vloeiend

van mondhygiëniste naar tandarts

Professioneel, klantvriendelijk en zeer kundig

Door tandarts verwezen naar Mondzorg nadat ik elders al weken moest wachten op een wortelkanaalbehandeling. Na een belletje mocht ik de volgende dag op consultatie en werd ik de dag erna al geholpen. Wat een service!! Dit verdient een dikke pluim.... Dr Sahafian is heel vriendelijk en kundig. Ze legt dingen goed uit....

Een fijne tandarts

Ik ben tevreden, een tandarts waar ik al jaren kom, en waar ik niet bang ben.

Heel tevreden met mijn tandarts Ik beveel hem hem bij iedereen aan

Tevreden altijd direct geholpen zeer voorzichtig en voldoende aan dacht aan pijnbestrijding geweldige behandeling

top

Marian is een hele kundige en aardige persoon.

Vriendelijk, efficiënt en zeer kundig

Echt prima. Hele team is vriendelijk. locatie is keurig. Dr. Sahafian zeer kundig en vriendelijk. Wortelkanaalbehandeling met microscoop van oude dichtgekalke kanalen en krom kanaal. Voorzichtig maar grondig schoongemaakt zo snel als mogelijk. Maar 1 day after beetje napijn. Uitstekende keus van dr. Tringali van Mondzorg Maastricht om deze endodontbehandeling door dr. Sahafian bij Mondzorg Sittard-Geleen te laten uitvoeren.

Snel pijnloos en goed resultaat

Kies afgebroken en spalkje los. Binnen half uur weer in orde. Goede informatie gekregen. Geen enkele last gehad na afloop.

Prima behandeling

Vakkundig personeel

Geweldig tandartsen

Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts maar bij bas ben ik niet meer bang

Goed.....maar.....

Mijn ervaring met de mondhygiënist was prima! Kundig, helder, prettig Alleen wil ik wel de opmerking plaatsen dat ik al heel wat medewerkers voorbij heb zien komen/mij behandelen en dat vind ik niet prettig. De tandarts blijft gewoon dezelfde maar de mondhygiënisten wisselen constant. Wel kundig.

Zoals ieder bezoek, een fijn consult.

Duidelijke uitleg over de volgende behandeling en reiniging.

Supertevreden

Zorgvuldig en grondig en heel vriendelijk.

Fijne ontvangst en prettige afspraak

Fijne ontvangst, medewerkster was vriendelijk. Goed gesprek bij de tandarts gehad. Gaatje geconstateerd. Een half jaar geleden bij andere tandarts niet.

Wat een kennis, wat een vakmensen

Mijn ervaring : - vertrouwd - zeer behulpzaam (iedereen) - aanspreekbaar (je kunt alles vragen en/of bespreken) - luisterend oor - zeer goede/begrijpelijke uitleg Alle afspraken en behandeling en plan gaan in goed overleg. Wat een team "chapeau! "

fijn mens

vriendelijk, rustig, kalm en vakkundig

Goed zoals altijd

Een vriendelijke en nette mondhygiënist die inviel voor de vaste mondhygiëniste i.v.m. vakantie. De behandeling verliep zorgvuldig, tandsteen verwijderd, tanden gereinigd en gepolijst.

Goed maar niet voldoende

Ik ervaarde het als een beetje snel en ongeduldig. En ook niet echt voorzichtig. Er werd ook niet verteld wat ze ging doen, maar het werd gewoon gedaan zonder rekening te houden. Dit is echter niet altijd zo.

Fijne ervaring

Goede info en fijne ervaring

tevreden

Elke keer wel een andere mondhygiënist(e) maar ben altijd goed geholpen en ook nog tips mee gekregen.

Mondhygiënist zeer onvoorzichtig

Geen fijne ervaring met een voor mij nieuwe mondhygiënist. Ik draag een beugel, was net bij de orthodontist geweest dus tanden waren extra gevoelig. Meerdere keren aangegeven dat de mondhygiënist voorzichtiger moest zijn, doch dit werd blijkbaar niet opgenomen door hem.

Vriendelijk en toegankelijk

Door personeel met buitenlandse namen is niet goed te onthouden wat voor de hulpverleners me hebben geholpen.

Fijn

Prettige ervaring duidelijke uitleg wat er gedaan word.

Mijn ervaring met de tandarts is goed. Ook fijn dat ik alles op 1 dag kan inplannen

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.