Zeer prettig

Geduldige en vriendelijke tandarts

Neemt echt de tijd en legt uit wat en waarom iets moet gebeuren.

Mondhygiëniste Carla in Beek is zo'n lief mens. In het verleden slechte ervaringen gehad met mondhygiënisten maar dat is nu wel anders. Carla is een geruststellende en geduldige mondhygiëniste, waar niets teveel gevraagd is. Ze legt uit wat ze doet en waarom dat nodig is. Het was een hele fijne ervaring!! Aanrader voor iedereen.

Heel tevreden!

Geweldig geholpen kan alleen maar zeggen Top tandarts!

ben goed behandeld

nvt

Always good

I can not complain, the attitude is always friendly and helpful.

snel geregeld

goed en vakkundig

Efficiënt, correct en vriendelijk behandeld.

Efficiënt, correct en vriendelijk behandeld.

heel tevreden

goede afhandelingen

Verschrikkelijk maar goed

De tandsteenverwijderaar en ik zijn geen vrienden. Als ik er over vertel dan voel ik de gevoeligheid al in mn tanden. Gelukkig zijn de tandartsen vriendelijk. Ook gaatje laten vullen. Ik weet niet zo goed wat er met mijn portomonnee gebeurd. Dat is mijn lege ster. Maar goed werk hoor. Ik heb t idee dat t gaatje mooi gevuld is

altijd goed

ik ben altijd tevreden met de omgang en professionaliteit

Heel tevreden en bedankt

Heel tevreden en bedankt

Professioneel geholpen.

Giorgio en Daphne hebben mij goed geholpen !

Professioneel geholpen.

Giorgio en Daphne hebben mij goed geholpen !

Prima, niks op aan te merken

Fijne tandarts, goede uitleg en goede uitvoering van de behandeling

Met heel veel angst voor tandarts toch angst beetje overwonn door goeie behandeling met fijne zorg.

Helaas ben ik vele jaren niet naar tandarts geweest daardoor ik nu veel problemen heb met mijn gebit. Hopelijk dat ik goed geholpen kan worden en dat men rekening houdt met mijn angst nog steeds. Ga mijn best doen om een fijne pacient te zijn. Groetjes Enrique.

Quicka and efficient

As always, my experience was very good. From tasking for the appointment, the reception, until I am done, everything is professional and efficient.

Quicka and efficient

As always, my experience was very good. From the asking for and appointment, reception, until I am done, everything is professional and efficient.

Goed behandeld

Goede informatie over de behandeling door de mondhygiëniste . De behandeling verliep prima.

Heel goed

Er wordt goed naar mij geluisterd. Ik praat niet goed Nederlands maar men heeft veel geduld om het mij uit te leggen. Dit heb ik in naam van J. Alnahi opgeschreven. E. Thomissen P.S. Telefonisch contact opnemen heeft geen zin ivm de taal

WOW TOP

Bedankt Bas Augustine Voor de geweldige inzet wat je voor mij heb gedaan jij heb mij een mooi boven/ onder prothese gemaakt op implantaten Voor jou Bas een griffel met een TIEN Mvg Tonny Reijnders

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.