Gewoon goed

Goed geholpen, maar moet altijd lang wachten dan de geplande tijd.

Gewoon goed

Goed geholpen, maar moet altijd lang wachten dan de geplande tijd.

Prettig en snel geholpen

Duidelijk en goed gecommuniceerd

Prettig en goed geholpen.

Snel en duidelijk gecommuniceerd

Prettig en goed geholpen.

Snel en duidelijk gecommuniceerd

Prettig!

Altijd vriendelijk. Goeie behandeling en ruimte voor de nieuwsgierigheid van mijn kinderen :)

Prettig!

Fijne sfeer en bejegening. Ook de nieuwsgierigheid van mijn kinderen is ruimte voor, dat vind ik prachtig om te zien. Altijd even vriendelijk! Dank!

Sensitief

Sensitief voor de angst van mijn zoontje.

Prima behandeling.

Vriendelijk en correct.

Gewoon goed.

Heel fijne praktijk waar iedereen begrijpt dat goede mondzorg een belangrijk begin van een goede gezondheid is. Altijd vriendelijke ontvangst en je zit nooit lang in de wachtkamer.

Super relaxed bij de tandarts bij mondhygiëniste is minder prettig

Bij de tandarts was het een verademing nog nooit zo ontspannen nieuwe vullingen gehad. Geen last van de verdoving en de behandeling ook geen napijn dus helemaal super. Ook duidelijke uitleg door tandarts wat hij gaat doen etc. En met humor. Helemaal top. In jaren niet zo'n geweldige behandeling gehad van de tandarts. Bij mondhygiëniste is minder fijn. Vindt wel dat het wat minder pijnlijk moet kunnen. Ze is nogal hardhandig

Goede behandeling

Niets aan toe te voegen

Prima behandeling

Prima behandeling waar geduld en rust van uit gaat.

Vlot en plezierig behandeld

Top praktijk.

Vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers, meer kan een patiënt zich niet wensen.

Goed behandeld

Betrouwbaar

Prettige sfeer, korte wachttijd en eigen invloed op je behandeling.

Prima ervaring

Prima ervaring ga zo door zou ik zeggen

Prettige omgangsvormen en adequate behandeling

Plezierige atmosfeer en goede behandeling. Bovendien op loopafstand van mijn huis.

Een 10 is voor de goden

Ben gewoon tevreden al 34 jaar!

Goed geholpen

Wel goed.

Wel goed geholpen,maar moet soms wel wachten. Niet altijd duidelijk waarom.

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!