Een hele fijne tandarts praktijk

Goede communicatie, Beleefd personeel. Duidelijke afspraken. Fijne behandelingen Fijne sfeer Aanrader!

Hij stelt me altijd op mijn gemak.

Professioneel

Kundig

Goed behandeling gehad

Afspraken makkelijk kunnen maken en kunnen verzetten. Geen issues ervaren na het vullen van mijn kies.

Erg behulpzaam en prettig.

Ik kwam vrij plotseling langs omdat ik op twee plaatsen in mijn mond een stuk(je) afgebroken tand en kies had. Die werden direct weer opgebouwd. Zelfs mijn jaarlijkse controle, die gepland stond voor een maandje later en ik per abuis had geannuleerd, kon er achteraan. Helemaal tevreden met mijn nieuwe vrouwelijke tandarts waarvan ik de naam ben vergeten.

Heel erg goed

Vriendelijk, vakkundig, betrokken, deskundig, goede communicatie.

Heel positief

Ik ben bij de balie al keurig te woord gestaan en met uitermate positief over de behandeling.

De laatste keer prima, de keer daarvoor slecht.

Mijn kind (Doan 28-07-2016) liep al een jaar met een vrij bruine kies en regelmatig last daaraan. 12 of 13 juli had hij zoveel pijn dat we een spoed afspraak in konden plannen. De dienstdoende tandarts vulde een gat, dat leeg bleek. Die nacht hield hij het niet meer van de pijn. We belden jullie nummer en omdat Mondzorg alleen contacten met ziekenhuis Utrecht bleek te hebben moesten we daarheen, ipv naar Gorinchem. Lang verhaal kort: na veel bellen en een brullend kind, belandde we bij de spoed tandarts in Utrecht rond 23.00 uur savonds. Diezelfde kies bleek volledig verrot, vooral de ruimte ónder de kies. Ik vind het verbazingwekkend dat dit niet is opgemerkt door de dienstdoende tandarts die de dag daarvoor een gat vulde in diezelfde kies. Tevens spijtig dat we niet naar de meest dichtbije spoed tandarts konden en moesten uitwijken naar Utrecht. Groetjes van Anne Eschauzier. 0641645977.

goed en vriendelijk

Gewoon vakkundig behandeld

Voor de rest weinig aan toe te voegen.

tevreden

Prima verlopen

Zeer voorzichtig en erg vriendelijk

Fast and efficient

xxx

geen lange wachttijd, circa 5-10 minuten, professionele vragen en antwoorden, krijg ook complimenten voor onderhoud, allen kun je niet winnen van tandsteen en terugtrekkende tandvlees bij hoge leeftijd.

moest wel een kwartier wachten

De Beste behandeling moet je bij Mondzorg Leerdam zijn

Heerlijk mijn gebit voelt weer super schoon. Geen angst meer lekker relaxd bedankt

Vakkundig

Prettige mensen met hart voor de patiënten!

Wordt netjes geholpen.

Ondanks mijn vreselijke angst, wordt ik netjes geholpen. Goede uitleg van de behandeling.

Fijn en kundig geholpen

Altijd begripvol , wanneer zenuwen af en toeslaan.

Professioneel personeel

snel geholpen

mijn ervaring is ik heb nu 4 verschillende tandartsen gehad bij jullie alleen met een kroon plaatsen ging het niet zo goed ik heb in een korte tijd 2 kiezen af gebroken gehad, ben door 2 verschilde tandartsen geholpen ze hebben mij goed behandelt. weet hun namen niet meer vergeten te onthouden Sorry

Heel erg tevreden

Ben zeer tevreden. Mijn eerste behandeling vond ik heel prettig, ben goed ontvangen en gerustgesteld.

Controle tandarts en consult mondhygiënist

Gecombineerde afspraak met een controle tandarts en consult mondhygiënist. Al jaren vertrouwd en zeer kundig. Een aantal jaar geleden een mindere ervaring gehad maar dit is destijds goed opgelost intern binnen de praktijk. Complimenten hoor.

Tevreden

Vriendelijk,vakkundig!

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.