Super professioneel

Bij Stefan is het aangenaam en professioneel. Hij verteld wat hij gaat doen en ziet en is eerlijk en direct in zijn oordeel en advies. Kort en bondig. De man is de rust zelve.

Vlug geholpen.

Was controle. Was wel heel vlug klaar. Heb nu een gevoelige kies Misschien moet ik wel weer terug komen. Wel raar dat dat niet gezien is

Deskundig, accuraat en rustig.

Floor weet wat ze doet op een prettige manier. Bij haar zijn we tevreden, ons vertrouwen is hersteld na een eerdere ervaring.

Prima behandeling

Zeer vriendelijk en klantgericht

Geen probleem

Periodieke controle zorgvuldig uitgevoerd.

Vertrouwd

Zeer goed Vakbekwaam Vriendelijk

menselijk, kennis van zaken, adequaat.

Zie hierboven.

Prima, vriendelijke tandarts

Ze is vriendelijk en legt uit wat ze doet.

Dik tevreden met zowel de receptie als de behandeling!!!!

Kleine suggestie voor de receptie, hou wel de planningtijden wat strakker in de gaten.

Uitgelachen

Ik werd uitgelachen omdat ik slecht gebit heb Erg teleurgesteld Mvg

Met adequate aandacht en advies

Wordt fijn geholpen

Je wordt gerust gesteld door een praatje en een lach. Behandelingen verlopen altijd naar tevredenheid.

gemakkelijke afspraak kunnen maken op de dag dat het mij uitkomt.

schone en nette praktijk. makkelijk berijkbaar met parkeerplaats. alles onder een dak. en verschillende ervaren tandartsen. ik zit al zeker 40 jaar bij mijn tandarts.

Mijn vertrouwde tandarts

Vanaf kinds af aan kom ik bij Klaas. Fijn en vertrouwd.

Snel en direct

Vind het altijd fijn om niet te ondervraagt te worden (wat bij andere praktijken wel gebeurde) of om het te hebben over iets anders dan mijn gebit.

Kan altijd snel terecht

Correcte behandeling

Vriendelijk personeel, deskundig, afspraak op tijd

Mooi op tijd geholpen

Weinig wacht tijd en vriendelijk personeel.

deskundige tandarts leuke tandartsassistente

Ik ben erg goed geholpen en ben ook telefonisch goed ter woord gestaan door receptionist. Ben zeer tevreden!!

Word goed behandeld door tandarts Kirsten

Klant vriendelijk.

De mensen waren vriendelijk en duidelijk

Met zorg behandeld.

Met inbrengen implataten goed voorbereid en zorg achteraf goed geregeld.

Vulling verloren. Binnen 1 dag kon ik op controle komen

Netjes geholpen aan de receptie. Behandeling was ook snel en zorgvuldig

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.