wordt altijd fijn geholpen en de kinderen ook.

Behandeling door Klaas naar volle tevredenheid.

Heel andere benadering als collega’s.

Heel fijn geholpen

Ze nam echt de tijd voor me

Erg goed

Vriendelijk en op tijd behandeld, deskundige mondhygieniste

Snel deskundig en vriendelijk

Snel deskundig en vriendelijk

Goed en op tijd

Goede behandeling niks op aan te merken

Altijd meedenkend en vriendelijk in de contacten (ook bij lastige)

zie boven

Goeie Service

Heel goed

Behandeling snel en goed.

Voorzichtig en met zorg uitgevoerd.

Vriendelijk en kundig

De tandarts legt duidelijk uit wat ze gaat doen, is vriendelijk en gaat ook opvallend goed om met kinderen. Haar reparaties aan mijn gebit geven nooit klachten en zijn esthetisch perfect.

Bij klachten kan ik altijd snel terecht en goed geholpen

Ik kan bij klachten snel terecht en wordt altijd zo goed en snel als mogelijk geholpen door tandarts Kirsten. Ik voel me altijd op mijn gemak en vriendelijk geholpen. Ik heb ook zeer veel vertrouwen in mijn tandarts. De tandarts denkt ook altijd mee als ik vragen heb, ook voor de langere termijn en dat geeft rust en vertrouwen. Ik ben al meer als 40 jaar bij dezelfde tandarts.

Zeer deskundig en begripvol geholpen.

Ik ben zeer tevreden. Een dikke 10 ! Sorry. Ben haar naam even kwijt

uitstekende ervaring

uitstekende behandeling

Prettige en zorgvuldige behandeling.

Tandarts v.d. Burg geeft altijd een uitstekende behandeling met een opgewekt humeur, en met een gezellig muziekje op de achtergrond. Als patient wordt je goed geïnformeerd. Je hoeft hier dus écht niet bang te zijn voor de tandarts!! Kortom alles echt prima. Daarom 5 sterren.

Snel en vakkundig geholpen.

Men neemt de tijd voor je en er wordt rekening gehouden met je wensen.

Keurig op tijd en prettig geholpen

Fijne behandeling en goede uitleg over eventuele problemen.

Snel en goed geholpen !

Snelle afspraak was mogelijk voor een tussentijdse afspraak

Snel geholpen, controle verliep snel en een vriendelijke tandarts.

Rustig en zorgzaam

2 kiezen getrokken Tandarts zeer kundig rustig en zorgzaam behandeld

zie hieronder

positieve ervaring. Stefan is een aardige tandarts.

De ervaring is goed

Mijn ervaring ervaar ik als prettig.

Prima.

Geen bijzonderheden.

Fijne tandarts en een goede behandeling gehad

Profesioneel behandelt

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.