Alles heel prettig verlopen.

De behandeling werd vlot en op deskundige wijze uitgevoerd.

Snel gehandeld en probleem direct opgelost

De nieuw gezette kronen op de implantaten veroorzaakten een probleem waardoor ik steeds op mijn wang beet. Ik Kon direct komen en de kroon werd aangepast. Hierna was het probleem verholpen. Gebeld, even later langsgekomen en direct verholpen. Top!

Prima!

Prettige omgang en alles oke.

Goede behandeling

Goede correcte behandeling

Prettige en vriendelijke behandeling door de mondhygiëniste.

X x

Top tandarts

Afspraken zijn altijd op tijd. Goede uitleg, en iedereen is ontzettend vriendelijk!

Ik ben op een fijn manier geholpen.

Omdat onze tandarts met pensioen is gegaan hebben wij voor hem in de plaats een andere tandarts. Het voelde gelijk goed bij deze dame, heel fijn geholpen.

Een professionele praktijk met een professionele uitstraling

Mooie praktijk. Fijne uitstraling. Prima te bereiken. Vriendelijke werknemers. Zeer content met de tandarts.

Naar verwachting prima

Ben er zeer tevreden over.

Welkom zijn

Er is onderling contact en de klant is gezien!

Vlot en vriendelijk geholpen

Vlot en vriendelijk geholpen

Heel fijn

Klaas is een fijne tandarts

Prima conform afspraak geholpen.

Bleek niet mogelijk om op de online uitnodiging voor de afspraak te maken.

Professioneel, vriendelijk

Vriendelijk en professionele tandarts en mondhygiëniste. Ben altijd erg zenuwachtig, maar word rustig en vriendelijk ontvangen. Ook zijn ze goed in hun werk.

Goede organisatie

Geen lange wachttijden, afspraken volgenden elkaar naadloos op. Behandeling goed en vriendelijk personeel

Goed geregeld

Op tijd en vakkundig uitgevoerd

Zoals altijd weer goed geholpen

Ik wordt altijd goed geholpen Geen onnodige behandelingen

Goede uitleg en geduld

Ik als bangste persoon voor de tandarts voelde me erg op m’n gemak gesteld door tandarts Floor Blijf bang maar voel mee gehoord.

ze zijn vriendelijk

Kwalitatief goed en fijn contact

Fijne sfeer Voel me veilig Deskundige behandeling

Goed en een perfecte behandeling

Gewoon goed. Ze doen hun best .

Goede tandarts

Een aardige en vakkundige tandarts

Helemaal tevreden

Ik kwam voor de periodieke controle. De tandarts was vriendelijk, informeerde eerst naar mijn gezondheid (of die veranderd was sinds het laatste bezoek). Na de controle meteen een deel van mijn gebit gereinigd/gepolijst. Ik ben helemaal tevreden.

Professioneel en persoonlijk.

Veel kennis en vaardigheden, daarnaast een persoonlijke noot.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.