Fijne behandeling

Fijn contact Goed geholpen. Behandelaar had een luisterend oor

Vriendelijk ontvangen en goed behandeld

Tandarts Kirsten heb al ruim 10 jaar en ben nog steeds tevreden.

Gewoon goed

Ik heb een inplantaat (onderkaak voor volledige prothese) gehad. Verder geheel nieuwe prothese gehad. Alles was profesioneel geregeld. Enige vorm van kritiek is dat het hele proces wel erg lang geduurd heeft. Ik denk in totaal wel een geheel jaar.

geen problemen, snel weer weg

weinig gedoe, alles oke

Goed, duidelijke uitleg, en geduldig.

Perfecte praktijk met aandacht voor de patiënt

De tandarts is goed, heeft begrip voor de patiënt en denkt in oplossingen, perfect!

Goed!

Bezoek was prettig! Vriendelijke ervaren tandarts. Minpuntje muziek in de wachtkamer stond wat hard.

Plaatsen inplantaten

Na zorg is bij mij niet goed gegaan,jammer als je zoveel geld hebt uit gegeven

Je wordt goed op je gemak gesteld en prettig geholpen

Je wordt goed op je gemak gesteld en prettig geholpen(voor zover je over prettig kan spreken bij een tandarts) Ze vertellen precies wat ze gaan doen en kijken tussendoor of het nog te doen is

Heel goed

Snel en goed geholpen

Goed geholpen

Prima en vriendelijk. Met kennis van zaken

hele goede ervaring

Ik kom al jarenlang daar en het voldoet prima.

helemaal TOP, zoals altijd met Klaas

Sinds ik bij Klaas mijn gebit laat onderhouden ga ik ontspannen alles ondergaan. Een groot verschil met mijn vorige tandarts. Weg dat plastic plaatje, maar een fragiel maar toch sterk frame doet mij de gaten tussen mijn kiezen al zo'n 45 jaar vergeten. Vakwerk, wat met een leuke conversatie verricht wordt. Jammer dat hij toch een keer met pensioen gaat.

Super snel geholpen en namen echt de tijd om kwaliteit te leveren.

Ik had kiespijn en binnen een dag bij deze tandarts terecht. Er werd meteen ruimte gemaakt om een wortelkanaal behandeling uit te voeren (duurde in totaal bijna 2 uur)! Echt super geholpen, nog steeds dankbaar!

Klaas is altijd goed en gezellig.

Afspraak op tijd

De afspraak kan 5 minuten uitlopen maar meestal op de afgesproken tijd naar binnen

Altijd goede en deskundige hulp.

Ik word altijd goed en deskundig geholpen. Ik voel mij altijd serieus genomen en waardeer ook zeer de altijd vriendelijke ontvangst.

Correct behandeld

Vriendelijk en deskundig behandeld

Op tijd

Tandarts bezoek blijft spannend, maar de ontspannen sfeer maakt het beter te behappen.

Rustige behandeling ,luisterd ook goed naar wat je te melden heb over je tanden

Zeer goed en geruststellend

Zeer goed en geruststellend.

Goede services

Goede services

Altijd uitstekend

Zeer goede behandeling

Controlle beurt met kleine aanpassingen heel tevreden over uitvoering

Goed en snel geholpen.

Prima tandarts. Receptie is altijd vriendelijk. Wachtruimte is prima op orde. Tandarts zelf is een topper.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.