Goed geholpen ben geweest voor jaarlijkse controle, behandeling vindt plaats in december !

Goede tandarts, ik beveel Mondzorg iedereen aan !

Uitstekende service

Top tandarts

Vriendelijk bekwaam

Als angstpatiënt voel ik me goed opgevangen. Mijn kinderen voelen zich precies hetzelfde. De behandelende tandarts heeft met al deze bijzonderheden in zijn gedrag rekening gehouden. Zeer tevreden.

mooi op tijd, duidelijke aanpak

de tandarts heeft gecontroleerd. Dat ik voor het verwijderen van wat tandsteen een afspraak met de mondhygiënist moet maken, waarvoor nota bene 35 minuten is uitgetrokken, vind ik inefficiënt

Vriendelijk en goede uitleg

Vriendelijk Goede uitleg

goede ervaring

duidelijke uitleg

Heel prettig

Vriendelijke en duidelijke benadering .

Very good

Very good

Prima service. Eerlijk advies

Goede ervaringen.

Prima,zo als gewoonlijk

jammer dat er niet gecommuniceerd wordt wat er gaat gebeuren

ik heb er niet zoveel last van gehad

Goed zoals altijd

Altijd goed advies en uitleg. Bij mijn tandarts Dhr Tringali voel ik mij altijd op mijn gemak, dat is fijn omdat ik altijd bang was voor tandarts bezoeken. En tandarts Tringali is rustig en neemt echt de tijd voor zijn patiënten. De assistenten zijn ook altijd vriendelijk en ook de baliemedewerkster. Top!

Een lange, maar goede relatief pijnloze ervaring

Ik was deze week voor het bijwerken van een afgebroken kies. Deze lag helemaal links onderin mijn kaak. Een lastige klus die kundig met verdoving is verricht. Een half uur stilzitten is niet makkelijk, maar de verdoving is een prettige aanvulling. Overall: tevreden.

Op tijd en prettig behandeld

Er was nauwelijks wachttijd en de behandeling was, zoals altijd, zorgvuldig. Het is geen prettige behandeling, maar ik voel dat ik in goede handen ben.

gewoon goed

Pijnlijke maar oh zo noodzakelijke behandeling. Eindelijk echte aandacht voor mijn gebit.

Dit leek me een prima consult.

Dit was mijn eerste afspraak in deze praktijk. Mijn vorige tandarts is volkomen onverwacht overleden. Hij werd niet opgevolgd. Ik begrijp dat mijn gegevens werden doorgegeven aan deze nieuwe praktijk. Een keten. Of onderdeel daarvan. Maar wel bij mij in de buurt. Maar eens kijken hoe het daar is. Ik zag er een beetje tegenop. Aan wie ga ik mijn kostbare gebit nu toevertrouwen? In een portiek vlak naast de praktijk een groepje hangjongeren met hoodies. Waarschijnlijk scholieren met een uitgevallen lesuur. Of spijbelaars. Geen goede binnenkomer. Ik was niet zeker of ik mijn fiets daar veilig kon achterlaten. De assistente was vriendelijk. Ze had het wel druk met de telefoon. De radio stond aan, maar de ontvangst was niet goed. Zij had geen tijd er iets aan te doen. Ik moest een groot formulier invullen. Mijn mailadres, mijn telefoon, mijn medicijnen. Ik werd op tijd binnengeroepen. De tandarts bleek een Italiaan te zijn. Sprak wel goed Nederlands. Maakte een serieuze indruk op me. Het is als leek altijd lastig een bruikbare indruk te krijgen van een beroepsbeoefenaar. We gaan maar af op de bijzaken, want over de inhoud kunnen we eigenlijk niet oordelen. Maar het lijkt me dat ik grondig ben onderzocht. Mijn vorige tandarts zei altijd heel andere dingen over mijn gebit. Maar hij is dus dood. Ik moet terugkomen bij de mondhygiëniste. Dat is volgende week. Er mankeert iets aan mijn tandvlees. Ik hoop dat de radio inmiddels gerepareerd zal zijn. Verder was mijn indruk dus gunstig.

Deskundig personeel

Duidelijke uitleg gekregen welke behandeling er gedaan wordt en waarom. Medewerker toont interesse. Luistert. Bruikbare en nuttige tips en adviezen gekregen om je gebit zo goed mogelijk te onderhouden!

Professional and knowledgeable

Dott. Tringali is very competent and professional, and at the same time kind and approachable. I felt well taken care of and reassured throughout my visit.

tevreden

aandacht voor de patiënt

tandarts was vriendelijke en deskundig overig praktijk ervaring zeer teleurstellend

De tandarts zelf was vriendelijk, deskundig en heeft een prettige manier van werken. Verder ben ik zeer ontevreden. Een van mijn kinderen heeft een beugel en volgens de orthodontist is dringend een behandeling van de tandarts nodig. Ik heb dit meermaals aangegeven, toch weigert Mondzorg Maastricht een afspraak voor hem in te plannen.

Prima!

Fijne behandelingen

Snel aan de beurt

Prettige ontvangst en zorg

Prima uitleg van gebitssituatie. Iedereen vriendelijk, ik voelde me welkom,

Fijne en goede begeleiding

Fijn en goede begeleiding en uitleg

it was good .

I only felt something a bit sharp on my tooth after cleaning session , but after a few days it became better and I don’t feel it that much!

Professor Pieter Willemstraat 21

6224 CC Maastricht

Over Mondzorg Maastricht

De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.