Uitstekend geholpen, vriendelijke tandarts

Uitstekend geholpen door een vriendelijke tandarts

Professioneel

Ontspannen sfeer

Deskundig en goed geholpen.

Een tevreden klant

Prima service.

Perfect behandeld.

Zorgvuldige controle

Snel een nieuwe adspraak voor vervolgtraject,

Aarfig personeel

Ze zijn heel aardig als je angstig ben dan helpen ze zorgvuldig

Een feestje

Lieve mensen in deze praktijk die een gezond gebit bovenaan hebben staan ipv zo snel mogelijk rijk worden . Wat een verademing en zo fijn dat er nog zulke praktijken zijn. Daar willen wij best een stukje voor reizen.

Vlot en goed.

Stukje vulling van mijn kies was eruit. Even bellen voor een afspraak en kon binnen paar dagen al terecht. Behandeling was zo voorbij. Alles verliep vlot en goed. Hier wordt je gehoord.

Snel zonder overbodige poespas

Heb weinig te vertellen. Welke tandarts mij behandeld heeft, weet ik niet zeker gezien ik maar één keer per jaar komt.

W#s prima

Zie boven

Altijd gezellig en zeker ook goed

Ik ervaar het altijd als gezellig, en zeker omdat ik mooie tanden wil houden. Dus kom ik altijd elk half jaar gezellig bij jullie langs.

zeer goed

goede behandeling

behandeling verliep in prettige sfeer

De geplande afspraak verliep in goede sfeer er werd duidelijk gecommuniceerd welke stappen er in het behandelproces werden uitgevoerd. Resultaat werd achteraf ook duidelijk gecommuniceerd.

Deskundig, snel en gezellig

Deskundig, snel en gezellig

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

De controle verliep zorgvuldig en pijnloos

De halfjaarlijkse controle bij de tandarts wil ik geen feestje noemen; het is en blijft een tandarts. De paar minuten in de ligstoel verliepen uitstekend: een vriendelijke tandarts, zorgvuldig, empathisch, pijnloos.

Goed ontvangen en gerust gesteld

Omdat ik zeer angstig ben, ben ik goed gerust gesteld.

Ik heb al vanuit mijn jeugd ee angst voor de tandarts, die gaat nooit weg. Bij mondzorg gaan zij daar zorgvuldig mee om.

Duidelijk en kort

De tandarts was vriendelijk en rustig. Ze gaf een duidelijke uitleg.

met een glimlach verwelkomd en zonder pijn vertrokken

Zeer aardige, behulpzame en geduldige receptioniste en een zeer aardige, bescheiden tandarts

1e keer een goed gevoel

De tijd die ze voor je nemen

Altijd een hele fijne uitleg en informatie wat ze gaat doen

Snel geholpen, dezelfde dag nog, met een gebroken tand

Snel geholpen, dezelfde dag nog, met een gebroken tand. Uitstekende zorg, en met veel geduld gedaan.

Zorgvuldige behandeling

Goed en vakkundig geholpen. Zeer vakkundig met mijn stress factor omgehadm

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.