Super relaxe

Altijd nerveus als ik voor zowel mijn controle kom als voor mijn mondhygiëniste. Wetende dat het niet nodig is, omdat ik altijd gerustgesteld word. Zelfs door de receptie dame aan de balie. Ga hoe gek het ook klinkt met een smile de deur uit. ( ik ga zowel naar de tandarts als mondhygiëniste op een dag, je kunt er geen twee invullen. Mijn mondhygiëniste is Desiree. Dus super te vrede !!

Alles positief gegaán.

Altijd tevreden

Altijd een goede oplossing en snel geholpen

snelle en vakkundige behandeling

de tandarts was professioneel in zijn werk en deed dat op een klantvriendelijke wijze

Heel goed

Zoals altijd weer goede zorg geleverd door Desiree

Ottima

Sono stato trattato con cortesia e professionalita'. Nota: if I select the Italian language the site does not works properly.

Met minder tgenzin naar de tandarts

Niemand vind naar de tandarts gaan leuk, maar sinds ik, vanwege een verhuizing, me heb ingeschreven bij Mondzorg Maastricht ga ik met iets minder tegenzin dan ik gewend was. Mijn tandarts is eerlijk, vriendelijk, duidelijk en werkt met zachte hand. Ze legt goed uit, onderbouwt haar feedback en laat mij in mijn waarde. De assistentes zijn ook toppers. Een dikke aanrader!

ik ben super tevreden.

ik ben zeer tevreden over uw praktijk en beveel ze ook aan mensen die op zoek zijn naar een nieuwe tandarts.

Weet nog niet

Het was voor mij de eerste keer! Tandarts (sorry zijn naam weet ik niet meer) was erg vriendelijk en informatief!!

Zorgvuldig

Er wordt goed uitgelegd wat er moet of gaat gebeuren. Er wordt regelmatig gecheckt hoe het met mij gaat in de stoel bij een langere behandeling.

Prettig

Geruststelling Nauwkeurig Heel persoonlijk

Hele vriendelijke tandarts en personeel

Hele vriendelijke tandarts en personeel

Super geholpen

Super vriendelijk en altijd goed geholpen

Deskundig en toch patiëntgericht

Deskundig, klantgericht en vriendelijk.

Onduidelijkheid over afspraken en lange wachttijd voor basis behandeling

Er werd geen tandplak en tandsteen verwijderd tijdens mijn controle afspraak. Hiervoor kon ik op z'n vroegst pas twee maanden later terecht. Echter doordat de praktijk niet goed had gepland, moest deze afspraak nog een extra twee maanden worden verzet. Kortom, er is een vier maanden wachttijd voor een basis behandeling van tandplak verwijderen die normaal onderdeel vam de controle afspraak zou kunnen zijn.

Goede en vakkundige hulp

Voor de mensen met angst. In principe is de behandeling pijnloos.

kundig en vriendelijk

zeer prettig

Zeer tevreden.

Heel fijn geholpen, altijd tevreden en mijn angst voor de tandarts is vrijwel weg, door de vriendelijke, geduldige Dr. Machado

Very good.

Dr. Machado is very competent and friendly.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Uitmuntend 10 met een griffel

Tijdafspraken, herinneringen en tandarts, assistente en balie medewerkster niet te overtreffen

Aan iedereen aanbevolen

Een hele fijne tandarts, lief en geduldig zou ik aan iedereen aanbevelen

Het was een hele goede ervaring.

Snelle service

Ik belde ‘s morgens op om afspraak te maken. Kon zelfde dag in namiddag al terecht!

Goed geholpen ben geweest voor jaarlijkse controle, behandeling vindt plaats in december !

Goede tandarts, ik beveel Mondzorg iedereen aan !

Uitstekende service

Top tandarts

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.