gevestigd is in het pand zelf. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op!