Laden reviews...
223 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld van de praktijk met nadruk op vriendelijke omgang en heldere adviezen. Patiënten waarderen de duidelijke uitleg en de transparante kosteninformatie vooraf. Daarnaast blijkt de dienstverlening regelmatig snel te verlopen en lijkt wachten minimaal. Over het algemeen leveren de medewerkers zorg van hoge kwaliteit in een rustgevende en patiëntgerichte sfeer.
Vorige week de halfjaarlijkse afspraak bij de mondhygiëniste gehad. Hoewel het nooit zulke ontspannende ervaringen zullen zijn als bijvoorbeeld een strandwandeling, heeft ze er alles aan gedaan om én haar werk goed te doen én mij te kalmeren. Graag tot over een half jaar.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
27 July 2026
Leuke medewerkster
26 July 2026
anoniem
Zo als altijd goede ervaring , geen opmerkingen.
25 July 2026
anoniem
Maar.... Ik begrijp niet goed waarom in de wachtkamer altijd die afschuwelijke rado zo hard staat. De meeste mensen vinden dit naar. Verder is de zorg prima. Hartelijke groet D. Govers
23 July 2026
anoniem
Sarah zorgt ervoor dat je rustig blijft en samen met haar assistent hebben ze me geweldig geholpen.
22 July 2026
Altijd goede service
16 July 2026
anoniem
Even moeten zoeken naar de locatie maar eenmaal gevonden prima ontvangen en duidelijke informatie en offerte gekregen
anoniem
Ik kwam hier met veel angst, maar dat werd door het team weggenomen. Ze werken heel rustig en deskundig, waardoor ik me volledig op mijn gemak voelde. De behandeling is perfect verlopen. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen!
anoniem
Afgesproken tijden worden nagekomen....praktijk is goed bereikbaar....kwaliteit is zeer goed
anoniem
Vulling was overgebroken , snel en vriendelijk weer in orde gemaakt.
11 July 2026
anoniem
Ik stond als 2e aan de balie, de mevrouw voor mij loopt weg waarna er meteen een meneer aan de balie staat. De mevrouw achter de balie vraagt aan de meneer "wat kan ik voor u doen" waarop de meneer zegt "ik wil een afspraak maken" en de mevrouw achter de balie hierop antwoord met "dat kan nadat ik die meneer voor u geholpen heb". Dit verdiend een bloemetje, zo oplettend en correct, 1 woord "geweldig". En zo hoort het!
10 July 2026
anoniem
Mijn bovengebit was gebroken, ik heb het op dinsdag rond 13:30 uur naar hun toe gebracht, ze verontschuldigen zich ieder keer dat het niet dezelfde dag klaar is waarmee ik zoals altijd vrede mee heb, je kan geen wonderen verwachten op zo'n kort termijn en een goede reparatie krijgen, inderdaad 1 dag erna was het bovengebit al klaar, zoals altijd snelle service en een goede reparatie, vriendelijk personeel, meer kan ik niet willen.
9 July 2026
anoniem
Leuk en vriendelijk goede begandeling
9 July 2026
anoniem
Ik had een afspraak deze werd tot 2 keer toe gewijzigd. Kan gebeuren maar geef dat san wel op tijd door
6 July 2026
anoniem
vriendelijk, rekening houden met de situatie
5 July 2026
Quick and easy treatment
29 June 2026
anoniem
Goede ervaring en goede uitleg
27 June 2026
Zeer goed geholpen
24 June 2026
anoniem
Goede tandarts. Super service. Alles top geregeld en heel vriendelijk.
17 June 2026
anoniem
niet zo erg als ik verwacht had
17 June 2026
anoniem
Snel geholpen, op tijd, heel vriendelijk; een zeer goede ervaring. Heb nooit klachten bij deze praktijk, heel tevreden.
14 June 2026
anoniem
Very friendly and professional staff. They took the time to explain my treatment plan, the costs involved, and answered all of my questions clearly. Communication was excellent and I felt well informed throughout the process. I would definitely recommend Mondzorg Sittard-Geleen to others looking for professional dental care.
When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend)
May we contact you about your review?
Yes
13 June 2026
anonymous
Echt vriendelijk en professional.
12 June 2026
anoniem
Snel en goed geholpen Kleine problemen worden gelijk opgelost Je hoeft er geen nieuwe afspraak voor te maken
11 June 2026
anoniem
Hier wordt ik altijd goed geholpen.
10 June 2026
anoniem
Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden.
De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.
Dr H van der Hoffplein 1
6162 BG Geleen
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.