Vriendelijk en goed advies

Mijn controle afspraak verliep vrij snel. Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg achteraf advies over goede mondverzorging.

Uitstekend.

Vriendelijk, zakelijk, redelijk op tijd.

Vriendelijke mensen en vlotte en goede behandeling

Afspraak was op tijd, goede en nette behandeling. Heel vriendelijk personeel.

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijke en duidelijke uitleg, ook leuk naar de kinderen.

Vriendelijke/ uitstekende praktijk

Goed advies

Ik werd keurig op tijd geholpen en kreeg een goed advies.

Snel, duidelijk, vriendelijk en kundig.

Heel tevreden!

Vriendelijk en een fijne mondhygiëniste, goede uitleg doet haar werk met zorg en plezier.

Prima bezoek

Prima bezoek gehad, kwam voor controle. Tandsteen werd verwijderd verder goed gebit. Fijn contact tijdens bezoek met de tandarts!

Prettig

Een prettige controle bij mijn eerste bezoek aan de nieuwe tandarts.

Vriendelijke ervaring, door receptioniste, mondhygieniste en tandarts

Behulpzaam en vriendelijk

Service en kwaliteit

zeer zorgvuldig behandeld met voldoende aandacht.

behandeling met positieve ervaring.

Gewoon goed

Nvt

Prima !!

Prima !!

Ik ben zeer tevreden!

Keurig op tijd en goed geholpen.

Goed veholpen

Stuk uit kies, zelfde dag gerepareerd, dus zeer snel. Goed tevreden.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

klantvriendelijk

Alle aandacht voor mijn gebit op een zeer prettige wijze

zoals altijd: niets om op aan te merken!

zoals altijd: niets om op aan te merken

Bedankt

Zeer zorgzame en attente artsen. Altijd in een goed humeur

lang niet naar de tandarts geweest met heel veel angst naar floor geweest.zij en haar assistente hebben mij gerustgesteld. achteraf viel alles behalve de mondhygeniste mij mee. maar dat was natuurlijk mijn eigen schuld na die lange tijd.

Super prettig en persoonlijk geholpen

Aandacht voor mij tijdens de behandeling

Vakwerk.

Weer een uitstekende ervaring bij Klaas gehad. Nu maar hopen dat hij nog lang doorgaat…

zoals altijd: prima mondzorg, maar slechte attendering

OK. Het ging fout in mijn (elektronische) agenda: afspraak gemist. Maar ik vertrouw ook sterk op de mail die ongeveer weekje van te voren wordt gestuurd ter herinnering aan de afspraak. Mijn mail lees ik elke dag. Maar, volgens Mondzorg, was er ies met hun mailserver, waardoor die herinneringen niet werden verstuurd. TSja, dus nu een rekening voor no-show (terecht). Maar had niet gehoeven. Zo moeilijk hoeft dat toch niet te zijn? En een afspraak maak ik 6 - 8 maanden van te voren. Jammer. Wel kon ik snel een nieuwe afspraak maken. De tandarts: prima hoor, zoals altijd vriendelijk.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.