Vriendelijk

Achter de receptie zeer vriendelijk geholpen voor de rest zijn we ook dik tevreden

Alles is goed en oke

Prettig en kundig

Goed prima

10 zeker Nemen ze je serieus echt aan te bevolen

Kom 1x per jaar. Ben met 10 weer weg. Heb nooit wat

Profesioneel

Goed geïnformeerd en geholpen. Kijk uit naar volgende controle.

Kundige en professionele tandarts

Prettige en duidelijke communicatie, richtinggevend advies en zeer vakkundige behandeling.

rustgevend gevoel

plezierige behandeling

Prima geholpen ook omdat ik zeer bang ben voor tandarts

Ik had een nieuwe tandarts i.p.v. tandarts Kirsten . Zij gingheel goed om met mijn angst. Heel fijn.

Heel vriendelijk

Heel zorgzaam en heel vriendelijk

Denk wel dat je zo behandeld wil als hier gebeurt

Denk wel dat je zo behandeld wil als hier gebeurt

Heel netjes geholpen en pijnloos

Zeer professioneel en netjes top tandarts.

Fijne tandarts.

Een tandarts die zegt wat hij doet.

Top service

Super goed geholpen top tandarts. Klaas

Heel goed!

Voorzichtig en heel netjes.

Bij deze tandarts

Tandarts van der Burg is een uitstekende tandarts, jammer dat hij stopt met werken. Op basis van deze individuele ervaring is het lastig om te zeggen dat ik alle tandartsen van Mondzorg kan aanbevelen.

Altijd fijn geholpen

Netjes op tijd en altijd vriendelijk en fijn geholpen.

Heel goed

Goede en vriendelijke mensen

fijne ervaring

Ze heeft rekening gehouden met angst van de patient en heeft rustig gehandeld.

Fijne communicatie en flexibele tandarts en assistent. Heel fijn!

Altijd klaar staan voor de klant

Persoonlijk klaar staan voor de klant.

Geweldig en snel

Snelle vakkundige behandeling gehad!

Super tevreden

Super snel geholpen zeer tevreden

kwaliteit

x

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.