goede zorg

Ik heb goede ervaring met onze tandarts. De andere andere ken ik niet.

Snel geholpen

Morgens mijn prothese gebracht en om 11.30 alweer opgehaald, dus zeer tevreden

Periodieke gebitscontrole.

Heel aardige tandarts en er wordt op tijd gewerkt.

Prima, zoals verwacht.

Zoals hierboven. Prima.

Aardige mondhygiënist en bekwaam in haar vak.

Heel prettig

Vriendelijk en klantgericht

Geweldig op tijd gelijk aan de beurt beide afspraken!

Met een glimlach naar huis gegaan.

Ik was afgelopen dinsdag langsgeweest bij de mondhygienist (Siham). Mijn tanden zijn goed schoongemaakt en ik was blij met de eindresultaat.

Goed op tijd en vriendelijke behandeling.

Heel goed

Fijne tandarts

Wat een aardige kundige tandarts

Heel vriendelijk Alles goed uitgelegd Vragen hoe het met je gaat, ook tijdens de behandeling

Ik ben heel goed en snel geholpen

Omdat Peter Kirsten niet aanwezig was werd ik geholpen door een erg aardige vrouwelijke tandarts.

Goede behandeling lieve mensen netjes en correct

Je wordt er goed en netjes behandeld

Ik ben zeer aardige deskundige professional (invalster) geholpen

Ik ben door een invalster van.ondhygiebust Ali zeer goed geholpen. Fijn hoe ze haar expertise en deskundigheid deelde

Fijne tandarts

Floor is een fijne tandarts en denkt met je mee.

Zeer prettig

Een prettige ervaring

Van alle medewerkers is er volop aandacht voor de cliënt

Ben al jaar en dag bij Peter Kirsten onder behandeling. Moet er niet aan denken als hij met pensioen gaat.

Zeer vakkundig en n vriendelijk!

zeer goed behandeld,

zeer goed behandeld,

is goed

op tijd en vriendelijk

gewoon goed

Bij de mondhygiëniste geweest en zij was vriendelijk en heeft mij verder netjes behandeld.

vriendelijk

cc

Fijn dat ik zo snel terecht kon voor gaatje in kies

Goed en verzorgt

Goede professionele behandeling

Netjes en vriendelijk personeel

wordt snel geholpen

Het keuze genoek meerdere Tandarts en personeel wordt altijd snel geholpen

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.