Altijd prima geholpen. Jammer dat Klaas er mee stopt.

Goed en patiënt vriendelijk

Ik heb door ervaringen in een ver verleden een angst voor tandartsen opgebouwd . ( afgebroken kiezen, ontstekingen enz) Sinds ik bij Stefan ben ga ik er met een gerust hart heen. Hij stelt me altijd op mijn gemak. verteld wat hij gaat doen, is uiterst vriendelijk en belangstellend, kortom een geweldige tandarts.

Snel en vriendelijk geholpen!

Ik had een scheurtje in mijn prothese en kon dezelfde middag nog langskomen om het te laten repareren. Erg vriendelijke medewerkers!

Topzorg

Iedereen heel vriendelijk!

perfect

zeer prettig

Altijd goed geholpen

Heb altijd goede ervaringen

Mij is een wijs en deskundig advies gegeven.

Gezien mijn leeftijd een kies, waar de vulling van los is geraakt, niet meer te vullen. Dat zou een lastige operatie worden en geen garantie geven voor het tegengaan van een nieuwe ontsteking. Advies, kies laten trekken. Er zijn nog kiezen genoeg voor goed kauwen.

Klaas is een topper

Al jaren prima geholpen

Kom al ruim 40 jaar bij Tandarts van den Burg. En dat zegt eigenlijk al voldoende.

Op tijd en snel geholpen en duidelijk alles verteld

Mijn ervaring is goed de tandarts was een erg vriendelijke man. Vind alleen belachelijk dat je nu voor tandsteen verwijderen naar de mondhygiënist moet terwijl eerst altijd mijn tandarts dat deed. En ik nooit klachten hebt met mijn gebit. Anders begrijp ik het. Dat is dubbel consult en dubbel geld vangen.

Snel

Prima in mondzorg, kort in communicatie. Ik had veel vragen. Ze gaf weinig info uit zichzelf, mn over oorzaken, preventie en adviezen voor behoud. (Mondhygiëniste). Toen ik ernaar vroeg, wist ze alles wel. Vragen had ze niet zoveel tijd voor, maar ze zei het niet.

Helemaal top

Zeer blij met Floor als tandarts, voor zowel mijn kinderen als mijzelf. Zeker omdat mijn zoon een zéér vervelende ervaring heeft gehad met een andere tandarts binnen jullie praktijk, is het super fijn dat we nu bij Floor terecht kunnen. Mijn jongens hebben alle vertrouwen in haar.

Vriendelijk

Neemt de tijd

Prettig, snel, goede communicatie en uitleg

Zie boven

Klaas is een super tandarts

Jammer dat Klaas er mee stopt. Ik heb Klaas altijd een hele fijn, kundige en toegankelijke tandarts gevonden. Ik ga hem missen. Ik hoop dat Stefan net zo kan groeien.

Wordt goed geholpen

Jaarlijks Controle gaat altijd goed.

is prima

Er wordt gezegd wat er gedaan wordt, ik zie er altijd tegen op maar ze doen hun uiterste best om je op je gemak te stellen.

Goed geholpen

Prima tandarts

Mijn laatste bezoek was voor een periodieke controle. Ik was vrijwel meteen aan de beurt. De tandarts is vriendelijk, net als de rest van het personeel. Hij vertelt wat hij ziet en doet en legt alles goed uit.

Alles uitstekend gegaan, prima service!

Mooi op tijd geroepen. Behandeling werd snel en deskundig uitgevoerd. Prettig en vriendelijk contact.

Op mijn gemak en duidelijk advies gekregen

Fijne ervaring

Ik wens Klaas alle geluk van de wereld komende jaren.

Helaas afscheid genomen van Klaas. Gun hem natuurlijk het allerbeste.

Al 45 jaar is Klaas mijn tandarts.

Altijd relaxe sfeer, er wordt rekening gehouden met de wensen van de mensen

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.