Heel goed en enthousiast geholpen!

Vriendelijk en enthousiast ontvangst en heel goed geholpen door zowel tandarts Oost als de assistente.

tevreden

zeer te vreden

Altijd goed

keurig geregeld

afspraak keurig op tijd en heldere uitleg over de behandeling

Als zeer angstige patiënt een top ervaring gehad! Super fijn!

professioneel en empathisch

conform

Kan snel terecht en professioneel geholpen

Afspraak snel gemaakt voor afgebroken kies. Ben altijd angstig, maar wordt goed geholpen en gerust gesteld. Gewoon super en professioneel.

Ik kom er al een paar jaar, en nooit iets te klagen

Geweldig aardig en goede behandeling

Vriendelijke ontvangst

Gedeeltelijk goed

Bij de mondhygienist geweest en was veel goed,maar nu een groter gat in kies voel ik door het bewerken ervan

Medewerkers zijn uitermate vriendelijk.

Wat ik mis is de juiste informatie over wat er verder gaat gebeuren en hoe daar mee om te gaN.

Voor controle

Prima geholpen niet te lang wachten

Vriendelijk stelde je op je gemak maar weet de naam niet.

Goed behandeld

Duidelijke uitleg en aardige medewerkers

Prima moodzorg.

Fijne glad gebit na een behandeling bij de mondhygiëniste.

Altijd zeer goed geholpen door dhr vd Burg

Jammer dat hij weggaat, maar wel verdiend. Deze toegewijde tandarts zullen we gaan missen . En we hebben er vertrouwen in dat er een goede opvolger komt.

Goede ervaring

Ik ben goed ontvangen, goed geholpen.

Tandarts prima, gebitsreiniging iets minder

Prima ervaring met de tandarts en deze zou ik zeker aanbevelen. De gebitsreiniging (mondhygiëne) ben ik iets minder tevreden over, iets te ruw qua aanpak vergeleken met ervaringen vorige tandartsenpraktijk.

Fijn dat ik snel geholpen kon worden door de beschikbare tandars!t

Toen bleek dat er niet alleen een vulling nodig was, maar toch een aanvullende wortelkanaalbehandeling is daar ruimte voor gemaakt. Andere collega's sprongen flexibel bij!

Relaxed

Ontspannen bezoek door prettige houding van de medewerkers

Goed geholpen

Goed.

Goed.

Heel goed

Goed en vriendelijk dus top

super jammer Klaas gaat weg.

goede ervaring nu is het effe afwachten

Goed geholpen

Ik vind het goed daar

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.