Weinig informatie, rekening valt altijd duur uit

Je wordt behandeld maar er wordt nauwelijks verteld wat men gaat doen, wat er wordt geconstateerd en of er kosten aan verbonden zijn. Bij een afspraak zit je eerst 10 minuten in de wachtkamer dan 15 minuten in de behandelkamer op de rekening wordt je wel voor 25 minuten aangeslagen.

Geruststellend

Ik ben ontzettend bang voor de tandarts, het was 3 jaar geleden dat ik binnen ben gestapt in een tandartspraktijk. Bij binnenkomst was ik ontzettend gespannen en nerveus. De baliemedewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Eenmaal bij de tandarts in de kamer stelde ze mij gerust en legde alles rustig en goed uit wat er ging gebeuren en wat ze aan het doen was.

vriendelijke mensen

Kwam voor eerste keer en werd enorm goed geholpen vriendelijke mensen en kundig.

Vriendelijk en goed!

Vriendelijk en goed!

Hele fijne tandarts

De tandarts die mij geholpen heeft is heel kundig en professioneel. Heel aardig en behulpzaam .

Gevalletje garantie?

Een opbouw die ongeveer 5 maanden geleden is gemaakt was al afgebroken. Positief is dat ik dezelfde dag (goed) geholpen ben. Dat zou 5 sterren opleveren. Maar ik vind het wel snel dat er iets afbreekt (zonder duidelijke aanleiding). Ik ben benieuwd of ik een factuur krijg of dat dit in de garantie valt. Overigens is mijn ervaring met de praktijk meestal redelijk goed, hoewel ik de communicatie over het wisselen van tandarts wel slecht vond.

aardig en professioneel

ik heb alleen maar positieve ervaringen met biezonder aardige dames achter de receptie-balie. Ik ga met plezier naar de tandarts.

Kundig en snel geholpen

Ik kon snel terecht voor de behandeling en ben vakkundig geholpen.

Kundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk. Denken met je mee en wordt op tijd geholpen

Prima behandeling

Zowel Klaas als de rest van het personeel geven je een persoonlijke behandeling. Je bent geen “ nummer zoveel”

Prima en vriendelijke behandeld.

Prima. Was voor controle. Kroon zat los is gelijk hersteld. Goede service.

Prima geregeld en alles mooi op tijd

perfect

keurig op tijd. vriendelijk geen ingrepen

Fijne tandarts en assitente

Goede service snel geholpen

Had maandagochtend een afgebroken kies gebeld en twee uur later kon ik al terecht voor behandeling Vervolgens is deze snel en vakkundig hersteld.

Voor de mensen die angst hebben voor of bij de tandarts raad ik jullie Mondzorg Leerdam aan. Bij Mvr. Karina Quiroz voel je je geheel vertrouwd en ontspannen zonder angst. Ze behandelt je met fluweelzachte handen waar je na afloop zonder pijn weer weg kunt gaan. Ze is ruimdenkend aardig en lief en je bent zo weer genezen. Ik zal vaker terugkomen voor haar.

Gewoon weer een tevreden bezoek, zoals inmiddels gewend!

Niet lang hoeven te wachten, klantvriendelijk aan de balie en een open dialoog over de status van mijn gebod met de tandarts in kwestie. Nog wel even de bevestiging van de nieuwe afspraak toesturen. Dit is (voor het eerst) waarschijnlijk per abuis vergeten.

was goed

Vriendelijk, snel geholpen

Vriendelijk, snel geholpen

Fijne tandarts en duidelijke afspraken gemaakt

Je wordt snel geholpen en tandarts adviseert duidelijk en naar behoefte

Prima geholpen

Nog een goede tip gehad voor mijn prothese.

Uiters tevreden

Goed en adequaat gehulpen

Klaas is een fijne en kundige tandarts. Ook het team om hem heen is service gericht, klantvriendelijk. Doen ze goed.

Ik had om 16.00 uur op maandag een afspraak, ik vond het jammer dat ik pas om 16.20 uur werd geroepen En volgens mij is de tandarts en mondhygiëniste ook duurder geworden Ik heb voor de 1e keer gelijk betaald met mijn pinpas ,dat beviel mij goed Voor de rest heb ik geen opmerkingen

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.