Fijne behandeling

Behandeling was goed en correct

Gewoon oké.

nvt

Goede deskundigheid

Heb goede ervaring ondervonden in deze praktijk Sittard -Geleen wat betreft de tandtechnicus Bas. Geeft goed advies en niet onbelangrijk dat deze tandtechnicus kennis van zaken heeft. Vandaar ook 5 sterren.

Snel en goed geholpen

Gebeld, zelfde morgen nog aan de beurt. Zeer snel en vakkundig geholpen

Gelukkig door dezelfde mensen geholpen

Gelukkig deze keer door dezelfde mensen geholpen ik jou niet steeds van wisselende personen.

Prima gedaan!

Wat jaren geleden een wortelkanaalbehandeling ondergegaan. Nu werd er een kroon geplaatst. De kosten werden voor de behandelingen voorgelegd. Eerste afspraak voorbereiding van de tand Tweede afspraak een kroon op de tand geplaatst. Ze bleven vriendelijk, samenwerking is goed en ze namen de tijd voor me.

GOED

GOEDE BEHANDELING

Zeer goede tandartsen

Een slechte tandarts gehad en gelukkig ben ik nu bij Mondzorg Sittard Geleen. Ik zou het iedereen aanraden.

Rekening in overleg

had mijn eerste consult. Ze vertelde me dat het 105 euro was en indien ooit het bedrag boven de 250 was er eerst een overeenkomst moest gebeuren. Prima. Opeens na mijn eerste consult ontvang ik de rekening. 305 euro. Weet niet waar de communicatie fout ging. Maar niet echt handig 2 dagen voor kerst. Ze waren wel vriendelijk. Dus vandaar toch een gulzige 2/10.

Fijne behandeling. Gerustellend. Fijne spontane tandarts

Prima weer

Zijn heel professioneel

Zijn heel professionelen.

1e bezoek professionele start met heldere analyse

Eerste bezoek bij deze praktijk voor een intake. Het inschrijfproces verliep efficiënt. De afspraak startte op tijd. De tandarts gaf een heldere analyse van de gebitsstatus aan de hand van röntgenfoto's. Ik kreeg direct inzicht in de noodzakelijke vervolgstappen. Bij het behandelplan werd direct een kostenbegroting meegegeven. Dit zorgt voor financiële duidelijkheid vooraf. Een professionele start!

Helemaal geweldig

ben erg tevreden over de mondzorgpraktijk. Het team is vriendelijk, werkt professioneel en neemt echt de tijd voor je. Zeker een aanrader!

Goede uitleg

Ik kwam voor een klikgebit. Prima uitleg.

Vriendelijk en goed.

Geweldig werk.

goede servicevakmanschap

luisterend oor en daarna een advies waar je wat aan hebt. Doorpakken heet dat !

Prettig

Vriendelijk en meelevend

Ik vond het goed gegaan

Geweldig tandarts ben heel tevreden met alles

Ik ben heel bang voor de tandarts maar door jullie heb ik geen angst meer

Een hele fijne ervaring en ze zijn super vriendelijk

Snel en goed geholpen!

Mondzorg Sittard-Geleen biedt goede service. De medewerker luisterde goed naar mijn wens en daar werd dan ook meteen op ingespeeld. Ik werd meteen geholpen, dus geen wachttijd.

Fijne behandeling

Vriendelijke behandeling en goede info

Vriendelijke medewerkers

Fijne mondhygiënist. Ze vertelt en legt goes uit wat ze gaat doen.

Te lang moeten wachten eer ik kon komen met giga kiespijn . Een week wachten is niet meer van deze t

Ik heb een week met verschrikkelijke kiespijn moeten blijven lopen , slapeloze nachten van de pijn .?dat hoort niet . De behandeling ging wel maar NA eerste ingreep werd pas de begroting doorgestuurd,NA de behandeling . En dat kan niet .

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.