Ik weet helaas de naam niet van de dame die me altijd behandeld.Ik heb geen ernstige gebietsproblemen en ga alleen jaarlijks op controle. Ik ben altijd met respect behandeld, ik was nooi bang en heb geen vervelende ervaringen gehad. Bedankt!

Goede service.

Fijn geholpen en vriendelijk.

vriendelijk en echt goed

tot aanstaande donderdag, helaas moet er een kies uit. het was dus goed dat ik naar jullie ben gegaan. aanbevelen is niet van toepassing, heel weinig contact met familie, en tevens wonen die niet in de buurt van Leerdam.

Ondanks dat ik liever niet zo vaak bij jullie kom, ben ik erg tevreden. Zo fijn dat Karina a al minuut nog een plekje regelde om mijn kies te herstellen voor mijn verre reis. Top!

Heel goed,was altijd bij Peter Kirsten in behandeling,vanaf zijn start in Leerdam,hij heeft mij en ons gezin altijd heel goed,met veel rust en vertrouwen behandeld.Ben nu nog alleen cliënt bij deze praktijk,was wel wennen aan een nieuwe tandarts maar door mijn angst voor de tandarts,wilde ik wel een vertrouwde omgeving behouden na het vertrek van Peter(met pensioen)Ik heb veel vertrouwen in Stefan en hoop nog lang van jullie zorg gebruik te mogen maken.Ook al moet ik er een Reis per ov vanuit DEN DOLDER voor maken.

Altijd op tijd geholpen

Geen klachten Top

Vriendelijke en deskundige behandeling, alles ook prima op tijd

Prima praktijk voor mondzorg

Ik zit al jaren bij deze praktijk en dat bevalt me prima. Je wordt vriendelijk geholpen en de tijden lopen eigenlijk nooit uit! Mijn tandarts is heel vriendelijk en geeft op een positieve manier feedback. Hij zegt het ook als hij tevreden is (dat was hij de laatste keer!). Ik ga altijd heel ontspannen richting mijn afspraak.

Erg goed

Professionele medewerkers

Goed hoor

Goed behandeld

Vriendelijke kundig

Nooit lang wachten en zeer vriendelijke mensen

Goede en vriendelijke specialisten

Snel geholpen, vriendelijke medewerkers, goede en kundige specialisten. Ze zoeken altijd wel naar een snelle oplossing.

Prima en 'to the point'.

Positief

Wij hebben een hele vriendelijke en deskundige vrouwelijke tandarts..

Prettig en naar behoren geholpen

Goeie mondzorg praktijk met vakkundige tandartsen.

Uitstekend bezoek

Keurige ontvangst, geen wachttijd, aardige mondhygiëniste en bij Klaas altijd prima!

Je zou er bijna graag naartoe gaan!

Kundige mensen, prettige sfeer aan de stoel en de baliemedewerksters denken goed met je mee bij het maken van afspraken.

perfect

Prettig geholpen en netjes op tijd.

Alles word duidelijk uitgelegd

Goede tandarts

Gaatje vullen

Behandeling uitstekend

Ik vind de behandelingen goed verzorgd. Ik kom van een andere praktijk en ervaarde toen niet dat er geluisterd werd. Dat ervaar ik nu wel. Het zijn hele fijne en professionele medewerkers.

Efficiënt envakkundig

Ik wordt altijd vriendelijk,vakkundig en efficiënt geholpen. Zeer tevreden.

(m)ondzorgd in velerlei opzichten.

Vanaf binnenkomst tot aan de afspraken tot slot is men vriendelijk en wordt uitgelegd wat en hoe het gaat gebeuren. Met de wensen van de cliënt wordt rekening gehouden.

Ging vlot en goed.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.