Behandeld door een deskundige tandarts

Naar tevredenheid door een deskundige tandarts behandeld

Als het dan toch moet, dan naar Mondzorg

Niemand vindt een bezoek aan de tandarts fijn, maar hier is iedereen heel aardig, dat scheelt toch weer.

Heel kundig geholpen

Mondhygiënise ging heel zorgvuldig te werk. Duidelijke uitleg.

Kundig, duidelijk en kort en bondig

De heer van Keulen is duidelijk en helder in zijn communicatie: zegt exact wat hij gaat doen en checkt bij je of het is binnen gekomen.

Hele aardige mensen en goed

Fijne communicatie!

Fijn geholpen! Geen opmerkingen!

Vakkundig en vriendelijk

Vriendelijke tandarts ( Karina ) en vakkundig. Al jaren bij haar en nog nooit een slechte ervaring gehad .

Goede, rustige begeleiding

Fijne, rustige uitleg en begeleiding. Vriendelijke receptionisten en meedenkende tandarts. Tandarts stelde me op m'n gemak, legde alles uit, dacht mee over de vervolgstappen. Voor mij is de drempel om naar de tandarts te gaan een heel stuk lager geworden

Als altijd correct, snel en vriendelijk !

Als altijd correct, snel en vriendelijk !

Mondhygiënist

Pegani, al jaren topper wederom nette werk geleverd.

prima bij Klaas

helemaal goed

Prima om afspraak mee te maken en fijne behandeling

Altijd precies op afspraak en dan zeer klantvriendelijk ontvangen in een informele prettige sfeer!

top

top

Prettig

Mijn tandarts bij Mondzorg verteld wat hij aan het doen is.

Goede duidelijke uitleg na onderzoek.

Duidelijkheid na onderzoek vd klacht

Aardige mensen, heel zorgvuldig

Allemaal prettige mensen, nooit tegenzin of angst om er heen te gaan. Na 50 jaar verschillende tandartsen is dit een rustpuntje.

ik ga Klaas missen...

een zeer ervaren en kundig tandarts, iemand die nog veel zelf doet. begrijpt wat je wilt en nodig hebt.

fijne praktijk

Ik vindt het een fijne praktijk staan altijd voor je klaar als ze je kunnen helpen doen ze dat zo snel mogelijk

Goed snel en vriendelijk behandeld

Ik kon gemakkelijk een afspraak maken en binnen een paar dagen al komen voor een behandeling. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en deskundig behandeld.

Goed en duit

Ik ben zeer tevreden met mijn tandarts Loreine

Loreine zorgt ervoor dat ik op mijn gemak ben en legt alle opties uit, zonder mij onder druk te zetten. Ik voel me veilig bij haar.

Keurig

Zeer nette en goede service

Vriendelijk

Begripvol

Heel goed

Fijne mensen en je wordt vriendelijk geholpen

Vakkundig, serieus met een grapje tussendoor

Zie omschrijving

Voorwaartsveld 5

4142 DA Leerdam

Over Mondzorg Leerdam

Mondzorg Leerdam is gevestigd aan de Voorwaartsveld 5 te Leerdam en is een moderne tandheelkundige en tandprothetische praktijk met vijf tandheelkundige kamers. De praktijk biedt alle behandelingen onder één dak.