Vakkundig en vriendelijk.

Vakkundig gezellig. Goed gedaan.

Snel en goed geholpen.

De behandeling verliep rustig en was zorgzaam. Vakkundig werk en duidelijke uitleg naar patiënt. De klachten zijn verholpen zonder complicaties achteraf. Ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden bezoek

De behandeling is mij ondanks dat ik er liever niet kom heel goed bevallen. Het stukje dat van mijn voortand af was gebroken is perfect hersteld . De behandeling voor mijn 2 gaatjes is zonder pijn keurig gedaan . Wat mij tijdens de behandeling opviel is dat de tandarts en de assistente een goed team is en goed weten van elkaar wat en hoe de behandeling loopt.

Prima tandarts

Mijn ervaring is een prima tandarts

Heel goed

Anneke had voor ontspanning de radio aan laten staan. Heel fijn !

Prima geholpen i,v,m, trekken van een kies zonder complicatiesie boven.

Zie boven.

Gewoon weer helemaal Top!

Weer heerlijk met schone tanden de feestdagen tegemoet

Gewoon goed!

Rustig en bekwaam.

Prima en prettig geholpen

n.v.t

Ben goed geholpen

Boven gebit er uit ging goed .eventjes wennen aan het nieuwe gebit

de aangeklikte sterretjes zegt genoeg . groetjes siepie

Ik moest een kies laten verwijderen. Ik was hier nogal gespannen voor. De tandarts kon mij gerust stellen en vertelde constant wat hij ging doen.

Geweldig!

Super vriendelijk! Zeer tevreden

Prima mondzorg

Vriendelijk en prima zorg

van afspraak, herinnering per Email, ontvangst en behandeling zeer goed

erg prettig door de vriendelijke en persoonlijke benadering in een prettige omgeving en met een duidelijke en professionele behandeling

op gemak gesteld en rustig de behandeling gehad

op gemak gesteld en rustig de behandeling gehad

Super goed.

Betrouwbaar. Deskundig .

Afgesproken tijd wordt prima gehaald

Vriendelijke behandeling

Mondhygiëniste werkt professioneel. Goed contact met patiënt.

Goed en vriendelijk

Prima en fijn geholpen

Zie vorige vraag

Vriendelijk en deskundig personeel.

Het was een goeie ervaring

Ik had een goeie ervaring bij de mondhygiëniste.

Uitstekend, als altijd.

Geweldig personeel, uitstekende behandelingen.

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!