Niet naar tevredenheid

Moest zelf vragen een losse tand vast te zetten.

Hier ben je in goede handen

Wordt altijd goed geholpen Er wordt gelachen en je wordt gehoord En het resultaat mag er zijn

Het behandelen was goed

Ben al zolang bij Klaas

Snel en vakkundig

Netjes gerepareed, stuk van kies af. Weer super gedaan!

klantvriendelijk, prima en snelle behandeling

Ik werd direct geholpen. Mijn scheurtje in de prothese werd snel en vakkundig gerepareerd.

Supergoed zoals altijd

Ze is een hele goeie mondhygiëniste.

Heerlijk rustig en handelde ook gelijk een probleeem op! Niet Nog eens terugkomen, maar hup gelijk aanpakken!

Mijn acute probleem werd binnen 24h opgelost. Kundig en vriendelijk geholpen.

Ik kreeg helaas te maken met een acute ontsteking in de bovenkaak. Ik kon gelukkig binnen een dag terecht voor een snelle ingreep om allereerst van de drukpijn af te komen. Na een kuur van 5 dagen volgt een wortelkanaalbehandeling.

Snel en goed behandeld

Zeker aan te raden

Goede service. Fijn personeel

Goede uitleg

Vertrouwd

Altijd vriendelijk en ik voel mij dan op m’n gemak. Stefan straalt rust uit en kan ook met hem bespreken of vragen naar…! Heeft tijd voor je en niet gehaast te werk.

Is erg goed bevallen.

Snel geholpen.

Professioneel

Professionele behandeling

Snel geholpen voldende informatie aardig

Fijne praktijk waar vriendelijkheid en professionaliteit voorop staat

Fijne praktijk waar vriendelijkheid en professionaliteit voorop staat. Ik vind het heel prettig dat mijn afspraken na elkaar gepland kunnen worden. Zo hoef je niet apart voor de afspraak met mondhygieniste terug te komen bijv.

Prima. Netjes geholpen

/////////////////

????????????????????/

Servicegericht

Vriendelijk, behulpzaam en servicegericht

Heel goed

Uitstekend geholpen

Mijn ervaring is goed.

Vriendelijk/rustig en goed advies.

Erg goed

Sociale mensen en goede service.

Goed geholpen

Keurig geholpen grijze vulling eruit en een mooie nieuwe witte erin

uitstekend

snel en kundig!

Altijd uitstekend

Prima Tandartsenpraktijk. Snel geholpen en vriendelijke mensen. De kwaliteit van de behandelingen is uitstekend.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.