Zie boven

prima prima

Het was goed

Geen

Altijd even vriendelijke

Altijd makkelijk om een afspraak te maken

Aardig, deskundig en op tijd.

Al jaren ‘mijn’ tandarts naar volle tevredenheid, Klaas is gewoon een vakkundig, deskundig en aimabel mens! En de mondhygiënist? Die is er nog niet zo lang maar de ervaring is goed. En klantvriendelijkheid? Daar hoef je de dames aan de balie niets meer over te leren.

Vriendelijke tandartsen deskundig goede ervaring

Floor is top!

Floor is een fijne en zeer deskundige tandarts.

Hele vriendelijke tandarts en mondhygiëniste.

Voelt goed als je gebit weer schoon is .Daarna door naar de tandarts voor controle.

oké

Deze enquete heb ik al meerdere malen ingevuld. Het is toch niet de bedoeling dat iedere keer ik een stap in de praktijk zet weer deze vragen krijg. Bovendien is het zo dat ik contact heb met een hulpverlener en even iemand aan de balie. Daarop kan ik niet de hele praktijk beoordelen. De hulpverlener die mij behandeld heeft kan ik aanbevelen. Gegroet Ad Achterberg.

word altijd goed geholpen

ik word altijd goed geholpen

Fijne praktijk.

Netjes ontvangen en goed advies. Afspraak maken gaat simpel.

Fijn en goed

Vriendelijke behandeling, op tijd en kundig.

Vriendelijke service ,eenvoudig om een afspraak te maken

Zie boven

Geweldig binnen 10 minuten de deur uit zonder pijnlijke kies

Prettig en snel.

Fijne vlotte behandeling

Fijne vlotte behandeling door mondhygiënist

Kon heel snel terecht met een ontsteking van een kies

De tandarts heeft mij snel en adequaat geholpen en de oorzaak en behandeling van de ontsteking goed uitgelegd

Heel goede behandeling en nazorg

Positieve ervaring bij implantoloog, zelfs op zaterdag telefoon van haar om te vragen hoe het ging Bij tandtechnicus op een prima manier geholpen Beide specialisten zijn klantvriendelijk en luisteren naar client

Prima!!

Vriendelijk personeel, schone praktijk, snelle afhandeling!!

Je wordt vriendelijk ontvangen. Er wordt verteld wat ze gaan doen en wat jij kan doen om het gebit goed te behandelen

OP tijd

Goede ervaring.

Alleen halfjaarlijks contact met tandarts P. Kirsten die altijd voor een goede behandeling zorgt. In het verleden bij een andere tandarts bij mondzorg een behandelingsadvies gekregen dat ongeveer € 800 ging kosten. Kirsten loste de kiespijn om met een behandeling die +/- € 90 bedroeg.

Niks op aan te merken

Uitstekende behandeling

Prima behandeling, goed op tijd en vriendelijk personeel.

Boven verwachting!

Ondanks controlebeurt toch een kies gevuld Hele korte wachttijd in de wachtkamer

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.