Mijn eerste ervaring met Loreine was prettig.

Voor het eerst bij de nieuwe tandarts was een prettige ervaring.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen en altijd vriendelijk.

Heeft veel kennis en geeft goed advies

Hij is heel vriendelijk, een man van kennis. om over als iemand die weet waarover hij het heeft, en dat schept vertrouwen.

Prettig en professioneel.

super goed

eenvoudig afspraak maken,snel en vakkundig

Vriendelijke personeel

Altijd vriendelijk personeel die je gerust stelt Erg behulpzaam met maken vsn afspraken

Goeie tandarts die duidelijk is.

Tandarts S van Keulen is een zeer fijne tandarts. mijn mindere beoordeling heeft ook niets met hem te maken!

Op tijd geholpen

Waardeloos

Waardeloos Kom je mond schoon te maken en bij tandarts Krijg je ander word niet gemeld Zelfde dag vreselijk ontsteking in je mond Ik beveel niemand mond zorg

Prettig

Ben goed geholpen. Er is duidelijk advies gegeven.

Goed en snel

Snel geholpen toppie

Gewoon een tevreden klant

Klaas was altijd een topper.

Na zo’n 40 jaar klant van Klaas te zijn geweest, dat was in Gorinchem, in Heukelum en tot slot in Leerdam, hoop ik van harte dat de mensen van Mondzorg ervoor gaan zorgen, dat ik weer zo’n soort nieuwe tandarts krijg. We gaan het de volgende keer meemaken. Hartelijke groet, Dirk Zwart.

Nvt

Deskundig en prettig.

Snel, betrouwbaar en vakkundig

Amazing Experience

Professional service and overall would recommend!

heel goed

goed geholpen

Vriendelijk en professioneel

Ik word altijd vriendelijk te gestaan door al het personeel en professioneel geholpen! Bij pijnklachten kan ik altijd heel snel terecht!

Fijne tandarts vraagt hoe het gaat

Door mijn fout te laat. Maar toch nog geholpen. Klasse !

Fijn geholpen en gerustgesteld door Floor.

Was heel prettig. Mijn dochter had het al gezegd, “mama, wil voortaan altijd naar Floor, dus je hoeft je niet druk te maken.

Snel opgelost

Een stukje gebroken kies. Snel geholpen en goed opgelost.

Aan de balie word je altijd netjes geholpen de tandarts stefanie altijd vrolijk en Vriendelijk

Zorgvuldig

Ik ben heel tevreden over mijn tandarts. Hij is altijd op tijd en voert de controle behandeling zorgvuldig uit. Helaas was het erg druk bij de balie en was er maar 1 van de 2 medewerksters beschikbaar omdat de andere ergens anders mee bezig was. Dat maakte dat ik lang moest wachten waardoor ik niet aangemeld kon worden en zelfs iets te laat was bij de tandarts. Handig om andere werkzaamheden, die begrijpelijk ook gedaan moeten worden, niet te doen als er 5 patiënten staan te wachten.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.