Goede uitleg

Perfect op tijd ben ik geholpen.

Voelt goed bij Gabriël, kundige tandarts!

Fijn hoe Gabriël alles uitlegt wat hij doet!

Prettige praktijk

Altijd aardig en vriendelijke mensen

Goed en kundig geholpen

Goede afspraken, op tijd geholpen, goede uitleg van de te volgen procedure.

Snel en praktisch

Ik was twee jaar niet naar de tandarts geweest. Bij mijn kennismakingscontrole bleek er alleen overtollig tandsteen te zitten. Aangezien er nog net wat tijd over was, hebben ze dat meteen verwijderd, waardoor ik niet later nog eens terug hoef te komen.

Heel snel, aardig en fijn geholpen

Heel snel, aardig en fijn geholpen

Vriendelijk en goede behandeling.

Goed.

Mooi op tijd

Heel vriendelijk !

Ik heb erg angst voor de tandarts, maar al vanaf het begin ben ik blij dat ik de beslissing heb genomen om weer naar de tandarts te gaan. Heel vriendelijke ontvangst en behandeling !

Net naar Makkum verhuisd en breekt er een kies af. Ik kon direct geholpen worden met veel deskundigheid en zorgvuldigheid. Geweldig en blij met zo’n fijne tandartspraktijk!

Prettige tandarts en assistente die de tijd namen om mij op m’n gemak te stellen

Zeer positief. De mevrouw aan de receptie ook top

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden ..vriendelijk personeel

Vriendelijk en kundig

Al jaren prima geholpen door vriendelijke mensen.

Zie bovenstaande.

pijnloos zonder verdoving

aardige mensen pijnloos zonder verdoving. goede tips gekregen

Nette ontvangst en behandeling

Goed zoals altijd

Zie boven

Heel goed

Super , tijd en aandacht

Op tijd en goed geholpen

Professioneel en geruststellend

Vriendelijke benadering en open houding wat mij deed ontspannen zodat de behandeling voor mij goed verliep. Goede adviezen en behandeling komt mij professioneel over.

Geen pijn

Dr wordt gewoon normaal gedaan. En dr wordt gezegd wat dr gedaan word. Ik vind het een top tandarts

Snelle afspraak, vakkundig uitleg!

Prettig and to the point!

Het is even doorbijten, dan heb je het ook weer gehad. maar het gebeurt wel goed.

Zie bovenstaande.

Word gerust gesteld in de praktijk

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!