Very good.

The dentist was very nice, knowledge and kind. The appointment was also for my 3 years old daughter and she likes it.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Aan de mondzorg door de mondhygiëniste i.p.v. tandarts wordt te weinig aandacht besteed.

Bij mijn vorige tandarts was het bij de 1/2- jaarlijkse controle gebruikelijk dat je eerst bij de mondhygieniste moest alvorens de tandarts de controle deed. Bij mondzorg Maastricht is het gebruikelijk dat de tandarts bepaald of je naar de mondhygieniste ?. Dus na diverse controles over circa 6 jaar werd ik door de tandtechnicus erop gewezen dat zij ook een mondhygieniste hadden. Ik vertelde hem dat ik pas bij de tandarts op controle was geweest, wat waarschijnlijk niet voldoende was. Na een behoorlijke wachttijd van 1 tot 2 maanden kon ik bij de mondhygieniste Lorell terecht. De behandeling had een 1/2 uur geduurd, waaruit blijkt dat het wel degelijk nodig was. Daarnaast had ik nog adviezen gekregen hoe ik mijn tanden beter schoon kon houden. (Elektrische tandenborstel, klein borsteltje etc.) Mijn ervaring met haar was bijzonder prettig, ook al was zij een stagiaire. Ik heb dus met haar geregeld dat ik voortaan bij de 1/2 j. Controles zowel bij mondhygieniste als tandarts kan komen. Ik persoonlijk vindt dat de klanten zelf mogen uitmaken of ze ook bij de mondhygieniste kunnen komen, maar dan moeten de klanten wel hierover geïnformeerd worden. Het is dus voor jullie een taak om dit bij iedereen te doen, wat dus jammer genoeg bij mij niet is gebeurd. Graag zou ik hierover van gedachten wisselen met een van uw leidinggevende.

goed geholpen

Zeer goede en klantvriendelijke behandeling

Erg vriendelijk en klantgericht. Goede behandeling en adviezen

Onduidelijk wat nou de bedoeling is

Telefonisch werd verteld dat het een intakegesprek was om kennis te maken. Bij aankomst werd ik ontvangen door een tandarts die een consult wilde doen, te beginnen met foto’s. Dat was niet de afspraak. Ik vond dit een hele vreemde gang van zaken. De naam van de behandelaar is niet bekend!!

Fijne tandarts die met je meedenkt

Altijd stipt met afspraken, beantwoord vragen ook altijd snel ennduidelijk.

very nice place

people are nice and the price is good.

Vriendelijk, snel, schoon en efficient

Afspraak gaat altijd snel zonder lang te wachten. Vriendelijk personeel.

Friendly dentist

I'm happy with my dentist. She's gentle and caring.

Uitstekend !

Afspraak is afspraak...qua tijdsplanning.

Prima.

Snel, goed en vriendelijk geholpen nadat een stuk kies was afgebroken.

Kundig

Ria is netjes en vakkundig behandeld. Jammer dat ze spuitjes kreeg, maar was nodig.

Mijn ervaring was prima

Wel enigszins verbaasd dat ik weer naar de mondhygieniste verwezen ben.

Doen wat ze moeten doen

Doen wat ze moeten doen

Good

This was great and help me

Great

Great Doctors and People

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? No

Zeer vriendelijke tandarts die haar werkt goed uitvoert.

zeer klantvriendelijk

ik ben in 2017 voor een kunstgebit geweest tot volle tevredenheid nu na 9 jaar met lood in mijn schoenen naar jullie toegekomen omdat ik me diep schaamde dat ik niet meer bij jullie ben geweest,supervriendelijk ontvangen door Kel aan de balie,zij stelde mee snel gerust, nu wordt ik gelukkig geholpen en ben daar echt blij voor groot compliment aan houben mondzorg mvg john deguelle sorry weet de naam niet meer van de dame die mij heeft geholpen was een dame met een accent niet uit nederland

Aangename en goede zorg

Er wordt geluisterd en wat ik zeg wordt ook serieus genomen.

Heel professioneel met oog voor de patient.

Ik ben heel prettig geholpen.

Vriendelijk en vakkundig

Ik ervaar al heel wat jaren de praktijk als rustig, vriendelijk en vooral kundig in hun vak. De arts en assistenten nemen de tijd om de patiënt op het gemak te stellen en bieden een geweldige zorg. Dank en tot over een half jaar.

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.