Alles is zeer goed, netjes en van hoge kwaliteit uitgevoerd.

Ik kwam voor implantaten. Iedereen was erg aardig en stelde me op mijn gemak. Prima gegaan.

Een prettige klantvriendelijke en vakbekwamen ervaring.

De tandprotheticus die me heeft geholpen is vakbekwaam. Wist waar hij mee bezig was. En is klantvriendelijk.

Snel, goed, geholpen door vriendelijke medewerkers

Fijne, deskundige medewerkers

Goedewijn behoeft geen krans

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Mondzorg kwam

Vooralsnog voldoende

Ben nog in afwachting van verdere behandeling

Ik ben heel erg goed geholpen!

Het was een moeilijk tandheelkundig probleem, maar deze tandarts heeft drie uur lang achter elkaar doorgewerkt om het probleem goed op te lossen! Dit verdient alle lof.

Goede zorg.

Ik ging voor een controle voor een ontstoken wortelpunt. De service was vrij snel en concreet met goeie informatie. Er kon snel een vervolgafspraak worden ingepland.

prettig in benadering en omgang

Prettig in benadering en omgang

Zeer snelle en kundige service

Ik kon snel als nieuwe patient terecht voor een prothese en binnen drie weken alles geregeld. Super vriendelijk en kundig team!

Vriendelijk

Snel geholpen bij pijn. Vriendelijk en rustige behandeling. Geruststellend

Heel vriendelijk

Mijn dochters zijn helemaal niet bang om hier naar de tandarts te gaan. Er wordt rekening met de leeftijd gehouden en de behandelingen worden rustig uitgevoerd. Iedereen is heel vriendelijk.

Ik kom er al een tijd Al is t met ups en downs Zowel tandarts als mond hygiënischt zijn aardig en vriendelijk

Goede behandeling

Aardige tandarts en assistenten. Ook vriendelijk aan de balie.

Mijn gebid was gebroken ik kon dezelfde dag langsbrengen na twee dagen was het klaar en zat weer perfect.

Sarah is een geweldige tandarts, geduldig en uitstekende vakkennis. Vol begrip en zeer zeker een aanrader. Anneke.

Fantastisch

Fijne beglijding van iedereen bij jullie

Vriendelijk, rustig en eerlijk

Hartelijke ontvangst, geruststellend, duidelijke uitleg.

Dit keer ging het goed Ging rustig Pleun nam alle tijd en deed dit op mijn tempo

Zeer vriendelijk personeel en snel geholpen door tandarts

De tandarts heeft mij zeer goed geholpen en pijnloos behandeld. Ik beveel haar echt aan ook aan familie en vrienden. Personeel is ook heel vriendelijk.

Fijne behandeling

Behandeling was goed en correct

Gewoon oké.

nvt

Goede deskundigheid

Heb goede ervaring ondervonden in deze praktijk Sittard -Geleen wat betreft de tandtechnicus Bas. Geeft goed advies en niet onbelangrijk dat deze tandtechnicus kennis van zaken heeft. Vandaar ook 5 sterren.

Snel en goed geholpen

Gebeld, zelfde morgen nog aan de beurt. Zeer snel en vakkundig geholpen

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.