Prettig

de tandarts nam de tijd en legde goed uit wat de de verschillende mogelijkheden zijn van de vervolg behandeling. Ik voelde mij op mijn gemak bij mijn tandarts.

Maak positieve indruk

Heb pas een behandeling gehad. Dus weinig ervaring. Maar heb vertrouwen.

Werd goed en vriendelijke geholpen

Werd goed en vriendelijk geholpen

Netjes behandeld

Keurig behandeld

keurig ontvangst en redelijk snel aan de beurt en goede behandeling

Zorgvuldig vriendelijk en snel

Ben zelf heel erg angstig maar dankzij het geduld en de kennis van Peter Kirsten ga ik trouw ieder half jaar op controle Dus bij deze dank aan Peter en z’n team.

Top geholpen

Vriendelijk personeel, goed en snel geholpen!

Prima uitleg gehad en goed geholpen

De afspraak was exact op tijd en zeer vakkundig geholpen.

Snel terecht voor controle

Altijd behulpzaam en goede tandartsen. Duidelijke vastlegging van afspraken met reminderfunctie.

Heel goed

Vriendelijk personeel, behulpzaam, meedenkend.

Tandarts dame niet heel vriendelijk

Wel goed werk geleverd! De dame kon wel wat vriendelijker zijn voor de eerste keer.

Fijne nieuwe tandarts!

Wij hebben net Dania als nieuwe tandarts, blij mee. Professioneel, maar heel toegankelijk. Voor onze kinderen heel belangrijk: ze stelt ze goed op hun gemak, geeft vertrouwen, legt goed uit wat ze gaat doen en neemt de tijd. Top!

Goede verzorging en aardige capabele personeel.

Goede service, aardige personeel.

Professioneel

Na een wortelkanaal en een kroon ( fijn en profi uitgevoerd), terug naar gewone controle. Maar de tandarts was nieuw ( ook een goeie) want mijn eigen oude tandarts heeft elders een praktijk overgenomen. Niks van gemerkt, goed geregeld!

Prima praktijk!

Alles gaat zo snel dat je niet door hebt wat er aan de hand is of wat de bedoeling is. De ene keer reinigen ze je gebit de andere keer moet je een extra afspraak maken bijvoorbeeld. Ook weet je vooraf niet wat iets gaat kosten.

Rommelig

De tandartsen praktijk rommelig romoerig geen deuren tussen de behandel kamers. Niet echt privacie

Hele fijne tandartspraktijk -Vriendelijk personeel -Goede afspraken -Snelle service Aanrader!

Net en professionele vakmensen

Keurig geholpen,weinig of geen wachttijd. Mensen die weten wat ze doen en ook erg aardig allemaal

Goed geholpen

We zijn goed geholpen

Goed geholpen

Duidelijke uitleg over de behandeling

Vertrouwd

Goed geadviseerd over mondplak!

goede behandeling en op tijd.

De behandeling ging snel goed pijnloos en vriendelijk.

Goed geholpen door de tandarts P.Kirsten

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.