Goede pijn vrije behandeling

De behandeling werd rustig uitgevoerd en tussendoor werd er gevraagd als het goed ging. Verdoving was na de behandeling snel uitgewerkt zodat je weer normaal kan eten. En na de behandeling geen pijn.

snel en ...heel goed !

een hele prettige en vakkundige tandeheelkunde praktijk

Veel minder pijnlijk dan andere keren

Zeer relaxed

Uitstekende mondhygeiniste, prima werk

Ik had deze keer een andere mondhygeiniste. Wat een topper. Totaal geen pijn gehad zoals normaal wel altijd.

Goed geholpen door vriendelijke mensen

Ik ben dik tevreden!

Het personeel bij de tandartspraktijk zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Snel en goed straalt rust uit. Vind ik erg belangrijk

Snelle afspraak, pijnloze behandeling

Nadat er een tandvulling was uitgebroken, kreeg ik meteen een afspraak voor dezelfde dag De behandeling was absoluut pijnloos en comfortabel. Hoewel ik een angstige patiënt ben, was ik volledig ontspannen. Ik kan de praktijk absoluut aanbevelen.

Goede behandeling. Geen op of aanmerkingen

heel goed

prettig geholpen.

Geen angst Gabriel heel rustig Neemt de tijd Legt uit wat hij doet

Zorgvuldig en afspraak op tijd

Afspraak op tijd, hoefde eigenlijk niet te wachten. Tandarts is rustig, vriendelijk en verteld wat hij gaat doen.

Een nuttige en, voor zo ver door mij te beoordelen, deskundige behandeling.

Er zijn plezieriger ervaringen, maar nuttig.

Zeer kundig

Kundige tandarts en vriendelijk. Proberen je goed en zo pijnloos mogelijk te helpen. Erg tevreden!

Anneke deed als altijd goed haar best. De tandarts heeft mij vriendelijk ontvangen en mijn gebit gecontroleerd en tot de volgende keer.

Goed behandeld

Positief

Vriendelijk en kundig

Klantvriendelijk en professioneel .

Zie boven.

Zeer te tevreden

Dat de vriendelijkheid, en de goede behandeling, Naar alle tevredenheid wordt voldaan.

Snelle en goede service en met zorg behandeld. Top !

Nét geland in Makkum vanuit de Randstad en binnen twee weken een gebroken kies. Ik kon direct terecht en ben uitstekend behandeld. Ook de controle twee maanden erna, zorgvuldig en zeer vriendelijk.

Professioneel, vriendelijk en naar verwachting geholpen.

Goed als altijd

Goed als altijd

Ik word altijd enorm goed geholpen door de mondhygieniste

Zeer vakkundig geholpen door mondhygieniste en tandarts.

Is heel goed

Er werd Fries gesproken en dat vond ik heel leuk

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!