MH en TA. sloot mooi opelkaar aan

Het ging er wat gemoedelijker aan toe .

Prima contole en alleen maar vriendelijke mensen!

Wacht vervolg af

vakkundig uitgevoerd en prettig in contact

Zelfs nadat een randje aan de buitenzijde van de gevulde kies voelbaar bleek, werd dit bij terugkomst direct opgepakt en weggewerkt. Topservice dus.

Kundig en vertrouwd

Eerst mondhygieniste anneke al jaren doet ze het prima en vol geduld hasr werk. De tandarts voelt ook goed en steld je gerust.

Goed geholpen

Vriendelijke tandarts En uitstekend geholpen ben zeer tevreden

Betreft mondhygnGoed! Wel wat weinig uitleg/ advies,; wordt alleen gegeven wanneer he er naar vraagt

Goed! Wel wat weinig uitleg/ advies,; wordt alleen gegeven wanneer je ernaar vraagt.

Snelle afspraak en goede behandeling

Zie boven..

Vakkundige mondhygiëniste Anneke

Door verhuizing na zo'n zes jaar weer terug bij Mondzorg Makkum. Niets ten nadele van andere mondhygiënisten, maar zo fijn dat m'n gebit weer echt grondig gereinigd is. Super! Ook een prettige, gezellige en duidelijke baliemedewerkster, mag ook wel eens gezegd worden.

Weer voor half jaartje klaar!

Goede en vlotte gebitsreiniging gehad.

Kiespijn en kisten

Ik heb na mijn kiespijn buikpijn gekregen van de rekening. Er werd gezegd dat trekken iets goedkoperwas dus herstellen was beter rond de 750 euro. Nu kost het 1000 en is trekken toch echt een stuk goedkoper had ik dat geweten had ik dat gedaan

Prima en vlot geholpen met perfect resultaat

Kundige Mondhygieniste

Anneke is vakkundig, lief, neemt de tijd, een SCHAT ! En dat al meer dan 30 jaar !

Goed, snel en ben zeer tevreden over de behandeling

Super goed,kan niet beter

vriendelijk en duidelijk

goede uitleg wat er gaat gebeuren wat wel en niet mogelijk is

Prima en snel geholpen

Goede ervaring

Helemaal tevreden.

Afspraak goed geregeld, even een mailtje vooraf. Vlotte behandeling en vlot weer een nieuwe afspraak. Helemaal goed.

Zorgvuldig

Vriendelijk en zorgvuldig.

tot nu toe positief

Ik hou niet zo van elke keer mijn mening geven. Je doet gewoon je werk goed en als het niet goed is moet ,dat bespreekbaar zijn.

Vriendelijke

Vriendelijke ontvangst

Ben heel tevreden over tandarts wimpers Heel vriendelijk rustig luistert goed naar je

Goede mondhygiëniste; zou alleen iets vaker mogen zeggen waar ze mee bezig is

Zeer goede dienstverlening en zeer bekwaam personeel. We zijn zeer tevreden en zijn erg content dat jullie hier in Makkum zijn. Bedankt hiervoor!

Zeer goed geholpen. Zeer vakkundige behandeling

Top geholpen

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!