Goed en vriendelijk

Goede uitleg voor de behandeling

1e keer geweest bij deze nieuwe mondhygiëniste ( stagiaire) laatste jaar meen ik

Goed advies van de mondhygieniste, ik weet haar naam niet meer.

Prima tandarts

Ik ben erg tevreden over de kundigheid van de tandarts. De receptie vind ik een beetje onpersoonlijk. Het helpt ook niet, als diegene prive zit te bellen en tussendoor de patienten te woord staat. :)

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

Heel fijne mensen ben heel tevreden..

fijne tandarts

is duidelijk en zorgvuldig

Vriendelijk, beschermend en behulpzaam.

Heel goed

zeer vriendelijk

professionele vriendelijke tandarts en medewerkers in een ontspannen omgeving

Goede afhandeling.

Mijn klacht heel goed behandeld

Ben altijd tevreden.

Wordt secuur gewerkt en mijn gebit wordt grondig nagekeken door Dr.Machado. Hoef nooit lang te wachten als ik een afspraak heb gemaakt.

Goede service en kwaliteit

Pluspunten: Afspraak was op tijd. Verder was de behandeling deskundig en kwalitatief goed uitgevoerd.

Tandarts Marchado is fantastisch !

Hoewel een bezoek aan de tandarts niet op mijn favorieten lijst heb staan ben ik telkens weer positief verrast door prima uitgevoerde behandeling.

Hele fijne tandarts, goede zorg!

Erg tevreden!

Professioneel, adequaat en vriendelijk

zo als het hoort te zijn ,prima

zo als het hoort te zijn prima en patient vriendelijk.

Snelle diagnose en doorverwijzing.

Aangename sfeer en professionele hulp.

Prima service en ontzettend vriendelijk personeel

Op advies van de tandarts van Mondzorg ben ik voor de eerste keer naar de mondhygiëniste geweest. Door verhalen van vrienden en kennissen over mondhygiënisten met knikkende knietjes naar binnen. Niets van waar, kundige dame die zonder een centje pijn mijn gebit reinigde. Dat was wel anders bij mijn vorige tandarts die zelf tandplak verwijderde.

Goed geholpen, duidelijke uitleg

Afspraak bij mondhygiënist, Goed geholpen, duidelijke uitleg.

Love the practice but I am in pain

I came in for a dental cleaning. Everything is very professional, I love everything ablut it. The problem is that I have experienced severe sensitivity to cold and hot everywhere I my mouth for a week almost. Last time I was there I didn't suffer from this, so I dont know what went wrong this time...

Altijd goed behandeld sinds me eerste dag

Vriendelijk, kundig en zorgzaam personeel

Alles was erg goed.

Alles was erg goed.

Goed!

Ik was bang maar werd goed gerustgesteld en snel geholpen.

Professioneel en deskundig

Afspraak maken zeer goed en tandarts zeer deskundig en professioneel zeer tevreden

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.