Gedegen en accuraat.

De behandeling was snel, kundig en in begrijpelijke taal.

Ik had een spoedbehandeling

Ik werd wakker met een dikke wang en pijnlijke kies..na naar de praktijk te zijn gegaan kon ik vrijwel direct terecht..ze waren zeer vriendelijk en vertelde elke stap die ze deden..na 2 behandelingen heb ik dan ook nergens last meer van..

prettig

prettig en ontspannen sfeer.

Snel en adequate geholpen.

Er werd kundig en vriendelijk gehandeld. Fantastisch.

Net iets meer dan je mag verwachten

Mijn er ervaring is dat de afspraken doorgaans geen vertraging oplopen. Daar kan de huisarts een voorbeeld aannemen.

Behandelaars enorm vriendelijk

De mondhygiëniste werkt voorzichtig en heeft veel tijd besteed aan de reiniging. Wat ook nodig bleek. Floor heeft alles goed bekeken en aangegeven dat we de volgende keer weer foto’s gaan maken. Kortom… ben blij met mijn behandelaars!

Uitstekend.

Bij Mondzorg word je vriendelijk te woord gestaan, zowel door de dames van de receptie als door de specialisten. Verder wordt er professioneel en efficiënt gewerkt.

Vakkundig en vriendelijk

Heel goed geholpen door Freshta.

rustig en communicatief

Mijn dochter heeft een beperking en we gaan altijd tegelijk naar de tandarts. Op de weg terug zei ze dat ze tandarts Floor zo fijn vindt omdat die altijd heel rustig is en haar nooit pijn doet.

Goede zorg

Vakkundig

Ik voel me altijd prima behandeld door alle medewerkers!!

Goeie deskundigheid en vriendelijkheid!!

Vakwerk

Vakkundige tandarts en vriendelijk personeel

Gewoon Goed

Tandarts Stefan is vriendelijk. Ben altijd heel zenuwachtig, maar wordt gerust gesteld. Stefan werkt heel netjes en goed.

kwurig op tijd en prima geholpen

zie boven

Goed ben al 46 jaar bij tandarts kirsten

Prima geholpen.

prima geholpen en deskundig v

Mondhygiëniste

De mondhygiëniste is zeer nauwkeurig en fijn te werk gegaan

Prima behandeling

Tandarts was voortvarend en heeft de behandeling vlot uitgevoerd, zonder daarbij dingen over het hoofd te zien. Adviezen zijn helder en realistisch

Helemaal oké hoe de behandeling wordt gedaan.

Altijd met plezier naar mn tandarts !

Al jaren mn tandarts en altijd een perfekte dienstverlening

Snel en accuraat

Ik word altijd prima geholpen al meer dan 25 jaar door Klaas

Zeer professionele en vakkundig mensen

super snel en zeer vriendelijk

monique is zeer vriendelijk en ze verstaat haar vak goed !

Fijne tandarts

Altijd goed geholpen belangrijk

Behandeling is altijd prettig.

Behandeling is altijd prettig, maar ik heb eigenlijk nooit wat, dus erg vervelend wordt het haast nooit.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.