Zo goed als kon op maat bediend .

Heel goed en rustige behandeld .top

Goede, vriendelijke zorg.

Fijne eerste ervaring gehad bij Monzorg Maastricht. Prettige kennismaking en goede behandeling.

Ik ben goed ontvangen

Vond het een fijne ervaring bij de tandarts hij legde alles heel goed uit zeer tevreden

Snel, adequaat en informatief

Ik werd vlot gecontroleerd, precies op het tijdstip van de afspraak, en kreeg reële en praktische informatie.

Patientvriendelijk en zeer vakbekwaam.

Al jaren ben ik een zeer tevreden klant van voorheen Houben en nu Mondzorg. Kan volgens mij niet beter.

Gebits reiniging gehad i.v.m aanslag op de tanden, prima en vakkundig geholpen TOP!

Goede tandarts

Goede tandarts luisteren goed naar je en leveren goed werk. Eveneens de mondhyginiste desiree zeer tevreden over

Beste tandarts ooit.

Mevrouw Machado is zeer empathisch en zeer kundig.

Ben altijd zenuwachtig vooe tandartsbezoek

Vakkundig

Goede ontvangst en uitleg

Prettige praktijk

In goede handen

Tandarts Tringali is zeer kundig en vriendelijk, hij wist mij, wederom, op mijn gemak te stellen

Hele fijne tandarts

Tandarts D. Machado geeft altijd goed advies en is zeer kundig en vriendelijk. Zeker aan te raden.

Zeer tevreden over tandarts.

Ik ben zeer tevreden over de behandeling van de tandarts en de ontvangst. Alleen als een afspraak veranderd duurt het lang, voor dat je weer kan komen. Is natuurlijk ook dat ik dezelfde tandarts wil behouden, maar was niet mijn fout dat mijn afspraak verzet moest worden.

Was er eerste keer, controle gedaan en fijne uitleg gehad.

Goede tandarts

Heel vriendelijk en goed advies.

goede ervaring

goede ervaring van de mondhygiëniste, wat niet prettig is dat de balie heel kort bij de bezoeker staat.

Correct

Correcte behandelingen, zeer goed begeleid van begin tot einde van prothese.

Rustig, fijn en vriendelijk met een lach

Rustig, fijn en vriendelijk met een lach

goede administratie en behandeling

goede administratie en behandeling op 13 nov. De benodigde 2e, 3e en 4e beahandeling kunnen pas geschieden in februari 2026

Goede zorg.

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en wat er gedaan word.

Goed en netjes uitgevoerd

Naar tevredenheid controle uitgevoerd

Deskundige klasse !

Het werken op afspraak wordt goed ingevuld. Jammer van de patiëntenstop.

Good experience overall all

Overall great experience, and no complaints

Ik ben goed behandeld

Mijn klachten werden serieus genomen( helaas klacht niet kunnen verhelpen) de tandarts zag dat mijn stangetje los was( van vroegere beugel) heeft dit gerepareerd( plakken)maar ik kreeg vandaag de rekening en schrok behoorlijk wat ze hier voor geteld hebben € 47,76. Dit vind ik toch wel behoorlijk. Zeer jammer..........

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.