Zie mijn zojuist ingezonden e-mail bericht, hieronder.
Van: D Bartol
Verzonden: dinsdag 20 december 2022 13:43
Aan: Mondzorg Leerdam
Onderwerp: Hoe vinden jullie zelf nu, dat het gaat ?
Beste,
Ik merkte op dat ik alsnog aan uw kant voor vandaag blijk ingepland - Na hiervoor eerder vandaag te zijn gebeld en een voicemail te hebben ontvangen (Via een Mevr. Elles). Maar doordat vorige week woensdag de gehele onderzijde van element 24 - maar liefst - afbrak, ben ik intussen al bij u langs geweest. Afgelopen donderdag 15 december, om 11:45 om precies te zijn. Dit n.a.v. een voicemailtje ontvangen vanuit een Mevr. Verena Vos, nadat ik zelf eerder voorstelde om van het tijdvenster van een vrijgekomen afspraak gebruik te maken. Hiervoor heb ik op 15 december per e-mail aanvullend ook contact gehad, met Verena Vos.
Naar aanleiding van het bezoek van afgelopen donderdag is een noodvoorziening geplaatst en na afloop in samenspraak aan de balie, voor woensdag 4 januari 2023 om 09:25 een vervolg afspraak ingepland bij Dhr. Kirsten.
In deze context, mijn vraag - Hoe vinden jullie zelf nu, dat het gaat ? Het is niet om te klagen, maar dit moment lijkt mijzelf een verbeterkans voor uw organisatie. Ook al vervul ik in uw organisatie geen management rol - Wat in dit geval eigenlijk hoorde te gebeuren is dat na het maken van een nieuwe afspraak, de eerder gemaakte afspraak voor vandaag aan uw kant tegelijkertijd automatisch werd geannuleerd en opgeheven. Deze omstandigheid heeft zich niet voorgedaan. In plaats hiervan, stuit ik (Eigenlijk, opnieuw) op miscommunicatie - Aan uw eigen kant. Waarvoor aansluitend (Tot zover zonder een merkbare verdere controle aan uw eigen kant), de schuld zomaar bij mijzelf - Uw klant - wordt gelegd. Nogmaals - Deze omstandigheid betreft eigenlijk een verbeterkans voor uw organisatie, op zijn beurt verbonden met leidende principes rondom succesvol ondernemerschap.
Toevoegend, ik ga er hierbij vanuit dat er voor de ruim op tijd geannuleerde afspraak voor 20.12.2022, geen verdere kosten voor mijn ka