Ben tevreden over de behandeling

Ook over de mondhygiëniste

grondige aanpak

Pleun is zeer vriendelijk, licht alle handelingen toe, werkt zorgvuldig

Rustige behandeling

Best wel veel betalen voor 6 kronen,

Te duur

Goeie ervaring

Goeie ervaring.

Eerlijk advies

Bezoek gebracht aan de kliniek. Eerlijk advies gekregen waarbij er gekeken is naar verschillende oplossingen.

Wat een fijne tandarts. Zag en sprak haar de eerste keer, die mevrouw maakt echt tijd, leuk gesprek gehad en goed advies ontvangen. Mijn bonusdochter Y. Peters is ook nieuwe klant bij mondzorg geworden.

Geruststellend,duidelijk,vriendelijk

Geen lange wachttijd, alles prima geregeld

goede zorg

goede zorg

Alles prima

Goede en keurige opvang en snelle afwerking na breuk in onderste tand.

vriendelijk, goed en deskundig

Zeer tevredenstellende afspraak gehad

Snel en goed verzorgd

Goed en snel geholpen, van de ontvangst t/m de tandarts en haar team.

medewerkers en een goede service.

Zeer vriendelijk te woord gestaan door alle medewerkers en een goede service.

Professioneel

Het team is heel deskundig!

Snel en vakkundig

Toen niemand ons wou ontvangen met een heftige tandpijn, mondzorg Sittard heeft ons heel snel ontvangen en snel geholpen. Heel vriendelijk en vakkundig!!!!

Goed uitgelegd.

Vriendelijke en goede verzorging.

Altijd een plezierig en vriendelijk ontvangst. Goede en betrouwbare verzorging.

Altijd een fijne welkom en goede behandeling. Leggen precies uit wat ze doen.

Never again

It was the worst cleaning i’ve ever had. My teeth were scraped mechanically with an instrument, didn’t clean any contact spaces in between teeth or use an airflow to clean the tooth surface. Also the mechanical cleaning was done rudimentary and quite aggressively, it severely inflamed my gums and i’m currently medicating to avoid any infection. I am not blaming the hygienist at all, they might be merely following the standard in oral hygiene, but the experience and overall quality of the service are extremely low.

Mooie rustige omgeving

Fijn omgaan

Goed kwaliteit

Goede behandeling

Tandarts doet het goed en is vriendelijk!

geen goede uitleg ivm voortgang van de behandeling

ervaring kan ik nog niet beoordelen behandeling is nog lang niet afgerond

Ben heel tevreden..

Goed en heel behulpzaam..

Prima !

Fijne mensen ,vaklui! Ik had de halfjaarlijkse controle en de mondzorg! Maar kan maar één persoon aanvinken maar de tandarts is ook zeer bekwaam ( Sarah)

Dr H van der Hoffplein 1

6162 BG Geleen

Over Mondzorg Sittard-Geleen

Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.