Vriendelijk en vakkundig

Al zeker 20 jaar heeft Dr. Kirsten mij perfecte tandheelkundige zorg gegeven.

Duidelijke, zakelijke info. Stefan staat open voor vragen.

Waanzinnig goed

Ali heeft weer top werk gefaan

Helemaal super

Kom er al heel wat jaar en het is altijd super goed. Lieve en aardige tandartsen en balie medewerkers.

Ben benieuwd

Je zit 20 minuten te wachten tot je aan de beurt bent. Dan blijk je ineens een andere tandarts te krijgen dan waarmee je eerder contact hebt gehad en die je dus verwacht. Deze nieuwe tandarts is vijf minuten bezig met een controle en laat je daarna een afspraak maken met een mondhygiënist. Dus ik ben benieuwd naar de rekening. Maar de wachttijd is weer ingehaald.

Prettige tandarts en mondhygiëniste

Altijd positief

Goed georganiseerde praktijk met kundige vakmensen

Vriendelijk netheid en professionele behandeling .

Vriendelijk en behulpzaam!

Je wordt goed en snel geholpen! De mensen zijn ook vriendelijk!

Als nieuwe cliënt is alles duidelijk uitgelegd en afspraken gemaakt.

Tijdens de behandelingen werd alles goed uitgelegd

gewoonweg prima

al jaren prima ervaring bij Mondzorg Leerdam

Zeer goede service

De avond voor een controlebeurt verloor ik een vulling uit een kies. De tandarts was tijdens de controlebeurt direct bereid om de kies te vullen.

uitstekend

heel veel jaren is Klaas mijn tandarts en ik ben super tevreden over hoe hij in de loop de jaren de diverse problemen met mijn gebit heeft opgelost.

Goeie ontvangst

Stipt op tijd geholpen

Fijne service,aardige medewerkers, hebben een goed luisterend oor.,,

Aardige medewerkers, Prothese 24 uur in gehouden en geen problemen ervaren.

Prima ervaring

Gewoon tevreden

Het is prima gegaan

de behandeling is prima gegaan

perfect

goede zorg en advies

Heel vriendelijk en goede uitleg

Vriendelijke benadering is heel belangrijk en kundig advies

Uitstekend geholpen bij loslaten van een brug

Eerst heeft de mondhygieniste (Pagani) de brug prima tijdelijk teruggeplaatst toen deze loskwam bij het schoonmaken, een paar dagen daarna heeft de tandarts (Klaas) een meer robuuste oplossing verzorgd.

Gewoon goed

Gewoon goed!

Goed is goed

Mondzorg Leerdam is een uitstekende groepspraktijk.

Ik word altijd keurig op tijd, zeer vriendelijk en heel professioneel geholpen.

Vriendelijk en professioneel

Voorheen patiënt bij Wout Wisse. De eerstvolgende controle bij Sabi, waarbij ik dacht dat hij mijn nieuwe tandarts was. De controle van afgelopen maandag werd door Floor gedaan. Betekent dat dat ik elke keer een andere tandarts krijg?

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.