Heel tevreden

Telefonisch contact heel aangenaam en in de praktijk genoeg tijd om je verhaal te doen. Mijn tandarts was heel vriendelijk.

Alles volgens afspraak.

Vulling snel en probleemloos gezet.

Snel gehandeld en goed werk geleverd

Spoed was vereist ivm afgebroken tand. De tandarts heeft me goed en kundig geholpen :)

Vriendelijke ontvangst, uitstekende rustige behandeling door de arts en assistente. Weet helaas de naam van de tandarts en assistente waar ik bij onderbehandeling was maar chapeau en dat mag u graag verder geven aan hun.

Prima, vriendelijk, deskundig

De mondhygiëniste is top. Zorgvuldig, duidelijk en vriendelijk

De behandeling was pijnloos dus fantastisch

Zeer goede behandeling

Geen opmerkingen. Vriendelijke mensen

Kan het niet optimaal beoordelen daar dit mijn eerste bezoek was

Goed intheek gesprek

Ik heb een goed advies gekregen over het verzorgen van mijn tanden Werdt tijdens het schoonmaken van mijn gebied steeds op de hoogte gehouden,super is dit

snel een afspraak in te plannen bij tandproblemen

Snel een afspraak ingepland, en vriendelijke medewerkers, heel tevreden vooral omdat we moesten overstappen van praktijk.

Dit was top

Net nieuwe klant en had al veel toestanden aan de hand in mijn mond..ze kwamen in aktie en hoe stelde mij gerust en kwamen met een plan binnen 3weken het volledig plan uitgewerkt tot zelf mij in hun pauzes geholpen zodat het nog afgehandeld kon worden voordat ze op vakantie gingen .nou dat noem ik nog eens met open armen ontvangen bedankt voor alles

geen goede ervaring

ontvangst zonder baliemedewerker, daarna mondhygieniste die alleen maar geld wilde zien

Goed behandeld

Geen wanklank

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke en behulpzame benadering en ontvangst. Ik voelde mij welkom! Personeel denkt met je mee.

super

zoals altijd top

Excellence service

Excellence service

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Onpersoonlijk

Na overlijden van mijn tandarts werd men zonder overleg overgeschreven naar mondzorg. Zeer onpersoonlijk. Kreeg meteen aangeraden een beugel te nemen.( ik ben 62) Nooit eerde aan de orde geweest.

goed .

afspraken behandeling. oké

Ik ben heel tevreden

Jullie zijn allemaal heel vriendelijk.

Heel goed

Ik kon heel snel terecht voor n prothese ,ben heel goed geholpen en ook een hele goede nazorg

Geweldig behahandeld

In Maastricht bij mondzorg altijd met veel respect en Met name door tandarts Tangali en de assistentes.

Was beetje twijfelen .

Die dag twijfelde ik nog eens , maar was best goed voor me afgelopen.

Very good

Polite, helpful , informative

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.