Niet van toepassing

Snel afspraak kunnen maken , begrip voor lichamelijke beperkingen / situatie Complimenten voor de vriendelijke elles aan de telefoon en de dames achter de balie . Snel en heldere uitleg over behandeling en kosten

Zorgvuldig, vriendelijk en deskundig.

Stefan van Keulen is aardig, heel precies en deskundig. Ik word altijd op tijd geholpen en hij legt goed uit wat hij gaat doen. Ook de receptie en tandartsassistente zijn sterk klant gericht en ondersteunend. Kan geen verbeterpunten bedenken.

Vriendelijke mensen in algemene zin

Je wordt vriendelijk en netjes geholpen. Baliemedewerkersters denken met je mee en de tandartsen doen hun erg hun best. Mooie praktijk met meerder behandel kamers.

Goed, ik weet niet hoe de mondhygieniste heet. Aardige meid

Korte wachttijd. Vriendelijke benadering

Vriendelijke tandarts en assistente

Heel goed.

Al jaren zeer tevreden.

Heel goed

Fantastisch

Altijd enorm goed geholpen en wat ik belangrijk vind er wordt echt naar je geluisterd door zowel mondhygiënist als tandarts.

Al jarenlang kom ik in de praktijk. Alles is zeer goed geregeld.

Snel, adequaat behandeld.

Alles goed

Prima uitstekende

Prima uitstekende

Fijn geholpen

Snel afspraak en vakkundig geholpen

Wederom snel afspraak kunnen maken (afgebroken kies) en vakkundig geholpen.

Vlot en correct geholpen.

Mijn vulling was er uit . Tijdens dit bezoekje opnieuw gerepareerd. In één keer klaar.

Goede, persoonlijk gerichte zorg.

Iedereen, die mij ontvangt en behandeld is altijd vriendelijk. Duidelijke info over wat er gaat gebeuren, wat het kost enz. Gewoon goed.

Kundige behandeling

“Prettig” behandeld door de vrouwelijke Turkse tandarts. Kundig; 20 jr ervaring; rustig en ik heb niets gevoeld van de Wortelkanaalbehandeling. Had weekend veel pijn, Pasen, kon terecht dinsdag bij Mondzorg. Vroeger was Wisse mijn tandarts nu wil ik alleen maar deze Turkse Karin als tandarts. Nadeel: veel napijn, nu een week later, nog steeds.

op tijd en volgens afspraak met persoonlijke benadering

Prima!

Redelijk op tijd geholpen. Prima geholpen.

Geen bijzonderheden

prettig, efficiënt, meedenkend.

Over de (lange) periode dat ik cliënt was kan ik alleen maar positief oordelen. Professioneel en efficiënt geleid en, wat niet onbelangrijk is, meedenkend. Jammer dat ik vanwege de reisafstand een praktijk dichter bij huis heb moeten zoeken.

Tandarts goed, mondhygiënist hardhandig

De mondhygiënist ging vrij hardhandig te werk en heb daar gevoelige/pijnlijke plekken in mijn tandvlees aan over gehouden. Ook spoot er tijdens de behandeling constant water vsn de apoaratuur in mijn ogen . Iets dat bij behandelingen bij andere mondhygiënisten veel minder of niet gebeurde. Kortom, geen fijne ervaring gehad daar. De randarts was top zoals gewoonlijk top!

Snel en goed geholpen

Fijne behandelaar

Door deze tandarts durf ik telkens weer te gaan!

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.