Laden reviews...
316 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de recensies een positieve indruk: vriendelijk personeel en professionele zorg. Veel reacties prijzen duidelijke uitleg en advies, evenals snelle en betrouwbare behandeling. Enkele opmerkingen gaan over wachttijden, maar de algemene tendens is positief en gericht op vertrouwen in de kwaliteit van de zorg.
Was plotseling een voortand kwijt Ben naar mondzorg Maastricht gegaan, en werd direct geholpen, door tandarts en tandprotheticus. Ondanks dat ze middagpauze hadden. Zo kon ik na 1 week al mijn prothese ophalen. Was daar zeer blij mee.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
24 August 2026
24 August 2026
Goede en snelle service
23 August 2026
Goed geholpen zeer tevreden
20 August 2026
anoniem
We hadden een inspectie, die uitstekend verliep, en daarna begon de schoonmaak, maar die was niet compleet; het was slechts één fase – het verwijderen van het gips – en ze gebruikten geen borstel of beschermend materiaal.
20 August 2026
anoniem
Knellend gebit. Gebeld en binnen twee uur lag ik in de behandelstoel. Onmiddellijk geholpen! Pijn weg!!
anoniem
Prima praktijk. Vriendelijk en professioneel personeel. Goede uitleg over de behandeling.
Heel goed geholpen.
anoniem
I was satisfied with this appointment from beginning as it was easy to schedule one and I'm very satisfied with the doctor Tringali. He was very patient, gentle and he explained me every step that he is going to do so I felt secure. I would recommend this practice.
When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend)
May we contact you about your review?
Yes
anonymous
Netjes op tijd. Rustig en professioneel geholpen.
18 August 2026
anoniem
Hier zijn ze altijd vriendelijk, behulpzaam, denken met je mee en oordelen niet. Bang voor de tandarts of eerder ergens anders slechte ervaring gehad? Hier zit je goed
14 August 2026
anoniem
Heel lang bang geweest voor de tandarts Nu niet meer dankzij de goede zorg die ik nu krijg
10 August 2026
anoniem
Vriendelijke en zorgzame medewerkers.
5 August 2026
Goede tandarts Stelt je gerust, geen pijn Leuk personeel Geen klachten
5 August 2026
anoniem
Perfect behandeling en explanatie door Dr.Tringali! Heel bedankt!
4 August 2026
anoniem
Uitstekende zorg. Vriendelijke tandarts .
3 August 2026
anoniem
Is naar tevredenheid verlopen.
2 August 2026
anoniem
Het was weer prima! Kwaliteit is heel hoog en ik hoefde weer niet lang te wachten. Dus: top!
1 August 2026
anoniem
Mijn ervaring deze keer was helaas helemaal niet positief. De tandarts leek weinig geduld te hebben en het was erg moeilijk om goed met hem te communiceren. Ik hoop dat toekomstige patiënten niet dezelfde ervaring zullen hebben.
Beveelt niet aan
1 August 2026
anoniem
ervaren en kundige tandarts,eerlijk en vriendelijk zo ook de tandarts assistente
30 July 2026
I feel comfortable
28 July 2026
anoniem
De tandarts was heel aardig en Verzorgende met mijn tanden. Gaf feedbacks en adviezen.
Beveelt niet aan
25 July 2026
anoniem
Tandarts is vriendeljk , beleefd , informatief en empatisch.
24 July 2026
anoniem
werd snel geholpen en kreeg goed advies weet alleen de naam van tandarts niet meer was een dame zeer vriendelijk
22 July 2026
anoniem
Ik hoef nooit te wachten, zowel de tandarts als de hygiëniste zijn altijd op tijd. Enige minpuntje is de manier van communiceren van de assistente. Die is redelijk direct en niet zo vriendelijk. Voorbeeld “ik moet u geboortedatum hebben” zou ook kunnen zijn “ mag ik u geboortedatum weten” Volgens mij is dat niet bewust en ik hoop ook niet dat ze nu een uitbrander krijgt.
22 July 2026
anoniem
De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak.
De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.
Professor Pieter Willemstraat 21
6224 CC Maastricht
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.