Prima geholpen

Klikgebit sloot niet goed meer aan. Nu past hij weer uitstekend!

zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Kundige tandarts

Ik ben prima geholpen

Halfjaarlijkse controle

Zoals altijd zeer tevreden.

Prima alles klopte ook de tijd hoefde niet te wachten!.

Deskundige behandeling

Precies in de gaten waar de oorzaak zat en gelijk prima behandeld

Hoefde niet te wachten.

Keurig

Alles prima op tijd en goede service

Goed en vriendelijk in ieder opzicht

Alles ok

Goed geholpen

Vriendelijk

Vriendelijk, op tijd geholpen.

Prettig.. Controle-afspraak was op tijd.

Altijd goed, en je wordt vriendelijk te woord gestaan

Altijd goed, en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Altijd zorgvuldig en inlevend

rekening houdend met mijn tandartsangst

Als het nodig is kun je er snel terecht

Geen opmerkingen

F

De

Voelt of men geld wil aftroggelen

Elke paar maanden krijg ik een mail of ik weer eens langs kom voor controle wat écht niet nodig is bij mij en ze willen steeds foto's maken waarvoor ik extra zou moeten betalen, terwijl ze dat 2 jaar terug al hebben gedaan en het bij mijn vorige tandarts überhaupt nooit nodig was. Ook moest ik zo'n €150 betalen voor 30 seconden in de stoel zitten voor wat lijm aan m'n spalkje en na me kapot te zijn geschrokken van die rekening en gezegd te hebben dat ik die spalk dan zelf wel uit m'n mond gerukt zou hebben hoefde ik minder te betalen (iets met dat ze het dan wel als tandarts- i.p.v. orthodontisten tarieven zouden rekenen). Ook vervelend dat je voor een beetje tandsteen verwijderen een losse afspraak moet maken. M'n vorige tandarts pakte dat gewoon 5 minuutjes mee.

Goed en snel geholpen

Door een val drie tanden beschadigd. Volgende ochtend mezelf gemeld aan de balie. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en werd 40 minuten later al geholpen. Tanden zien er weer als nieuw uit en fijn dat het direct verholpen kon worden. Bedankt!

Goed ervaren ze viel in voor Stefano maar weet helaas haar naam niet meer

Vriendelijk en correct geholpen

Goed en bruikbaar advies

Niet opdringerig. Doen wat nodig is. En voor de rest advies.

Fijne behandeling

Fijn contact Goed geholpen. Behandelaar had een luisterend oor

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.