Ontzettend fijn geholpen!

Veel geduld en rust!

Goeie tandarts en mondhygiëniste

Vriendelijke en kundige medewerkers.

De vriendelijkheid

makkelijk een afspraak maken voor een behandeling

Afspraak op tijd en vriendelijk

Fijne behandeling en gezellig

Fantastisch

Keurig op tijd, goede uitleg en duidelijke vragen. Stefan is een kundige tandarts. Fijn team bij Mondzorg Leerdam

Fijn

Ondanks mijn grote angst voor de tandarts ga ik altijd wel. Het geduld van Stefan geeft mij het vertrouwen dat hij begrip heeft voor mijn angst

Fijne mensen

Goede tandarts en vriendelijk personeel.

Vertrouwd en vakkundigheid!

Al 30 jaren de juiste mondzorg gekregen om mijn 'zwakke' gebit met de nieuwste technieken sterk te maken.

Prettige behandeling door tandarts

Vriendelijke receptionistes Waarom hangt er een tijdschriftenrek? Een paar recente tijdschriften erin zou leuk zijn

Vriendelijk, gastvrij, mondzorg met oog voor patiënt

Wat ik fijn vond, was de ontspannen sfeer tussen personeel onderling en naar patiënten toe. Niet opdringerig, maar kijkend naar de behoefte en mogelijkheden vd patiënt. Daarnaast heb ik ook het vertrouwen, dat de tandarts kundig is en weet wat ze doet. Ook belangrijk vind ik, is dat ik de tandarts goed kan verstaan. Dat ze Nederlands kan praten.

Prima en vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijke en behulpzame dame. Echt een ervaren mondhygiënist.

Goed geholpen goed uitgelegd

Ik heb tandarts Danielle en dat was een fijne tandarts , rustig en heel hartelijk.

Word met veel zorg gewerkt

Er word rekening gehouden met de klant. Goede communicatie wanneer de tandarts bezig is met z'n werk. Overall goede ervaring.

Vakmanschap en vriendelijkheid prima in orde.

Klaas van den Burg al 35 jaar mijn tandarts, geweldig! Ook 2 keer bij Stefan geweest, ook prima. Aan de balie ook iedereen altijd behulpzaam en vriendelijk.

Fantastisch.

De dienstverlening is van A tot Z uitstekend geregeld. Een vriendelijke benadering en professionele, efficiënte behandelingen. Helemaal top.

Altijd gezellig en prima behandeling

Vlotte service

Vriendelijk en kundig

Er is een ontspannen sfeer.

Fijne tandarts werd gelijk op mijn gemak gesteld

Mondhygiënist is super goed,en tandarts ook.

Altijd op tijd, vriendelijk en professioneel.

Ik ben bij de tandarts geweest, ben altijd heel gespannen. Maar wordt vriendelijk ontvangen,. Ook zegt hij wat hij ziet en doet en dat schept duidelijkheid en ben dan minder gespannen. Mijn tandarts kent zijn vak!

Rustig pijnloos en snel klaar

Altijd prima en op tijd geholpen

Prima behandeld en op tijd

Vriendelijke ontvangst, schone omgeving, werken op tijd.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.