Vriendelijke praktijk

Vriendelijkeensen

Professionele manier van behandeling

Ik heb mijn bezoek als ZEER goed ervaren,zeer professioneel en toch je op je gemak voelen. Ik raad dit iedereen aan

Ontvangst receptie goed! Bij binnenkomst in de behandelkamer werd ik meteen op mijn gemak gesteld en ben zeer tevreden over de vriendelijke personen die mij hebben behandeld.

Beste tandarts

top!!!!!!!!!!

allemaal lieve mensen!!!!!!!!!!!!!

Vriendelijk en efficiënt

Vriendelijk en efficiënt

Vakkundig!

Mijn kies laten trekken, heel goed uitgelegd waarom en vakkundig verwijderd.

Uitstekende tandartsen en mondhygiëniste

Heel positief. Prima vestiging. Enige minpunt is de parkeergelegenheid.

Oke

Luisteren heel goed naar wat ik zelf wil.

professioneel

vriendelijk en behulpzaam

Tandarts Machado is een zeer goede tandarts.

Tandarts Machado is zeer kundig en zij houdt rekening met persoonlijke omstandigheden zoals bijvoorbeeld “tandarts angst”.

Zeer positieve ervaring zeer snel en voorspoedig geholpen met mijn probleem.

Correcte behandeling en uitstekende tandarts.

GREAT , THANK YOU DENISE !!!!!!

Always perfect

Caring and professional staff

I didn’t need to wait at all. The doctor was so caring and paid attention to everything. She was very knowledgeable and professional

Zeer goede zorg en begeleiding

Zeer goede service

Vlot, effectief, vertrouwenwekkend

Bij mijn eerste bezoek aan Mondzorg (na het beëindigen van de praktijk waar ik patiënt was) werd de toestand van mijn gebit vlot geïnventariseerd. De tandarts informeerde mij goed over haar bevindingen.

Consistently good

Ms Machado is always professional, polite and helpful. She listens to your concerns, responds to all questions and does a very good job as a dentist. I have recommended her, and by extension this dentist office, to friends in the past.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Fijne praktijk

Je wordt vriendelijk bejegend en de tandarts is zeer kundig en luistert naar je vragen of zorgen

Uitstekend zoals altijd.

Zoals al jaren wordt ik door de mondhiegeniste zorgvuldig, bekwaam en vriendelijk verzorgt.

Perfect in alle opzichten

Lang wachten

Ik moest meer dan een half uur wachten eer ik aan de beurt was.

Goed.

De overgang naar mondzorg was voor mij goed geregeld.

goed, persoonlijk, duidelijk

Tandarts was goed, neem de tijd om uit te leggen wat de probleem kan zijn in de toekomst.

Snel, vriendelijk.

Eerlijk. Alle kosten zijn toe zichtbaar voor de behandeling.

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.