Goede behandeling met goed advies

Er wordt de tijd voor je genomen en ze zijn toegankelijk

Ik ga het nog ervaren

Prettige ontvangst, keurig op tijd. Waarschijnlijk goede diagnose. Dat ga ik nog merken bij mijn eerste behandeling, in een keurige behandelkamer, vriendelijke arts. Assistente nog niet in actie mee gemaakt, was ook nog niet nodig. Zo op het eerste gezicht een goed uitgeruste werkplek. De stoel is comfortabel... de vakantie foto op het plafond laat los.

Ik word heel goed behandeld.

Altijd goed.

“Pijnlijke” behandeling Maar goed wie mooi wil zijn,….,,

Top!

Prima behandeling, mooi snel geregeld én op tijd!

professioneel en vriendelijk

professioneel en vriendelijk

Prettige ontvangst en behandeling

Hele fijne behandeling

Ze zorgen er voor dat je rustig en ontspannen blijft. De verdoving is een beetje naar maar daarna doen ze het heel goed Ze hebben me goed behandeld

Gewoon goed

Fijne mensen en goede behandelingen

Prettige tandarts praktijk.

Afspraak snel gemaakt, en vriendelijke medewerkers.

kom er al jaren jaren bij Anneke

is gewoon goed

Geruststellend

Was wel een dingetje om het ondergebit te laten trekken. Maar het is goed gegaan.

Slechte ervaring

De baliemedewerker die op het moment dienst had op het moment van mijn bellen, was niet zo netjes met haar woord keuze...

Professionele tandarts

Tandarts heeft nagekeken of tand gered kon worden dat was een fijn idee.

Prima geholpen

Prima tandartsen

Tevreden over de behandeling en hoe er met je wordt omgegaan.

Vriendelijke en fijn personeel

Heel goed

Heel goed

Zeer snel geholpen

Kroon was los geraakt, en kon binnen een paar uur langs komen

Snel en vriendelijk geholpen

Zorgvuldig goede hulp gehad.

Dik tevreden.

mooi op tijd. rustig

Mond hygiënist doet prima haar werk en het gaat altijd op tijd, geen lang wachten

Goed geholpen, bij al meer dan 40 jaar bij de tandarts in Makkum.

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!