Top tandarts!

Hele professionele, rustige en aardige tandarts.

Fijne rustige tandarts

Een fijne en rustige tandarts die bij een vervelende behandeling blijft vertellen wat hij gaat doen. Dat stelt gerust.

Werd fijn ontvangen, alles gebeurde heel rustig, werd steeds gevraagd of het nog goed ging, voelde mij er prettig bij!

Wij hebben goede ervaring gehad tijdens ons bezoek aan mondzorg.

Alle afspraken zijn op tijd afgehandeld en als prettig ervaren. Vooral de voor ons nieuwe mondhygienste heeft ons goed gedaan.Stelt ons op gemak en doet rustig haar werk.

Niet zo prettig

Ik ben al een aantal keer in mijn leven bij een mondhygiënist geweest. Deze keer was het niet zo heel fijn. Mijn tandvlees werd meerdere malen goed geraakt. Ik snap dat er bloed vrij komt. Ik vond het deze keer een vrij harde behandeling met buiten gewoon veel bloedingen en beschadigd tandvlees.

Prettige en ontspannen sfeer

Er wordt op tijd gewerkt en de mensen zijn er vriendelijk. Tandarts werkt rustig en vertelt wat er gebeurt.

Fijne professionele organisatie

Alleen maar positieve ervaringen. Goede tandartsen. Duidelijke afspraken. Herinneringen aan afspraken dmv mailtjes. Aardige mensen. Wij zitten er met het hele gezin en zullen niet snel weg gaan.

Ik vond t een fijne ervaring en goed op weg geholpen.

Prima behandeling!

We zijn vriendelijke ontvangen en we werden precies op tijd geroepen. De behandeling door een bekwame en ervaren tandarts was prima. We kunnen het iedereen aanbevelen.

staat in dienst van de klant denkt mee wat het beste in voor de klant

je vergeet dat je op de stoel ligt, bij de tandarts.

Ben al 40jaa patiënt bij Klaas van de Burg, dat zegt genoeg denk ik.

Correct geholpen

Altijd zeer vriendelijk en goed bezig

Verstand van zaken, goede uitleg , in vertrouwde handen bij mondzorg

Ik hou van Carina

My one and only fearchanger

Altijd klantvriendelijk, goede tandartsen.

Prima tandarts. Prettige omgeving. Goed bereikbaar. Goed afspraken te maken.

Snel en goed geholpen

Ik kon snel terecht en ben goed geholpen.

Goed en vriendelijk behandeld door Klaas

Zie boven

goede sfeer en werd perfect behandeld

????????????????

De mondhygiënist was zeer professioneel en vriendelijk.

Leuke Tandarts

Aardige en spontaan persoon, welke je gerust steld.

Goed en zorgvuldig opgelost

gewoon goed

Bij mondhygiëniste geweest met onderprothese

Prima mondhygiëniste en tandarts

Was goed

Was super goed gegaan

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.