Amazing Experience

I recently moved to Leerdam and was looking for a dentist for a check. I waited no time (ariving 10 mins in advance). No additional forms to fill after registering online. The check was thorough and all the staff were very friendly and professional! Very happy to have chosen this dental practice!

Goed contact. Werkt zorgvuldig

Patiënt vriendelijk en deskundig.

Omdat er een stukje van mijn kies was afgebroken belde om te vragen of dit meteen meegenomen kon worden met mijn controle afspraak over 3 weken. Er bleek op dat moment geen tijd, maar er werd een nieuwe afspraak gepland waar zowel de controle en de kies behandeld kon worden.

Met angst toch rustig in de stoel

Kom na een aantal jaar niet gaan door onfatsoenlijk als jaren bij Stefan en dat is zo’n fijne tandarts. Rustig, geduldig en doet altijd zijn best om iets te repareren ipv direct met drastische maatregelen te komen.

Goede behandeling

Stefanie is prettige tandarts, iedere handeling werd uitgelegd. Na dit eerste bezoek geen klachten

Zie vorige regel

prima, aardige tandarts

prima ervaring

Fijne medewerker. Heel attent en voorzichtig maar wel doortastend en kundig.

Ik weet even niet hoe de naam van deze mondhygiëniste is. Jullie weten het vast wel :-)

Prima hulpverlening

Ik vind mondzorg erg behulpzaam ook voor spoedgevallen dat je opdezelfde dag terechtkan, vriendelijke mensen staan je te woord goeie tandartsen ik ben vol log al jaren

Goede en vriendelijke zorg.

Ik ben zeer tevrede over de behandeling!!! Een hele vakbekwame tandarts!!

Perfecte behandeling

Geeft aan wat ze gaat doen

Perfect!

Vriendelijk, op tijd en vakkundig.

Aardige mensen werken daar

De arts en de mensen achter de balie zijn vriendelijk

Goed geregeld keurig op tijd!

Zeer tevreden.

prettig consult

tandarts zelf komt je halen, keurig op tijd, geeft aandacht en ruimte aan patient, er wordt niets opgedrongen, ik stel dat zeer op prijs

mijn ervaring is zeer goed

De behandeling is erg klantvriendelijk.

Erg tevreden

Goed vriendelijk en snel geholpen

Een lieve en goede tandarts.

Stevan steld je op je gemak,heb lang niet meer zoon angst voor de tandarts.

Klantvriendelijk en goede service.

Snel geholpen fijne tandarts!!

Goed behandeld met een gastje geen pijn

Bijzonder vriendelijk

Fijne uitleg en behandeling

Top praktijk

Goed geholpen door een top tandarts Klaas .

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.