Snel,goed en altijd aardig.

Wordt altijd goed en optijd geholpen,goede uitleg en vriendelijke mensen.

Zeer goede ervaring.

Z

Z

Ik ben heel goed behandeld en zeer tevreden!

Word op tijd geholpen door een zorgvuldige tandarts en een vriendelijke assistent.

Perfect!

Ik kom al jaren bij Mondzorg / Stefan van Keulen - Elke keer weer een aangename ontmoeting envenzeer met de dames achter de balie. Mijn volgende ontmoeting is 24-12 aanstaande.

Accuraat: snel en zorgvuldig

Accuraat: snel en zorgvuldig

Zeer behulpzaam en deskundig

Deskundig en snel geholpen. Vrij pijnloze behandeling, zelfs de spuit van verdoving bijna niet gevoeld

Vriendelijk en meewerkend

Vriendelijk personeel, leuk in de omgang met kinderen en meedenkend als het nodig is.

Ervaren en zeer vriendelijk

Ben tevreden over de zorg. Goede communicatie en zeer vriendelijk!

Gewoon goed

Een zin is te weinig. Ik ben vreselijk bang . Maar wordt bij elk bezoek zo fijn opgevangen en ze proberen me altijd gerust te stellen.. Zonder dat ik me belachelijk of kinderachtig voel. Daardoor heb ik de moed om ieder half terug te komen.

Mijn ervaring is goed

Sinds ik ben bij se Stefani ik ben echt te vreden Zij doet graag en helpt gelijk ook wat ik merk dat ze Ze weet precies wat moet ze doen en behandeld wordt zelfverzekerd dan geeft jouw ook en goede gevoel en vertrouwen. Groten linda

Fijne en rustige tandarts en assistente. Je voelt je op je gemak , Ze legt dingen uit wanneer het moet en je er om vraagt super fijn

prima behandeling

Stefan is een fijne tandarts , legt uit wat hij doet en geeft aan wat hij met de klachten gaat doen.

Correct op tijd en deskundig

Alles gaat op tijd en tandarts is zeer serieus en deskundig.

Lachend naar huis

Zonder angst naar mondzorg

Nvt

Nvt

Zonder vervelend gevoel naar de tandarts!

Zeer deskundig en allemaal zeer vriendelijk!

Niet netjes gedaan

Mij kies heb eeb rare vorm gekregen maar oke. Alleen tjjdens de behandeling..duwde ze op me.bril en die is nu een beetje scheef.

Heel vriendelijk en deskundig personeel

Ik ben vriendelijk ontvangen Deskundig advies gekregen en een leuk gesprek gehad

Fijne tandartsenpraktijk. En wat een fijne tandarts heb ik, ben erg blij met haar.

Fijne tandarts die helaas gaat stoppen.

Zeer goed ervaring

Behandelaar was erg vriendelijk, zorgzaam.

Goed ,al waren ze wel afspraak vergeten

Probleem gelijk opgelost

Op tijd geholpen Vriendelijk personeel. Gaathe gelijk gevuld zodat mijn dochter niet nog een keer hoeft te rijden.

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.