Goede ervaringen

Geen problemen gehad, en vriendelijk personeel

Vakkundig

Vakkundig, snel en op een prettige manier.

Vlot geholpen.

De tandarts en assistente zijn rustig, ik wordt vlot geholpen. Een klein mankementje kan meteen worden verholpen. Fijn.

Uitstekend,

De receptioniste en de tandartsen reageerden snel op mijn afspraak voor een controle, ondanks de korte termijn, wat geweldig was.

Goede uitleg over de behandeling . Aanbevelen doe ik niet omdat iedereen het zelf moet weten waar ze naartoe gaan!

prettige persoonlijk contact en een accurate controle.

Prettig contact en een vlotte controle met als afsluiting een goede en prettige behandeling door de mondhygiëniste. Heerlijke weer zo'n schoon gebit zonder tandsteen.

zoals altijd punctueel en professioneel

Prettig contact en een vlotte controle met vooraf een goede en prettige behandeling door de mondhygiëniste. Stralend de deur weer uit.

Vriendelijke tandarst

Ging allemaal vlot, en een tandarts die mij begrijpt

Topzorg en zeer vakkundig uitgevoerd!

Topzorg en zeer vakkundig uitgevoerd!

Goede uitleg van wat er aan de hand is.

prima geholpen en goede tip gekregen

prima geholpen en goede tip gekregen

Gute Behandlung

Schnelle Behandlung, sehr nett

Super.

Profesonel. Deskundig en geduldig.

Goed genoeg

Naar verwachting!

Een noodzakelijk bezoek wat me toch iedere keer meevalt.

In het verleden heb ik een angst voor de tandarts/mondhygieniste opgelopen. En ik kijk ook iedere keer weer tegen het bezoek op. Toch weten ze bij Mondzorg Makkum deze angst weer weg te nemen en valt de behandeling me tot heden iedere keer mee. Leuk ga ik het nooit vinden maar bij Mondzorg Makkum goed te doen!

Heel goed

Mijn ervaring is altijd goed

Mijn insteek van het gesprek was even anders dan verwacht dus moest ik even schakelen!

goed geholpen

vriendelijk en goed geholpen

Altijd goed .

Zit al meer dan veertig jaar bij Anneke op de stoel, een aardige en goede mondhygienist. Altijd vriendelijk en kundig.

Ik word altijd prima behandeld.

Zowel bij de balie als bij de mondhygiëniste, altijd een vriendelijke ontvangst. Ik ben ook reuze tevreden over de behandeling bij de mondhygiëniste.

Goed en dankbaar dat ik zo snel geholpen kon worden

Het enigste minpuntje is de kleine praktijk niet erg geschikt voor rolstoel patiënten maar verder alle lof.

Vakwerk!

Een vriendelijk team van professionals waar de klant en de kwaliteit voorop staan.

Goede behandeling en goed advies

Goede behandeling en goed advies.

Kundige mondzorg met oog voor de klant

Heldere informatie en communicatie bij de jaarlijkse controle, vriendelijk en kundig.

Cynthia Lenigestraat 22

8754 CD Makkum

Over Mondzorg Makkum

Bij Mondzorg Makkum in Makkum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!