Uitstekend, geen belemmering om naar de tandarts te gaan

Goede behandeling .

Goede behandeling .

Prima, vriendelijk, goed geholpen, water véél te koud!!!

Het water dat gebruikt wordt bij het tandsteen verwijderen en bij de tandarts is véél te koud. Dat doet zeer aan de tanden. Bij mijn vorige tandarts in Utrecht was ik lauw water wel gewend. Ik geef het al een paar jaar elke keer weer aan, maar er wordt tot nu toe niets aan gedaan. Erg jammer. Er is zelfs geen warm water uit het fonteintje om je mond te spoelen!! jammer, want voor de rest ben ik erg tevreden.

Prima, vriendelijk, goed geholpen, water véél te koud!!!

Vriendelijk en punctueel

Zeer tevreden.

Vriendelijk en punctueel

Zeer tevreden.

uitstekende tandarts en mondhygienist

Mijn vrouw en ik zijn weer uitstekend behandeld door tandarts en mondhygienist.

Vriendelijk ontvangst, goed geholpen, prettig ervaren.

Vriendelijk ontvangst, goed geholpen, prettig ervaren.

zonder meer uitstekende behandeling van zowel tandarts als mondhygienist

Vertrouwd adres met uitstekende tandarts en mondhygienist

zonder meer uitstekende behandeling van zowel tandarts als mondhygienist

Vertrouwd adres met uitstekende tandarts en mondhygienist

Uitstekende service

Neemt de tijd en luistert goed en gaat direct tot behandelen over indien noodzakelijk

Uitstekende service

Nette controle, echter matige emathie van de tandarts mbt kinderen

Controles zijn netjes uitgevoerd, echter vinden wij dat de tandarts wat gevoelloos is tegen de kinderen. Ze lijkt geen oog te hebben voor angsten (bangheid) die de kinderen hebben voor tandarts.

Prima geholpen en geadviseerd

Wij komen uit Bergambacht,dus dat wil wel wat zeggen.

uitstekend

Je wordt altijd goed geholpen en op tijd

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.